'Ten Hag belangrijke rol als Ajax kampioen wordt'

SJvanveen, 15-01-2019 om 16:25, 5790 views, De Telegraaf |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Valentijn Driessen weet het zeker: Ajax wordt kampioen. De journalist van De Telegraaf heeft bij de podcast van zijn medium gesteld dat hij denkt dat Erik ten Hag de Amsterdammers naar een prijs leidt. 

'Hij staat heel anders in Ajax dan een jaar geleden', begint Driessen over Ten Hag, die volgens de scribent veranderd is sinds hij aantrad in Amsterdam. 'Er zijn wat missers gemaakt en ook door Ten Hag. Het gaat toch om de spelers en daar zal je naar moeten handelen. Dan kan het niet zo zijn dat je in je eentje op kantoor dingen doet waar spelers zich niet lekker bij voelen.' 

Driessen legt uit. 'Dat ging vooral over de invulling van trainingen vlak voor wedstrijden. Het is niet voor niets dat de mensen in de Raad van Commissarissen allemaal met Ten Hag om de tafel hebben gezeten. Nu zie je een groep die het moment wil pakken, want ze spelen nooit meer samen in deze samenstelling. De spelers maken een clubkampioen, maar een trainer heeft daar een belangrijke rol in. Ook Ten Hag als Ajax kampioen wordt.' 

Frenkie de Jong

Wat betreft Frenkie de Jong, die nadrukkelijk in verband wordt gebracht met onder meer Paris Saint-Germain, is een beslissing wat betreft zijn toekomst in aantocht. 'Ze willen voor 31 januari duidelijkheid, want het brengt alleen maar onrust. Vandaag of morgen word je mogelijk opgetrommeld om naar de Arena te komen. Paris Saint-Germain ligt op pole position. Er wordt aan gewerkt.' 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Schwalbino
Ten Hag is de leidinggevende. Je maakt mij niet wijs dat een groep van meer dan 20 jonge mensen topprestaties kan leveren als die leidinggevende niet goed functioneert.
0 0
Labrador
Pas op he. Je kent AS. AS be like: Ja maar met dit materiaal pakt iedere trainer prijzen...
1 0
Labrador
Ik hoop echt op een scenario waarbij we kampioen kunnen worden in Doetinchem en dat de Graafschap dan direct degradeert maar eigenlijk maakt het mij niet uit hoe we het doen, ALS we het maar doen.
0 0
Babangida83
Nu ben ik het met Driessen (al kraakt die iedere Ajax-trainer af) en Van Hanegem wel eens dat Ten Hag niet zoveel inbreng heeft in het succes als iedereen beweert omdat het goed gaat. Hij drukt zeker wel zijn stempel op de ploeg. Maar of ze daar nu zoveel meer punten mee halen, is wat mij betreft de vraag. Je heb wel De Ligt, De Jong, Blind en Tadic. Dat is wel een geweldige luxe en daardoor verwacht je deze prestaties ook. Wat we wel kunnen concluderen is dat hij in ieder geval het materiaal niet onder haar kunnen laat presteren. En dat alleen al maakt hem al een goede trainer, want zoveel lopen er daarvan nu ook weer niet rond. Vind de kwaliteit trainers in ons land echt ondermaats. Is ook niet voor niets dat we weinig trainers in de rest van Europa aan het werk hebben. Vind het ook zeker leuk om naar te kijken, dus we mogen zeker niet klagen. Vind alleen dat we Ten Hag ook niet moeten gaan overschatten. Dan moet hij eerst maar eens van Madrid winnen. Dan laat hij het materiaal boven haar kunnen presteren. Kom maar met die minnen!
0 -2
Freddy Al
Ja zelfs Valentijn maakt wel eens een missertje, zijn verhalen bleken keer op keer niet te kloppen.
Maar ja als een rechtgeaarde roddelnicht gaat hij gewoon verder met het verspreiden van alternatieve waarheden.
2 0
Joseph
"ze" willen naar buiten brengen? Alsof deze man ook maar enige link heeft met Frenkie.

Frenkie heeft al verteld dat hij bij Ajax blijft tot de zomer, daar zal niks in veranderen.
3 -1
Babangida83
Het gaat ook over een transfer per 1 juli. Niet 31 januari. Ze willen na 31 januari gewoon rust in de tent by PSG, volgens Driessen. Dat kan ik mij indenken.
0 0
ajaxinho
Oud nieuws.

Vind Frenkie wel bij PSG passen.
Op een hoger platform het tactisch spel bepalen.
0 -1
ETM
Oftewel hij geeft verkapt juist weer alleen maar af op Ten Hag. Hij benadrukt een vaag verhaal over de RVC, als reddende engel. En komt met met een suffe algemene stelling als het over een eventueel kampioenschap gaat. Hij zegt dus inhoudelijk niets positiefs over Ten Hag. Maarja hij is vooral stoker van beroep ;)
5 0
geronimo
Misselijk mannetje die Driessen
3 0
JanTa
Hij is zwaar aan het stoken en het zou mij niet verbazen dat daar oude bestuursleden achter zitten die Driesen als spreekbuis gebruiken.
1 0
OntlastendeMiddenvelder
En als Ajax géén kampioen wordt, heeft Ten Hag dan overeenkomstig ook géén belangrijke rol gespeeld? Wat is dat voor logica?
1 0
markk
Je ziet Ten Hag in zijn rol groeien en steeds beter worden. Hij heeft van deze jongens een (h)echt team gemaakt en daar verdient hij krediet voor. Ik heb hoge verwachtingen van de tweede helft van het seizoen.
5 0