'Zou als ik Frenkie was niet naar Frankrijk gaan'

BVeenstra, 08-12-2018 om 11:00, 5926 views, NH Sportcafé |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Voetbalanalisten Cor Pot en Rinus Israël hebben zo hun twijfels bij een mogelijke transfer van Frenkie de Jong naar Paris Saint-Germain. Vooral de Franse competitie zou niet in het voordeel spreken mocht een transfer plaatsvinden.

'Ik zou als ik Frenkie was niet naar Frankrijk gaan', zegt Pot bij NH Sportcafé. 'De competitie is niet aantrekkelijk. Ik zou eerder naar Duitsland gaan, dat is volgens mij voor hem veel beter. Mag hij zelf ook nog bepalen waar hij heen wil of is het aan de clubs? Hij wil zelf ook? Dan is het zijn keuze.'

Israël is iets positiever over een mogelijke transfer naar Paris Saint-Germain. 'Het is een geweldige ploeg en ze zijn een van de kandidaten om de Champions League te winnen. Die competitie stelt op zich niet al te veel voor, maar het is wel een betere competitie dan de Nederlandse', aldus de oud-trainer, die zelf een andere keuze had gemaakt. 'Als ik de keuze had tussen Manchester City, Barcelona en Parijs was Parijs mijn nummer drie.'

De feestdagen komen er weer aan! Scoor nu snel jouw ideale Ajax-cadeau voor de kerst!

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Cor Pot wil Frenkie naar Duitsland. Maar daar kan alleen Bayern hem betalen, en die doen dat niet
0 0
AFCA-B93
Laten we wel wezen, PSG heeft gewoon een geweldig team om in te mogen spelen, maar in mijn optiek toch ook een niet al te brede selectie zodat Frenkie speelkansen ziet. Het verhaal van de minder sterke competitie kennen we al, maar des te meer ruimte om zich te kunnen ontwikkelen tov de PL waar het elke week pompen is. Samen spelen met Neymar en Mbappe is toch gewoon prachtig voor Frenkie?
1 -2
KlasseLasse
het gaat natuurlijk ook om salaris! en gelijk heeft ie! hij moet gewoon doen way goed voelt
0 -1
Koningtoto
Niet iedereen is een geldwolf. Ik heb een redelijk zware functie, waar ik zo'n 600 euro onderbetaald word. Maar het is wel in een bedrijf waar ik het naar m'n zin heb en weet dat ik uitermate gewaardeerd word door de directie. Ik kan bij talloze bedrijven aan de gang, maar wat brengt de toekomst dan?

Geld is niet alles, je gevoel is ontelbaar meer waard dan geld. Ik ken mensen met ontelbaar veel geld, zijn zwaar ongelukkig. Met een zelfmoord van 1 van hen tot gevolg. Dat zet je echt aan het denken. Geld is leuk, maar met geluk heeft het 0 te maken.
5 0
Ajaxxxisdebeste
Een onderzoek wees uit dat een jaarsalaris boven de 50.000 niet meer of minder gelukkig maakt. Maatschappij is erg gericht op de “ik” en makkelijk geld verdienen.
1 -1
Babayaka
Geld maakt niet gelukkig maar het helpt well. Alleen figuren met geld zeggen dat geld niet gelukkig maakt.
0 0
Koningtoto
Mo money, mo problems. Ik ben een scheefwoner, en zit tussen mensen die het niet breed hebben. Ik ken veel mensen met een salaris waar iedereen op deze site van dromen. Mijn onprofessionele oordeel is dat mensen die weinig te besteden hebben, vrolijker in het leven staan, dan mensen die van gekkigheid niet weten wat ze met hun geld moeten. Ik vind geld een middel tot overleven in deze maatschappij. Meer is het niet, ik ga niet harder werken van geld, ik ga niet gezonder worden van geld, ik ga niet voor psv worden van geld, ik ga niet milder worden van geld.

