Westerveld betwijfelt of Onana bij Ajax vertrekt

SJvanveen, 16-12-2018 om 11:05, 8172 views, NOS |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Oud-keeper Sander Westerveld denkt dat Ajax-keeper André Onana door zijn wedstrijden in de Champions League weleens begeerd kan worden door de Europese top. Desondanks betwijfelt hij of de Kameroener uit Amsterdam vertrekt.

'De Champions League-wedstrijden zullen weegmomenten worden', laat Westerveld weten bij de NOS. 'Van een goede wedstrijd tegen Willem II raakt geen scout meer in de war. Maar als hij uitblinkt tegen Manchester City of Real Madrid wordt het interessant. Voor keepers wordt tegenwoordig weer veel geld betaald', vervolgt de voormalig goalie, die een tip heeft voor de Ajacied.

Westerveld denkt terug aan Maarten Stekelenburg en Jasper Cillessen, die na hun vertrek uit de hoofdstad weinig wedstrijden meer speelden. 'Maar hij moet niet naar Levante of Getafe gaan', aldus Westerveld. 'Als er echter een bod komt van FC Porto of Atletico Madrid, dan zou hij dat kunnen doen. Al verwacht ik niet dat hij weggaat.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ErikDeBosz
FC Porto, aldus Westerveld.
1 0
sjaakahz94
Was jaren dé opstap naar de Europese wereldtop. Laatste jaren minder. Dus wellicht zit Westerveld daar nog mee in zijn hoofd.
0 0
sjaakahz94
Was jaren dé opstap naar de Europese wereldtop. Laatste jaren minder. Dus wellicht zit Westerveld daar nog mee in zijn hoofd.
0 0
Eastwood
Laat hem hier nog maar een paar jaar blijven. Zijn opvolging laat nog te wensen over.
0 0
MickS
De enige manier waarop Onana weggaat is als hij verzekerd is van een basisplaats én de club een sportieve uitdaging is. Dat is in ieder geval wat hij bij herhaling zelf heeft gezegd.

Geen idee trouwens, is zijn contract al eens opengebroken/verbeterd? #durfttevragen?
0 0
Middenweg401
Ik twijfel niet of hij vertrekt. Lijkt mij de grootste zekerheid na De Ligt.
En Cillessen en Stekelenburg hebben het aan zich zelf te wijten. Ik begrijp heel goed dat Jasper naar Barca ging. Zo'n club weiger je niet, zeker niet als Messi daar speelt, en als je later kunt zeggen dat je in het team zat met de beste ter wereld. Maar hij had wel na een jaar zijn conclusies moeten trekken en verder kijken. Je moet gewoon spelen man. En Steek.. tja.. ik heb bedenkingen bij zijn professionele instelling.
0 0
AJAXAFC1
Onana is voor zijn leeftijd een geweldige keeper en je kan als keeper door tot je 38ste makkelijk dus als Onana op zijn 25ste naar Bayern City Real of Barca gaat dan zit die top, lekker nog even paar titels bij ajax pakken en wat europese topwedstrijden dan kom je daar goed binnen en voor 35 miljoen weg
0 0
Radie125
FC Porto kom op man dat is geen verbetering dan nog liever subtop Engeland
0 0
Ozymandias
Ajax is zich naar een club aan het ontwikkelen die alleen aan de Europese top hun basisspelers kwijt zal raken. Het is dus absurd om te denken dat FC Porto een goede volgende stap voor Onana zou zijn.
1 0
M.Olsen
Haha wat? Porto speelt in een gelijke competitie en bij Atletico is Oblak de onbetwiste nummer 1. Kan Onana beter naar Arsenal, Dortmund of Roma
0 0
Civilengineer
Hoezo FC Porto? Dat is vergelijkbaar met Ajax!
1 0
Kilum
ik denk dat André beter kan blijven tot Barca hem wil hebben als eerste keeper. Daar ligt toch zijn hart heb ik het idee uit zijn interviews.
0 -1