Waterreus: 'Zie Vilhena eerder bij Ajax spelen'

BVeenstra, 26-11-2018 om 15:55, 8317 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Voormalig PSV-keeper Ronald Waterreus acht het niet ondenkbaar dat Feyenoorder Tonny Vilhena een transfer maakt naar Ajax of PSV. De middenvelder zou volgens analist Ruud Gullit toe zijn aan een nieuwe uitdaging en Waterreus is het daar wel mee eens.

'Hij moet gewoon een stap maken', zegt Gullit bij Rondo. 'Het is lullig voor Feyenoord, maar voor zijn ontwikkeling is het beter. Ik denk dat hij hogerop kan. De subtop van Engeland bijvoorbeeld. Hij zit er bovenop, pakt ballen af en ziet de passing van de tegenpartij', aldus de voormalig assistent-bondscoach. 'Voor zijn ontwikkeling zou het beter zijn als hij naar het buitenland gaat.'

Waterreus is het eens, maar denkt ook dat Vilhena binnen de Nederlandse grenzen nog een stap kan maken. Ajax en PSV worden gezien als ploegen die veel verder zijn dan de rest en om die reden is een stap naar een top-twee-club niet ondenkbaar. 'Het zou zomaar kunnen. Bij die twee clubs zou hij een dragende speler kunnen zijn op het middenveld. Hij speelt dan ineens in een veel beter elftal. Ik zie Vilhena eigenlijk eerder bij Ajax dan bij PSV spelen.'

Shop hier jouw cadeaus voor de feestdagen!

In onderstaand fragment is vanaf 21:35 de discussie over Vilhena te volgen.

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
chrisjuhhh
Whahahahahaha help me help !!!!
Haal me onder de tafel vandaan ik kan niet meer bijkomen van het lachen :))))))

Vilhena kan beter voor Ajax spele..................... prrrffffftttttt
0 0
supporter sinds
Frank de Boer wilde hem een aantal jaren al terug eens naar Ajax halen en zag in hem een potentiële ajax speler. Het is denk ik ook de enige speler van Feyenoord die bij Ajax zou passen. Een speler die wel het nodige gif in een wedstrijd kan brengen. Voorbeeld is Wijnaldum die via PSV ook beter werd en via Newcastle zijn doorbraak kende naar een Engelse topclub. Ik sluit dat voor Vilhena ook niet uit. Wat dat te gaan snap ik die Waterreus voor het eerst een keer. Een ander voordeel is dat het een Nederlandse speler is want anders kom je toch weer bij buitenlandse spelers terecht. Op dit moment zie ik trouwens in de eredivisie weinig spelers die interessant zijn voor Ajax mocht Onana, de ligt, de jong en Zyech vertrekken. Naast Vilhena (wat een totaal andere speler is dan genoemd rijtje) alleen Oddegaerd (of hoe die ook heet) misschien Guus Til (al blijft die ook hangen in zijn ontwikkeling) en Koopmeiners (zelfde verhaal) Een andere optie zie ik Brown (ex vitesse - huurling chelsea)
0 0
chrisjuhhh
Gewoon Doan ophalen of anders die Perinho .
0 0
OntlastendeMiddenvelder
Een prima speler, die Vilhena. Prima vent ook. Dat hij van Feyenoord zou komen, wat maakt het uit? Ik bedoel, als je nadenkt, wat maakt het nou echt uit? Als hij je team versterkt. Dat gezegd, er is op dit moment denk ik geen ruimte voor hem.
0 0
GregNeck
Lijkt me toch wel mooi als dit gebeurt eigenlijk. Goede voetballer, alleen als persoon moet ik hem totaal niet.

Maar hoe lekker is het als Ajax straks in de positie komt om bijvoorbeeld een Vilhena of een Lozano te halen. Een soort Bayern München van Nederland; lijkt me wel wat.

Eigen opleiding uiteraard eerst, en dat aanvullen met de beste spelers uit binnen- en buitenland die haalbaar zijn.
0 0
Ajax-4-ever
Qua speler is hij totaal overbodig hier en voegt niets toe, hooguit in de breedte. En qua persoon is hij ook niet welkom. Topopmerking van Waterreus dus.
0 0
Ferd
Qua persoon misschien juist wel. Waar Tete en Kluivert als schoothondjes de ballen van die vette pizzabakker likken en blind doen wat hij hen zegt zei Vilhena "ik wil hier blijven, jij bent mijn zaakwaarnemer, regel het maar" terwijl Raiola hem het liefst naar Italie wilde brengen. En dat soort sterke karakters is een voorbeeld voor de jeugd.
0 0
Ajaxadept
Dat waar jij op doelt had te maken met familie omstandigheden van Vilhena en niks met het negeren van een aanbod vanuit het buitenland.
0 0
Ajax-4-ever
Qua speler is hij totaal overbodig hier en voegt niets toe, hooguit in de breedte. En qua persoon is hij ook niet welkom. Topopmerking van Waterreus dus.
0 0
Cello
Ik zie het niet...............
0 0
munser
clown
0 0
Radie125
Waterreus moet met deze opmerking TBS krijgen.
0 0
4xEC1
We weten allemaal dat Waterreus niet veel op heeft met Ajax. Deze stelling bewijst dat maar weer eens..
0 0
Web
Ik zeg. Niet doen
0 0
Ferd
Natuurlijk vind Waterreus dat. En zo ziet Ten Hag in Dijks een potentiele speler voor PSV.
0 0
Babangida83
Denk meer aan PSV dan. Wij proberen te voetballen.
0 0
chloorbestendig
Ja, goed idee, en daarna maken we van het Museumplein een golfbaan.
0 0
Hobbemastraat
Wat een grap! Gelukkig nog even kunnen lachen op deze zure maandag.
0 0
Ozymandias
Het lijkt me dat als Ajax een speler van 10 miljoen euro koopt ze iemand zoeken die een paar niveau's hoger is. Vilhena zou voor mij alleen een optie zijn als hij medio 2020 transfervrij naar Ajax wil komen mits Ajax dan een linkshalf (in een systeem met een '10') nodig heeft. Als hij dan niet slaagt kan Ajax hem een jaar later met winst verkopen.
0 0
Vierendertigste
Voordat ie daar alleen al denkt ligt z'n kop er al af in dat mongolendorp
1 0
Bjorn
Nee dankje.
0 0
AsensioWillemsen
Subtop van Engeland voor een joch dat niet eens uitblinkt tegen Willem II, NAC en Fortuna. Waarom blijven ze die druif uitnodigen
0 0
Ajaxadept
Je mag veronderstellen dat de analisten bij Rondo enige kennis van voetbal hebben! Als je met zo'n aanbeveling (Vilhena naar Ajax?) komt, kun je sterk er aan twijfelen of die Waterreus die wel heeft. Ajax heeft zat talentvolle middenvelders (in spe) rond lopen die nu en in de toekomst meer gaan brengen dan little Tony. Domme opmerking dus!
0 0
ambtenaar
Zou echt een topaankoop zijn voor Jong-ajax.
1 0
EuforischeRealist
Hij mag 1x per seizoen op bezoek komen en dan vervolgens heeeeeeeeeeeeel snel weer vertrekken.
4 0
didierajax020
Nee. Gewoon nee.
3 0