Derksen: 'Natuurlijk is Koeman niet voorzichtig'

JesseTH, 12-10-2018 om 22:05, 9262 views, Veronica |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Johan Derksen en Valentijn Driessen vinden het stuitend dat Erik ten Hag met Ronald Koeman sprak over het wel of niet rustig aan doen met zijn pupillen van Ajax. Het tweetal vindt dat de oefenmeester in deze zaak niet in zijn recht staat.

'Een hele domme opmerking van Ten Hag', oordeelt Derksen bij Veronica Inside. 'Het is zo dat Ten Hag zich moet realiseren dat hij moet winnen om bij Ajax in het zadel te blijven. Die bondscoaches hebben ook hun eigen carrière en die moeten ook winnen. Dan komt meneer Ten Hag vertellen dat Koeman voorzichtig moet zijn. Natuurlijk is Koeman niet voorzichtig.'

Driessen sluit zich naadloos aan bij Derksen. 'Ronald Koeman heeft topvoetbal meegemaakt, Ten Hag niet. Wat dat betreft zet hij zichzelf daar een beetje mee neer. Koeman is dé man om dat wel even te benadrukken. Het zijn in het Nederlands elftal gewoon hele belangrijke wedstrijden voor die gasten.'

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Amsterdam Loyals
Ten Hag heeft gelijk! Fuck Oranje!
0 0
Freddy Al
Ik ben bang dat Johan Derksen al heel snel vindt dat Ten Hag domme uitspraken doet.
Het is volkomen logisch dat Ten Hag gebaat is met enige terughoudendheid bij de inzet van twee jonge internationals die veel wedstrijden hebben gespeeld en recent eruit hebben gelegen door een blessure.
Als je dat dom vindt dan heeft dat meer met jezelf te maken .

Driessen moet helemaal zijn mond houden, die is alleen maar bezig met een achterbakse en hopelijk vruchteloze campagne om Ten Hag te beschadigen, daarbij weert hij geen middelen .

Dan durven ze nog te roepen dat Koeman het beter begrijpt omdat die het topvoetbal beter kent; alhoewel dat laatste waar is gaat deze redenatie om twee redenen volledig mank;
- Driessen en Derksen weten zelf helemaal niets van topvoetbal,topvoetballers en wat daarbij kot
kijken.
- Men suggereert dat Koeman het belang van fitte spelers niet ziet en daarom nergens rekening mee houdt.

Deze semi- verontwaardigde stellingname van de rioolvereniging heeft net zoveel waarde als een natte scheet in een netje; het maakt even geluid ,houdt niets in maar laat de nodige stank na.

Uiteraard gaat Koeman deze twee jongens opstellen,er is niemand die iets anders verwacht,dat heeft helemaal niets te maken met geen rekening houden met.
Dat doet hij omdat die jongens gewoon topspelers zijn die je er heel graag bij wil hebben.
1 0
Ajax2018
‘Ronald Koeman heeft topvoetbal meegemaakt ten hag niet’ en waar heeft Driessen gespeeld dan?

Zelfs als ten hag de cl wint zouden ze hem nog geen credits geven dan ligt het aan de spelers of de tegenstanders. Hij kan het bij de telegraaf en vi toch nooit goed doen

Ten hag doet het prima alleen jammer van labyad
0 0
PJK54
Eigenlijk hebben beiden partijen gelijk Ten Hag wil zijn spelers "heel" houden en Koeman zit er voor het belang van Oranje en daar horen de beste spelers te spelen dus zal die discussie er altijd zijn en blijven. Oké dat Ten Hag het nu aanzwengelt zal hem op veel hoongelach komen staan maar begrijpelijk dat hij zijn beste spelers wil beschermen aan de andere kant is het voor die spelers ook een eer om voor Oranje te spelen en zal hun ervaring op internationaal gebied wel versterken.

