Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Borst: 'Ajax verziekt amusement Eredivisie'

FinnDekker, 25-09-2018 om 08:10, 21796 views, Betweters |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Volgens Hugo Borst en Koert Westerman is de Eredivisie al gespeeld. PSV gaat opnieuw de titel binnenhalen, zo stelt het duo in Betweters. Ajax zou namelijk een maatje te klein zijn voor de koploper, die zondag overtuigend in eigen huis won van de Amsterdammers. 

'Het is gewoon einde competitie, klaar. PSV is kampioen. Ajax verziekt het eigenlijk voor het hele amusement van de Eredivisie. Als er van de Eredivisie aandelen waren, zouden die kelderen. Er zit geen spanning meer in', aldus Borst. Het gat tussen Ajax en PSV bedraagt momenteel vijf punten.

Het tweetal bespreekt ook de elleboogstoot van keeper Andre Onana. 'Het was een rode kaart voor Onana en een strafschop', roept Borst. Westerman snapt dat de VAR niet ingreep. 'Makkelie is de man internationaal wat de VAR betreft. Je gaat hem niet zo snel overrulen, dat durf je niet zo goed.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
de-Ajacied
Twee kakkerlakken vinden een licht duwtje met de elleboog van een keeper die wordt gehinderd wel een rode kaart en een vuist van Lozano in het gezicht van Frenkie niet???
Duidelijk
1 0
AlexIbarra
Je moet je als Ajacied immers elke wedstrijd weer laten beuken, schoppen, natrappen, ellebogen, torpederen terwijl je kopt, etc.

Als de scheids nooit optreedt tegen die tyfuslijers die met zn elven verdedigen en elke keer dat ze te laat komen een onbestrafte tik geven, snap ik ook niet waarom hij op zou moeten treden tegen Onana.

Gisteren zet er weer een randdebiel een tackle van achteren in: niet eens geel.
Ik geef Cerny en Onana groot gelijk. Gewoon ellebogen naar buiten en noppen naar voren als je de bal hebt. Zelfverdediging
1 0
Mario65
Zure Rotterdammer....
Need I say more?
1 0
Jan60
Die Borst en Westerman slaan nu toch echt wartaal uit. Ik denk dat ze toch eens bij een dokter of 1 of andere loog langs moeten om zich te laten onderzoeken. Wat een onzin om zo stellig aan te geven dat de competitie is gespeeld en PSV kampioen wordt. Ook bij psv zal alles niet in een rechte lijn omhoog gaan. We hebben gewoon terecht van psv verloren omdat achteraf de keuze van de Jong als CV neer te zetten niet de goede was en we vooral door zelfoverschatting te naïef hebben gespeeld. Dit beïnvloed door de voorgaande wedstrijden waarin het allemaal goed liep. Gewoon heel jammer dit verlies, maar dat moet juist ieder bij Ajax het besef geven dat het niet allemaal vanzelf gaat. Dit moet natuurlijk voor Ajax wel weer een leerpunt zijn, want naïviteit en zelfoverschatting mogen niet een oorzaak zijn waardoor nog meer punten worden verspeelt. Verder die Borst, Westerman en andere zogenaamde kenners gewoon laten lullen.
1 0
tMuurtje
Ze hebben in ieder geval een hele belangrijke slag gewonnen, laten we eerlijk zijn.
E als PSV thuis van Inter verliest is hun europese campagne voorbij en kunnen ze zich richten op het kampioenschap.
Die "luxe" zit er voor Ajax niet in.
0 -1
HilversumNoord
Hé Hugo. Hoest met je clubje gegaan? Hahaha
2 0
ajaxinho
Ahahahaha!
1 0
Ardoe
Het wordt niet veel dommer dan dit.
4 0
Causio
Nee man, Ajax wordt kampioen! Ajax wint de wereldcup! Ajax wint de wereldcup, Ajax wint....!
0 0
Aspers73
Hoe meer ik dit soort teksten zie en de aanval op een trainer, die zijn ploeg vooralsnog prima laat voetballen (behalve zondag) , hoe meer ik Ten Hag ga steunen. Hoe heerlijk zou het niet zijn als hij zijn ploeg in 2e ronde CL weet te krijgen en de dubbel pakt.
10 0
Danny.S
Wat een ontzettend stom gelul, Luukie de Jong had nog een keer geel moeten krijgen omdat hij maar blijf zeiken om een kaart voor Onana.

