Rob Jansen acht De Ligt al klaar voor Europese top

JesseTH, 04-11-2018 om 20:35, 8949 views, Ziggo Sport |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Rob Jansen, spelersmakelaar van beroep, denkt dat Matthijs de Ligt het enige Nederlandse talent is die direct aan zou kunnen haken bij de absolute top. Naast zijn technische kwaliteiten onderscheidt de verdediger zich volgens Jansen ook op een andere manier.

'De Ligt is wel een extreme speler bij wie het zou kunnen', geeft de zaakwaarnemer zijn mening aan tafel bij Rondo. 'Vanwege zijn fysiek, maar hij is ook zo stabiel, standvastig en kalm wanneer het misgaat. Dan staat hij weer op.'

In verschillende media wordt gesproken over een bedrag van zestig miljoen euro voor zowel De Ligt als Frenkie de Jong. Jansen is echter van mening dat dat nog alle kanten op kan schommelen. 'Als De Ligt en Frenkie de Jong zouden beslissen dat zij niet kiezen voor de wereldtop maar een station daaronder, dan gaan we over andere bedragen praten. Dan is de vraag of Ajax meewerkt, maar ik denk dat ze moeten.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Subtop gaat nooit gebeuren, zeker niet als Ajax overwintert in de Champions League, dan is Ajax de subtop van Europa.

De Ligt is gewoon klaar om die stap te maken, is al een stuk beter dan van Dijk, dat bedrag moet er dus minimaal betaald worden.

Frenkie is nog niet klaar voor een stap, heeft bij Ajax mooie dingen laten zien, maar moet vooral aanvallend meer brengen.
4 0
3*stars*3
Om subtop van EU te zijn, moet je het imo toch langer vasthouden.
Er komen is makkelijk maar er blijven moeilijker.
15/16, uitgeschakeld in poulefase EL.
16/17, finale.
17/18, niet gekwalificeerd (had wel z’n redenen).
18/19, lekker bezig.

Zou mooi zijn als Ajax elk seizoen minimaal overwintert in EU en nog rondes overleeft maar dat gaat moeilijk worden omdat je telkens weer moet bouwen.
Maar Ajax doet laatste jaren wat de Portugezen al lange tijd deden en dat is monsterbedragen vragen.
Die Lindelof ging voor ong 40mil naar United, Ederson voor 40mil naar City.
Ajax deed dat met Sanchez en jongens als; Onana, De Ligt, Frenkie, zullen ook grote bedragen opleveren maar ik wil ze eerst prijzen zien winnen met Ajax.
1 0
wladimir
De 5 jaar ervoor heeft Ajax Champions League gespeeld en Europees overwinterd. Ajax is Europese Subtop.
0 0
niquedegraaff
Waarom geven ze een spelersmakelaar ruimte om te praten? Dat zijn de sloopkogels van het voetbal.
2 0
Youri08
Die Jansen is zo slecht niet, dat is nog een ouderwetse speler-begeleider. Uiteraard gaat ook hij voor de centjes maar hij kijkt i.i.g. naar wat goed is voor een speler gedurende zijn hele carrière.
0 0
Ajaxvooraltijd
Ajax moet helemaal niks. De subtop is geen sportieve verbetering tov Ajax namelijk.
6 0
Youri08
Ach het is voetbal, balletje binnenkant of buitenkant paal. Had je onverhoopt geen CL gehaald (of volgend seizoen) liggen de kaarten totaal anders. Ajax zit aan zijn max in het kunnen pleasen van de Ligt. Aanvoerder, salaris verhoging en CL voetbal.
0 0
off
De ligt heeft tot nu toe geen echte uitdaging gehad in de eredivisie. Hij deed psv natuurlijk niet mee, maar dat is na 10 wedstrijden niet heel veel. Dat zou in andere landen wel anders zijn.
1 -6
RobbieWielaert
Arsenal en AS Roma zijn subtop maar acht ik een stap hogerop. Of Mattie nou wekelijks tegen Vlap of Berghuis staat of Kane of Kante.
0 -6
AFCA-B93
Ja maar dan speelt ‘ie ‘tegen’ een stap hogerop en niet ‘bij’ een stap hogerop
6 0
kaashaas
Ga jij maar je ballen in de kleedkamer bij pisgay tonen, haal dan gelijk de druk van het volledig op het kampioenschap kunnen richten bij die jongens en de trainer eraf dan doen je ook wat nuttigs. Begrijp eigenlijk niet wat je hier te zoeken hebt . Ga daar in de keuken helpen of zo
1 0