Ik lees ook veel antipathie tegen VI maar schijnbaar kijken ze wel beetje tegenstrijdig toch?
Ik blijf het kroegpraat vinden soms leuk en soms van een bedroevend niveau maar dat hoort nu eenmaal bij dat programma, ik heb ook het idee dat ze moedwillig een stok in het hoenderhok gooien om bewust reacties uit te lokken.
Ik zeg maar zo "vind je het niet leuk kijk je naar wat anders toch?".
0 0
Libero
Ze zochten voorheen tenminste nog een stok om mee te slaan, dit is een ontdooide frikandel.
3 0
Juichtoon
Ten Hag staat volkomen in zijn recht. Hij dient voor Ajax op te komen en dat doet hij. Johan raakte ook eens ernstig in conflict met bondscoach Michels hierover. Cruijff wilde niet meer dan een paar spelers van Ajax afstaan en dreigde een volgende keer geen enkele Ajacied af te staan. Michels koos eieren voor z'n geld. Ook van Gaal stond eens als Ajax coach geen enkele speler af wat leidde tot de hilarische anti Ajax enquête van het AD.
5 0
ETM
Ten Hags job is voor de belangen van zijn team opkomen. Het is dus een doodnormaal verzoek van Ten Hag. Gebeurd vaak zat dat Nationale elftallen niet helemaal fitte spelers forceren.
Dat Koeman daar zo egotripperig op reageerde zegt veel over Koeman.
2 0
Aeter
Koeman en internationaal topvoetbal, dat valt ook wel mee. Als speler ja, maar dat is vergane glorie, in tijden dat voetbal heel anders was, zonder 100 cameras.
1 -1
JariHeijden
Wat vind je dan van de carrière van Cruijff? Vergane glorie (nog langer geleden) en dat valt dan ook allemaal wel mee?

Wat een domme opmerking. Net zoals die van Derksen en Driessen trouwens. Ten Hag is bij hen gewoon Kop van Jut. Ten Hag komt voor Ajax op, Koeman (fantastische carrière als speler en ook een uitstekende trainer gebleken) benadrukt het belang van Oranje. Beide logisch.
0 -1
Lewis Hamilton
Ten Hag kan lullen wat hij wil, Koeman trekt gewoon z'n eigen plan en zal hem opstellen.

Dat heb je bijna in geen andere sport dat ineens je als team niks te vertellen meer hebt over je belangrijkste pionnen.
1 -2
SoAFCA
en je bent diegene die huilt als de jong geblesseerd terug komt.
0 0
Kupke
Wat is Ten Hag toch ontzettend goed bezig zeg. Gelukkig hebben we bij Ajax toppers rond lopen die ook met Ten Hag aan het roer gewoon beter worden.
1 -4
Petterson1964
Geweldig weer van ons aller Ten Hag.
Wat een plaat heeft die man toch ook voor zijn hoofd.
Wat had hij verwacht dat Koeman zou antwooden?
1 -14
DeKenner
Zo onlogisch is het toch allemaal niet? Koeman zal tegen Duitsland met zijn sterkste 11 spelen. Waarschijnlijk met De Ligt en De Jong dus. In de oefenpot tegen België kan hij andere spelers uitproberen, en dus de gewenste rust geven aan onze spelers. Die zo vervolgens weer fitter zijn om 2x volle bak te gaan tegen Benfica, wat weer goed is voor het totale NL voetbal. Als we allemaal rekening met elkaar houden wordt iedereen er beter van.
3 0
Schwalbino
Waarom heeft hij een plaat voor zijn hoofd?
3 0
Inhartennieren
De misselijkmakende mannetjes van VI.
7 -1
Ajaxvooraltijd
Ten Hag heeft gewoon gelijk, hij spreekt vanuit de werkgever die deze jongens rijkelijk beloont. De KNVB betaalt helemaal niks en Koeman is ook geen geweldenaar al heeft hij wel in de top gevoetbald.
6 -2
Cello
Beter nog..... het was altijd Derksens stokpaardje om te benadrukken dat de clubs de salarissen betaalden, maar uiteindelijk met de gebakken peren zouden zitten bij terugkeer van spelers met blessures e.d..
Maar nu ineens is het anders???...zal wel komen omdat Ten Hag het heeft gezegd.

En idd net als hieronder 'fanforeffer' al schreef.... als Jurgen Klopp het aanhaalt ivm de CL die komt dan is Klopp verstandig......pffff, hoezo hypocriet geOH?.
13 0
fanforeffer
even aantonen hoe hypocriet ze bij VI zijn ; de opmerking van Ten Hag was belachelijk,volgens de heren, dezelfde opmerking van Jurgen Klopp was verstandig ivm CL.
5 0
Duif63
Dat hele interland voetbal moet zo snel mogelijk afgeschaft worden. Daar had van Basten zich sterk voor moeten maken. Overigens lullen Derksen en Driessen met de week dommer.
2 -1
Radikaal
Derksen en Driessen vonden weer wat.
4 0