Van Daele: 'Feyenoord wordt afgeslacht'

Joop van Daele, oud-verdediger van Feyenoord, heeft op zijn zachtst gezegd totaal geen vertrouwen in een resultaat van Feyenoord tegen Ajax. Dat geeft de clublegende van de Rotterdammers te kennen bij FC Rijnmond.

De gasten aan tafel worden gevraagd waarom dit Feyenoord aankomende zondag niet wordt afgeslacht. Een korte stilte volgt, waarop Van Daele zegt: 'Feyenoord wordt wel afgeslacht. Iets wat mij tegen de borst stuit, want je speelt tegen Ajax.'

Momenteel staat Feyenoord twee punten achter op Ajax. Volgens de oud-Feyenoorder is dat kleine verschil 'relatief'. 'ik hoop dat Feyenoord een goed resultaat neerzet. Maar ik ben voor jullie analist. En als je dan het hele verhaal de revue laat passeren, dan zeg ik dat Feyenoord heel weinig kans heeft om een goed resultaat te halen.'

'De voetballende kwaliteiten van Ajax zijn zo hoog de afgelopen weken', is Van Daele van mening. 'Die hebben dat Bayern München weerstaan en zijn zo in zichzelf gaan geloven.' Emile Schelvis knipoogt: 'Daar hadden ze bij Ajax anders nooit last van toch?'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
Joop is kennelijk nog steeds zn bril aan t zoeken. hij ziet t niet echt goed.
0 0
niquedegraaff
11-0 zou mooi zijn
0 0
RusselWestbrook
Deze aflevering is de definitie van defaitisme. Holy shit.
1 0
wladimir
Ze zijn idd wat pessimistisch in Rotjeknor
0 0
De Nees
Ik hoor het al weer; bij alles onder de 5-0 wordt er gehuldigd op de Coolsingel en wordt er een DVD uitgebracht
2 0
Good Luck
Eerst Benfica tot een goed eind brengen en vervolgens Feijenoord. Beide wedstrijden moeten nog gespeeld worden en beide beginnen met 0-0.
0 0
Labrador
Deze teksten gaan de kleedkamer in. Wie onderschat Feyenoord hier?. Toch echt de media
1 0
Bocarra
In Rotterdam roept iedereen hoe slecht Feijenoord wel niet is en dat ze worden afgeslacht in de hoop dat het allemaal meevalt. Hopen dat Ajax Feyenoord onderschat. Hopen dat ze Feyenoord prikkelen en nog wat extra te motiveren voor dit wedstrijdje. Een wedstrijd die voor Feyenoord de wedstrijd van het jaar is maar bij Ajax veel minder.
0 0
3*stars*3
Ik hoop dat we die gasten keihard vernederen.
Heerlijk man, tegen die kakkies werken aan het doelsaldo.
Maar let nou maar op als Ajax met 2-0 wint.
Want dan roepen ze in Rotterdam dat ze trots zijn op het team of dat het knap is omdat iedereen riep dat ze afgeslacht zouden worden. ;-)
0 0
ETM
Ik ken die Van Daele niet, maar erg vermakelijke vent, zo lijkt het mij.
0 0
Mark03
Ik zapte er vandaag toevallig langs toen dit stukje voorbij kwam. De stilte die viel na de vraag of ze redenen op konden noemen waarom Feyenoord niet afgeslacht zou worden was met recht oorverdovend te noemen. Schitterend. Zaten ze daar met z'n drieën met hun mond vol tanden.
0 0