'Voor Lainez zou Nederland goed zijn'

NielsOpdam, 10-01-2019 om 12:10, 6243 views, ESPN |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Mario Carrillo, oud-trainer van Club América, hoopt dat Diego Lainez Ajax verkiest boven Real Betis. Dat vertelt Carrillo in gesprek met het Mexicaanse ESPN

'Nederland zou goed zijn, omdat hij daar op zijn favoriete positie (rechtsbuiten, red.) kan spelen', opent de oud-trainer van Club América. 'Ook is het van oudsher een land waar jonge, aanvallende spelers worden gewaardeerd. Kijk naar Lozano, die doet het geweldig. Hij zit in een prima proces.'

John Sutcliffe, verslaggever van ESPN, sluit zich aan bij Carrillo. 'Hij moet naar Holland. We hebben gezien dat het een goede eerste stap in Europa is voor een Mexicaanse voetballer. De eerste stap zou dan PSV of Ajax zijn.' Donderdagochtend meldde De Telegraaf dat Ajax en Club América een akkoord naderen over de transfersom van Lainez. 

Deze week op Ajax Showtime: een nieuwe Onze Trots! Dit keer spreken wij met Rotjoch, presentator en oprichter van 101Barz! Lees zijn verhaal over Ajax hier!

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Mokum31
Slimme meneer
0 0
Joseph
Voor Ajax zou het ook geweldig zijn, het is mooi dat Ajax kan vissen in de vijver met de grootste talenten. Dat was een paar jaar geleden toch wel anders.
1 0
PetervanAmsterdam
Vorige week werd in de pers aangegeven dat linksbuiten zijn beste positie is. Nu lees ik hier dat rechtsbuiten zijn favoriete plek is. Dat zou natuurlijk allebei kunnen, maar vaak is het zo dat je favoriete plaats ook je beste positie is. Hij is in ieder geval van nature linksvoetig en afgaande op alle berichten lijkt het erop dat hij op beide vleugelposities en ook als '10' te gebruiken is.

We moeten maar rustig afwachten of hij écht komt, en als dat zo is gaan we uiteindelijk wel zien wat zijn beste positie is.

Spelersprofiel 2018/2019 Diego Lainez:
https://www.transfermarkt.nl/diego-lainez/profil/spieler/371174
1 0
Redrum
Als zowel Betis als Ajax willen voldoen aan de eisen van Club America, dan is het aan Lainez om te kiezen lijkt me ja. We wachten nog even af.
0 0
Pheadrus
"bij Ajax kan hij rechtsbuiten spelen"????? Daar staat Hakam toch? Of bedoelen ze van volgend seizoen?
0 0
Joseph
Voor volgend seizoen zullen meer spelers minuten moeten maken. Lainez zal inderdaad minuten kunnen maken ipv Ziyech, zoals het hoort met nieuwe talenten, als de wedstrijd bijna binnen is.
0 -1
AjaxPassion
Ze bedoelen dat Ajax 4-3-3 speelt.
2 0
wladimir
Jong Ajax
0 0