Zwartkruis: 'Benfica heeft niets aan een punt'

FinnDekker, 07-11-2018 om 18:20, 3975 views, Voetbal International |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Bij Voetbal International is men onder de indruk van de kwaliteiten van Ajax. Simon Zwartkruis en Iwan van Duren spreken vol lof over de Amsterdammers, die woensdagavond tegen Benfica overwintering in de Champions League kunnen veiligstellen. Iets wat volgens beiden niet ondenkbaar is. 

'Benfica heeft niets aan een punt, die zullen moeten komen. Ajax is dan op zijn best. De ruimtes die ze krijgen moeten ze benutten. Daar kan de individuele klasse naar boven komen', stelt Zwartkruis, die wel een heftige strijd verwacht. 'Ze waren aan elkaar gewaagd tijdens de wedstrijd in Amsterdam. Toen hebben ze echt een heel hoog niveau gehaald.'

'Ajax creëert een nieuwe werkelijkheid', voegt Van Duren toe. Ajax doet iets waar de Portugezen om bekend zouden staan: 'Altijd onverdiend verliezen, vaak in de laatste minuten.' In Amsterdam gebeurde het omgekeerde. 'Het laatste wat ik had verwacht, is dat Ajax de punten in de laatste minuut zou pakken. Week na week ben ik verbaasd over hoe ze de wedstrijden afwerken.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ruudje74
Mijn voorspelling kwam niet geheel uit, hahaha. Benfica was zwaar agressief en zette hoog druk. Gelukkig zijn ze voetballend matig zodat het niks opleverde.
0 0
Ruudje74
Ik voorspel een 1-4, Benfica na de 2-0 (begin tweede helft) geheel van het pad. Echter schieten ze er vlak voor tijd nog wel een eretreffer in.
0 0
Vazajax
Juist goed, Ajax presteert goed tegen ploegen die durven aan te vallen en bij voorsprong niet meteen de bus voor het doel parkeren.
0 0