Geld is geld, als je dood bent, heb je er geen moer aan.
3 0
Ajax412
Helemaal gelijk én een heerlijk nummer ;). Representing BK to the fullest.
0 0
Ajacied33
Kijk, wijze woorden en geef je gelijk hierin
1 0
Schwalbino
Alleen zijn jullie Frenkie niet.
0 0
Koningtoto
Iedereen mag er een mening over hebben. Dit is een 'vrij' land.
0 0
geDaante
Goed dat je het maar tussen haakjes zet.
0 0
Koningtoto
Tja, dit land is gevangen door mensen die dieren boven mensen stellen, door mensen die het verleden belangrijker vinden dan het heden en vooral door mensen die niks kunnen hebben van mensen met een andere mening. Dit land is echt compleet verneukt door mensen die een ander het licht in de ogen niet gunnen. Nederland, van meest tolerante samenleving, tot meest bekrompen land ter wereld. Ik walg er serieus van en zodra de kinderen uit huis zijn ben ik weg hier. Ik ga dan in Iran wonen, zet een kerk neer en ga het Westerse denken verspreiden over de Islamitische wereld.
0 -4
Ferd
Dieren boven mensen stellen? Wat is dat voor flauwekul zeg, de bio-industrie floreert, mega stallen schieten aks paddenstoelen uit de grond. Er worden jaarlijks miljarden dieren vermoord hier.
0 0
Babayaka
Mwah dieren boven mensen weey ik niet, maar een beetje overbevolkt met herten en de ubermens bepaalt maar weer dat ze afgeschoten mogen worden.
Maar weet je waar ER echt te veel van zijn? Mensen... Laten we ER daar Dan ook een miljard van afschieten, zodat er weer een beetje ruimte op de aardkloot komt, hoeven we ons ook niet te verplaatsten. Naar een andere planeet, die we dan ook niet weer kunnen verkloten.
0 0
insectenverdelg
De vraag is hoeveel lich jij anders denkende in de ogen gunt. Want alles wat een beetje afwijlt van jou ideeen wordt hier zo ongeveer verkettert. Bij je laatste zin vraag ik me af waar je op uit bent. een ludieke manier van zelfmoord of is het een droom om een tijdje in een niet al te fijne gevangenis te zitten als westerling.

Wees blij dat wij hier wel zo tollerant zijn, dat je kan zeggen wat je dent. Zowel jij als ik. Of je nu konijntjes wil redden, je geloof wil verspreiden of kritiek op alles wat anderd us te uiten. Het mag nog steeds. Dus ik mag jou ideren van tollerantie nog steeds heel bekrompen vinden....
0 -1
Koningtoto
Omdat ik een kerk in Iran wil bouwen ben ik dus een nazi of zo? Dat is dus precies de omgekeerde wereld en enorm bekrompen van mensen als jezelf.

En ik mag vinden, dat je een enorme spelfout lullo bent. Ga eens op een cursus Nederlands.
0 -1
insectenverdelg
Dat je een Nazi bent zijn je eigen woorden. Van mij mag je direct naar Iran en doen en laten wat je wil. helaas is dat land qua regime niet zo tolerant als dat ik ben. En jij mag vinden van mij wat je wil. Alleen me commanderen wat te doen, dat lukt dan weer niet. Dat soort dingen lukken beter in Iran. En van mij mag je zo rechts of links zijn en een hekel hebben aan alles en ng wat. Maar dan roepen dat de tolerantie verdwijnt, is bekrompen. Niet ik die je alle vrijheid geeft om te doen wat je wel of niet wil. Zelfs naar Iran gaan. alleen raad ik t je af maar niet omdat je het Christendom en de westerse waarde van mij niet als zendeling mag verspreiden, maar omdat ik denk dat als je een beetje gezond verstand hebt, je weet dat t niet zo slim is.
0 0
Koningtoto
Gelukkig begrijp je het punt, dat we in Nederland veel te tolerant zijn :)
0 0
insectenverdelg
wat wil je nu? wel of geen tolerantie. want in je 1e reactie mistte je dat net in Nederland. Verder hoop je als je geen tolerantie kiest dat we dan wel de maatschappij precies in jou straatje inrichten. Anders klaag je daar weer over. Maar dat mag dan niet. :)
0 0