Rep: 'Denk dat PSG eerste keuze is van De Jong'

NielsOpdam, 18-01-2019 om 13:20, 4934 views, Le Parisien |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Oud-Ajacied Johnny Rep denkt dat Paris Saint-Germain de eerste keuze is van Frenkie de Jong. Dat vertelt Rep in gesprek met het Franse Le Parisien.

'Hij is een uitstekende speler', begint Rep over De Jong. 'Hij doet me een beetje denken aan Andres Iniesta. Hij is heel intelligent, technisch en veelzijdig. Hij kan dichtbij zijn verdediging spelen, maar kan ook aanvallen. Ik denk dat PSG zijn eerste keuze is.'

Begin december meldde De Telegraaf dat de Ajacied voor Paris Saint-Germain had gekozen. Volgens de krant betaalt de club uit Parijs vijfenzeventig miljoen euro voor De Jong. Ook Spaanse media melden dat De Jong voor een Frans avontuur kiest. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Iedereen is aan het denken voor Frenkie terwijl hij man's genoeg is om dat zelf te doen. Wat hebben aan dit soort speculaties van 3e, helemaal niks!
0 0
ajaxinho
Frenkie kan David Silva vervangen op den duur.
Ik denk dat Guardiola hem dat ook heeft voorgelegd.

Frenkie samen met Bernardo Silva wordt smullen.
1 0
milan-jantje
Gaat bij City niet spelen. PSG is de kans het grootste op speeltijd en dat heeft Frankie zelf gezegd dat hij dat het belangrijkst vindt.
0 0
rafael32
Maak jij daar de opstelling, of Guardiola? Mocht Guardiola die maken, dan is het bijna uitgesloten dat hij niet gaat spelen.
0 0
Ajaxvooraltijdinmijnbloed
Milan -Jantje heeft directe lijnen met Pep hoor!
0 0
Marcao
Ik hoop nog steeds op City. Bij Barca gaat hij geen speeltijd krijgen met Busquets en Arthur voor zich. Arthur was gisteren tegen Levante gewoon de beste op het veld. Die gast ontwikkelt zich ongelofelijk.
2 -2