'Real kan zich versterkt of herpakt hebben'

FinnDekker, 18-12-2018 om 12:25, 4620 views, Voetbal Inside |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

In gesprek met Voetbal Inside heeft Ronald de Boer vooruitgeblikt op het tweeluik tussen Ajax en Real Madrid in de Champions League. De clubs werden maandag aan elkaar gekoppeld in de loting. De Boer kan aan de ene kant leven met die uitkomst, maar is tegelijkertijd op zijn hoede.

'Real steekt niet in de grootste vorm, maar in 2019 kunnen zij zich versterkt of herpakt hebben. Slechter dan nu, kan eigenlijk niet in Madrid. Dat is nadelig voor Ajax, want zij zullen er alles aan doen om na de winterstop beter voor de dag te komen', aldus de oud-Ajacied over Ajax' tegenstander. Desondanks wil De Boer niet spreken van een kansloze clash met de Koninklijke. 'Je maakt altijd kans.'

'Ajax kan het in deze vorm elke tegenstander lastig maken. Ook Real Madrid, dat net als Bayern München een soort overgangsjaar lijkt te hebben. Eerst maar eens thuis een resultaat neerzetten.' Uit wordt het vervolgens knap lastig om de klus te klaren. 'In het buitenland zullen 98 van de honderd mensen zeggen, dat Real doorgaat.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Libero
"Slechter dan nu kan eigenlijk niet". Ik hoopte weliswaar op Real omdat ze idd in een mindere periode zitten, maar overdrijven is ook een vak. Zijn wel gewoon groepswinnaar geworden en in la Liga zijn ze uit uitzichtloze positie ook weer behoorlijk aangesloten (uit mijn hoofd 5 pt achter dacht ik).
0 0
Bensco
groepswinnaar waarin zelfs Roma 2e kon worden. Ik weet niet of je die een beetje hebt zien ballen de afgelopen tijd maar dat is echt bar slecht. Die staan niks voor 7e in de serie A momenteel, 8ste nadat Juventus er aankomend weekend er gehakt van maakt.
0 0
mvdk
Om deze reden moet de wintertransferperiode afgeschaft worden. Teams zouden het gewoon een heel seizoen met de zelfde selectie moeten doen. Een Liverpool doet het nu fantastisch, maar kan zo leeggekocht worden door clubs ala Real, City en PSG. Dat is competitievervalsing.
0 0
Aspers73
Het zou wel speciaal zijn, Johan die 10 jaar geleden ´ingreep´bij Ajax na een dramatische vertoning in Madrid en dan dadelijk een Ajax met jonge NL sterren aangevuld met buitenlandse toppers die tegen Madrid kan laten zien dat die revolutie een spectaculaire ontwikkeling heeft veroorzaakt. We kunnen Johan nooit genoeg bedanken voor alles wat hij voor de club heeft gedaan.
8 0
Amsterdam Loyals
100% eens!
0 0
ShaiHulud
'In het buitenland zullen 98 van de honderd mensen zeggen, dat Real doorgaat.'

Hoewel de meerderheid lijkt te denken dat Real inderdaad doorgaat, dicht men hier in Engeland Ajax nochtans een redelijke kans toe. Wat nog mooier is, is dat de meeste mensen hopen dat Ajax doorgaat ten koste van Real.
2 0
Harrie Nak
Ze zullen Hazard wel snel aantrekken.
0 0
Ajacied33
Hij heeft al Europees gespeeld dit seizoen met Chelsea, dus volgens mij kan hij dan niet voor Madrid uitkomen na de winterstop?
0 0
Biornha
Jawel dus. die regel is uitgerekend dit jaar niet meer van toepassing..
1 0
mvdk
Dat dacht ik dus ook. In dat geval kunnen wij Suarez ophalen.
0 0
Biornha
https://www.ad.nl/champions-league-en-europa-league/spelers-voortaan-speelgerechtigd-in-europese-competities-na-wintertransfer~a1109e10/
hierbij het artikel van het ad
0 0
Libero
Wat hier niet bij staat is dat er maximaal drie spelers aan de selectie voor Europees voetbal toegevoegd mogen worden. (VI: "Een andere opvallende wijziging is dat na de groepsfase drie spelers zonder restricties kunnen worden ingeschreven. Ook spelers die voor de jaarwisseling al in de Champions League uitkwamen, mogen vanaf de achtste finale voor een andere club spelen. ")
0 0
Lars93
Nou ja, als dat dan Hazard, Neymar en Mbappe zijn om even iets heel geks te roepen, dan tikt dat toch lekker aan....
0 0
RJB1979
Als dit de tendens wordt aankomende weken ga ik in winterslaap tot 13 februari. Al die open deuren, man.
1 0