Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Dwarswaard over Tadic: 'Figuurlijk afwezig'

FinnDekker, 25-09-2018 om 15:50, 11716 views, AD |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Twee sterkhouders van Ajax, Hakim Ziyech en Dusan Tadic, lieten het afweten bij Ajax tegen PSV, constateert Daniël Dwarswaard bij het Algemeen Dagblad. Waar Tadic zich niet als leider liet zien, was Ziyech in tegenstelling tot veel andere wedstrijden niet in staat om een goal te maken of een assist te leveren.

'Waar de Serviër dit seizoen zich, los van die band, qua spel manifesteerde als leider van het elftal, was ook híj zondagmiddag figuurlijk afwezig in het Philips Stadion.' Tadic liet zich volgens de verslaggever juist kennen met negatieve gebaartjes. 'Ja, hij probeerde met wilde armgebaren zijn ploeg nog tot leven te wekken, maar Tadic viel uiteindelijk toch vooral op door zijn woede en frustratie.'

'In de Europese campagne trok hij het spel naar zich toe, maar dat lukte in Eindhoven tijdens een vaderlandse topper dus niet', schrijft Dwarswaard verder over Ziyech. 'Ziyech probeerde het wel nadrukkelijk, maar kreeg nooit vat op de wedstrijd.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Ik neem aan dat Overmars toch zal zoeken naar een ervaren linksbenige verdediger van niveau, zodat Blind een linie kan doorschuiven. Dan heb je daar meer loop- en controlerend vermogen en je kunt beter druk zetten, zodat er meer balans komt.

Wordt wel een beetje een aanfluiting dit. Ajax dat als een malle koopt om PSV van zich af te kunnen houden.
0 0
GvanderK
Het was gewoon een klote wedstrijd, niemand speelde op zijn niveau, maar nu weten we het allemaal wel weer. We moeten verder, er komen nog 28 duels aan waaronder een thuis tegen PSV waarin alles andersom kan gaan/zijn. De media, of mannetjes als deze moeten gewoon niks zeggen.
1 -2
Ajax_026
Goal van pereiro valt anders nooit schone mist hem op een haar na en onana stond niet lekker anders heeft hem gewoon. Vervolgens krijgen ze een buitenspel goal tegen want lozano komt nadrukkelijk op de bal in gelopen. Ik irriteer me kapot dat ik geen enkele analist hier over hoor buigen. Sta je 2-0 achter en gaat het tegen publiek erachter staan na een europese wedstrijd dan word erg lastig. Ten Hag maakte verkeerde keuzes maar geluk lag ook zeker niet aan onze kant. Echt ik uitgespeelde kans was er 1 voor Malen tegen het einde toen de 3-0 er al in lag door een kluts bal. Eerlijk veloren ja overklast echt niet.
0 0
Web
Zeg nouw gewoon dat je blij bent Dwaswaard
0 -3
komopajax777
Tadic werd net als Ziyech en Neres steeds geconfronteerd met een overmacht aan psv'ers.De spelers van Ajax hadden elkaar dus agressief moeten helpen en duels moeten winnen om het tij te keren.Als je ziet hoe die trage Eiting die bal van Pereiro probeert te blokken dan weet je wel genoeg wat betreft passie en agressie....In Amsterdam nemen we revanche op die boeren en dan hopelijk wel met een moordenaar achterin!
1 0
RuffRhythim
Iedereen was slecht, klaar!

Maar dit is nou ook klaar...genoeg hierover geluld weer...door!!
5 -2
3*stars*3
Tadic heeft bij mij en heel veel fans, bonuspunten.
Manier waarop hij opstond in de voorronde CL was geweldig.
Natuurlijk kut, dat we zondag notabene tegen die boeren onze 1e nederlaag hebben geleden maar er volgen nog genoeg speelrondes en ik heb nog steeds veel vertrouwen in dit team.
Als dit geen wake-up call was...
5 -2
Tinus
Er stond hier prestige en de eerste plek op het spel. Bovendien stond er nog een rekening open van vorig jaar. Hoe kan deze wedstrijd dan een wake-up call zijn? Het is gewoon onprofessioneel dat je je weer laat ringeloren.
6 0
3*stars*3
Tuurlijk maar bedoel daarmee te zeggen, dat het een reality check is.
Ajax was 12 wedstrijden ongeslagen en kreeg van alle kanten complimenten.
Frenkie, Ziyech, Tadic, Mazraoui, Tagliafico en zelfs Ten Hag waren geweldig, volgens fans, media en zelfs spelers, trainers en fans van andere clubs waren onder de indruk.

Nu komt er natuurlijk weer kritiek en begrijpelijk maar sommige mensen doen alsof alles nu kut is.
Door 2 kut en snelle goals achter elkaar, kregen die kutboeren een boost.
Mocht niet gebeuren maar we kunnen er niets meer aan veranderen.
Het team moet opstaan, doorknallen en Ten Hag moet niet zo koppig zijn.
1 0
CL=5
En zeker door opperboer van bummel. Verschrikkelijk dit, echt verschrikkelijk. Graag een keertje niet goed praten deze nieuwe kansloze nederlaag tegen die lampen.
0 -2
NUL20
Alles ging over links, Zyech liep steeds de kleine ruimte in ipv vel breed te houden... misschien bewust/tactiek, maar werkte voor geen meter...
2 0
Tinus
Elke wedstrijd gaat vrijwel alles over links. Mazraoui komt veel minder vaak dan taffie tot de achterlijn.
2 0
insectenverdelg
mag jij taffie zeggen? :)
0 -1
Tinus
Vast niet, maar z'n volledige naam is lastig tikken op telefoon;-)
0 0
ErikDeBosz
Klopt, Ajax is het slechtste team ooit en Ziyech en Tadic kunnen alleen tegen VVV scoren. We kennen de verhalen inmiddels.
6 -8