De Boer: 'Benfica zal de huid duur verkopen'

FinnDekker, 06-11-2018 om 07:10, 7979 views, Ziggo Sport |

Maak kans op jouw Ajax-droom. Vul je lijstje in!

Frank de Boer dacht maandagavond aan tafel van Peptalk dat Ajax een goede kans heeft om minimaal een punt op te halen bij Benfica aanstaande woensdagavond in de Champions League. De voormalig coach van de Amsterdammers ziet dat Ajax in bloedvorm is, waar de Portugezen juist in een dip zitten. Drie punten ophalen zou daarom ook niet ondenkbaar zijn. 

'Benfica zal de huid duur verkopen, maar ze hebben dit weekend ook weer een deukje opgelopen. Qua vertrouwen zal het niet heel hoog zitten. Ajax zit wel goed in z'n vel.' De Boer vindt het lastig de uitslag in Lissabon te voorspellen. 'Ik denk dat ze een heel goede kans maken, maar Benfica-uit is normaal gesproken heel lastig. Als je daar een punt pakt zou dat al fantastisch zijn. Een overwinning zou ook niet raar zijn, gezien de fases waar beide clubs in zitten.'

Over het enorme geldbedrag wat op het spel staat, denkt geen enkele Ajacied aan, stelt de oud-trainer. 'Misschien zal Overmars daar wel aan denken, maar de rest geen seconde. Uiteindelijk gaat het erom wat je op je palmares hebt staan. Ze willen gewoon doorkomen in de Champions League en de volgende stap zetten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Tscheu
Joh.
0 0
PetrusKeizer
ach, wat doet t er toe wie er wel en wie niet in vorm is. t Is een belangrijke europese pot, dan gaat Benfica all in. Morgen gaat de hele trucendoos open. We mogen met n gelijkspel heel blij zijn, dan hebben de jongens t gewoon goed gedaan en komt t er op aan in Athene top te zijn. Hoewel ik liever heb dat we van de aartsvijand uit Munchen (9-0 afscheidswedstrijd Johan) winnen, dan kan t mij verder weinig meer schelen wat t in Athene wordt.
0 0
Bijgoochem
Zou zomaar kunnen dat we deze winnen, dan zouden we gewoon al door zijn! En met een gelijkspel ben je er ook heel dichtbij.
1 0
Youri08
He jammer, had gehoopt dat ze het zouden laten lopen.
1 -1
Sallons@AS
Ik denk dat de tactiek en de basiself die er stonden tegen Bayern (wel zonder de geblesseerde Wöber) het beste werkt. Niet het spel willen maken daar, laat dat aan hun over. Neres, Tadic en Ziyech voorin. Voor hun (en hun trainer) staat er meer op het spel dan voor ons. Onana, Mazraoui, de Ligt, Blind, Tagliafico, de Jong, Schöne, van de Beek, Ziyech, Tadic, Neres.
0 -1
Rentokill
vdBeek op 10?
0 0
EuforischeRealist
Dit gaat m worden denk ik ook.
0 -1
Beer
Moet lukken, gaat lukken.
2 0