De Boer grapt: 'Wij hebben Rieu grootgemaakt'

FinnDekker, 13-12-2018 om 21:15, 5886 views, AT5 |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Ronald de Boer en Peter R. de Vries zijn blij met de geweldige sfeer in de Johan Cruijff ArenA. Na een moeizame start is de thuisbasis van Ajax de laatste jaren uitgegroeid tot een kolkend voetbalstadion. In gesprek met AT5 komt ook het nummer van André Rieu aan bod.

'Ik zeg altijd gekscherend: die hebben wij in '95 grootgemaakt, daar teert hij nog steeds op', doelt De Boer op het nummer voorafgaand aan alle Europese duels. 'Het is niet muziek die ik thuis zou opzetten. Maar in zo'n stadion met die vlaggetjes doet dat het geweldig', voegt De Vries toe.  

'Eerst moest iedereen wennen aan de ArenA. De supporters klaagden dat het geen voetbalstadion was. Dat stadium zijn we ver voorbij', aldus De Boer, die bijval krijgt van De Vries. 'Het is heel leuk om te zien dat iedereen op de tribunes meeleeft, enthousiast is en uit zijn dak gaat.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MrAjaxxxx
Er is ook echt geen NL platform meer te vinden waar je niet het hoofd- dan wel de mening van Peter R hoort. Hij is echt ziekelijk mediageil. Gewoon niveautje Ratelband wat dat betreft.
0 0
afca95
Die bochten mogen van mij ook wel dicht..
0 0
Bocarra
Het eerste optreden van Rieu was in 95 in het olympischstadion. Stupid. De Arena bestond nog niet en de sfeer was uniek.
0 0
Hagmag
De sfeer van de Meer is niet meer. Allemaal dicht tegen het veld.
Je kon het gras ruiken, de spelers tegen elkaar horen praten.
De supporters konden de spelers echt aanroepen.
Tegenstanders kwamen voor de wedstrijd het veld op, keken eens rond, het stadion zat al 65% vol en dachten op dat moment al: "Hier is niets te halen, schade beperkt houden".

Arena is een geheel andere dimensie.
Als de Bobo's, die net hun bord leeg geprikt hebben, terwijl de spelers in de tunnel zijn gepasseerd nou ook nog eens met de sfeer tijdens de wedstrijd mee gingen doen, dan zou het nog beter kunnen worden.
Het was allemaal wel te begrijpen en.... een verstandige keuze qua toeschouwers en netto inkomsten per wedstrijd.
Svp Geen 3e ring er op.
0 0