De Boer steekt 'hand in het vuur' voor De Ligt

SJvanveen, 16-01-2019 om 17:51, 8427 views, ESPN |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Frank de Boer weet het zeker: Matthijs de Ligt is rijp voor (een club als) Barcelona. In een interview met ESPN sprak de ex-trainer van Ajax over de Amsterdammers en zijn nieuwe club Atlanta United. 

'Voor De Ligt steek ik mijn hand in het vuur', bijt De Boer het spits af. 'Hij is nog jonger dan De Jong en is al zo rijp. Dusdanig dat hij al Ajax-aanvoerder is. Hij is een leider en kijkend naar hoe hij zowel binnen als buiten het veld doet, is hij klaar voor een volgende stap.'

De Jong maakt waarschijnlijk de overstap naar Paris Saint-Germain, maar Barcelona was lange tijd ook geïnteresseerd. De Boer twijfelt of De Jong al speelklaar is om bij de Catalanen geregeld te spelen. 'Wat betreft De Jong weet ik het niet zeker, al heeft hij geweldige kwaliteiten.'

Eerder was Ronald Koeman, bondscoach van Oranje, al lyrisch over De Ligt in buitenlandse media. 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Frank heeft bij Milan en Crystal Palace ook zn vingers gebrand :) Zonder gekheid, hoor. Prima gast, onze Frank. Bedoelt t altijd goed.
1 0
Hofpleinismaareenfontein
Ik vind wel dat we alle spreekwoorden en gezegden van Frank de Boer lekker niet moeten vertalen: 'I would put my hand in the fire for him' sounds much better.
0 0
Rentokill
Das nog te goed.
I stick my hand in the fire for him.
But that's logic.
0 0
niquedegraaff
Fijn ook als Ajacieden zelf ook mee doen aan de transfer hype. Kan niet wachten tot de competitie weer is begonnen. Met dat gehengel aan onze spelers echt meer dan zat. Van mij mogen wintertransfers verboden worden. Enkel huurconstructies.
0 0
de-Ajacied
Ja precies. Dat hebben we nodig, iemand die goede spelers helpt weg te komen
0 0
Jariiii
Als iemand het goed kan inschatten is het De Boer.
3 -2
insectenverdelg
Bij de Ligt heeft zelfs Stevie Wonder er kijk op.
2 0
Joseph
Boilesen speelt nu ook bij Barcelona.
5 -4
Sjaakvaak
Je kan zeggen wat je wil maar Boilesen voor zijn blessure was gewoon een top talent. Daarna nooit meer waar kunnen maken en daardoor op een arrogante manier door de achterdeur vertrokken.
0 0
Ajacied33
Hahah ja idd
0 0
Aeter
Klopt.
0 -2