Wat een stelletje mongolen in de media.
4 0
edwin3009
Ik hoor hier helemaal niks over de tweede gele kaarten (dus rood)die psv had moeten hebben.
2 0
HilversumNoord
hahaha, Borst, Driessen, Van Gelder, Van der Gijp, Derksen en Vermeulen. Allemaal langer dan 20 jaar in het voetbalvak. Dan gaat het naar je hoofd stijgen. Dan ga je onzin uitkramen. Bejaarden gaan ijlen. Worden dement. Klagen alleen over het weer terwijl het heel vaak goed is. Ajax is het weer...
4 -1
Ajax-4-ever
Donderstraal toch een eind op joh, terechte gele kaart voor de Jong omdat hij zo'n aansteller is. Net alsof hij er ook maar een beetje last van had..
1 0
M.Olsen
Ajax wint van PSV thuis. PSV speelt gelijk in de kuip en het is weer gelijk. Wat een gek deze man
6 0
Redrum
Als er één club het amusement in de eredivisie verziekt is het psv wel. Dat gore pisvoetbal van ze is al heel lang niet om aan te zien en elke psv-ajax wordt compleet vergald. Wat op papier mooie wedstrijden zouden moeten zijn worden verschrikkelijk zaadwedstrijden waarin psv alleen maar Ajax probeert te ontregelen. Ten Hag koos voor voetbal, van Bommel koos voor anti-voetbal. Het anti-voetbal heeft weer eens overwonnen.
3 0
afca95
Zonder Ajax is er geen Eredivisie en geen Hugo Borst met zn gelul
2 0
Ajacied33
Competitie duurt nog erg lang. Hun angstgegner Roda is er helaas niet meer, maar een Heracles, VVV of een Feyenoord uit kan het PSV heel lastig maken. En ze moeten natuurlijk nog naar ons toe. Baal enorm nog van zondag, maar heb het nu wel een plekje gegeven. Nu vooruit kijken weer
1 0
TontoKarnaggel
Allemachtig, dus nu zijn we ook al arrogant omdat we het voetballend proberen op te lossen? Dom of naief misschien maar waarom nu weer arrogant?
Als dit de tendens wordt in Nederland, reactievoetbal is fantastisch en elke avontuurlijke variant "arrogant", weet ik niet of ik dat hele voetbal nog wel wil gaan volgen....
0 0
3sterren
Hij doelde op de tekst van Schöne, die voor de wedstrijd uit zijn mond liet optekenen: ”aan het einde van de wedstrijd staan wij bovenaan” ...
0 0
TontoKarnaggel
Nou, zal wel aan mij liggen maar ik hoor hem toch echt zeggen " en de arrogantie, we gaan uit van voetbal zegt ie dan" . Ik haal daar uit dat hij het arrogant van Ajax vond om met De Jong achterin te spelen. Dat daarna Schöne ook nog even arrogant genoemd wordt heb ik nog niet eens over. Dat zijn gewoon de standaardteksten die schijnbaar over elke Ajacied afgedraaid moeten worden
0 0
Redrum
Schöne moet sowieso een mediaverbod krijgen van Ajax. Die loopt alleen maar tegenstanders te motiveren met zijn pogingen tot Amsterdamse bluf.
0 0
Redrum
Het verval van het voetbal is al jaren geleden ingezet en Mourinho is één van de veroorzakers hiervan. Anti-voetbal loont steeds meer en wordt ook steeds meer verheerlijkt. Uiteindelijk heeft psv gewoon weer reactievoetbal gespeeld in eigen huis met een schamele 34 % balbezit. Maar dat helemaal niet erg, want ze maken 3 schijtdoelpunten. Ajax lijkt één van de weinige clubs te zijn die nog een soort van trots heeft. Helaas trekken we daardoor wel te vaak aan het korste eind.
0 0
Frank1978
Gelukkig zijn er ook nog altijd trainers (Klopp bij Liverpool bijvoorbeeld) die laten zien dat je ook met mooi, aanvallend voetbal successen kunt behalen. Mooi voetbal is wel een stuk moeilijker dan dat lelijke resultaatvoetbal en het is een heel proces om dat er echt goed in te krijgen, maar ik weet zeker dat het ook bij Ajax uiteindelijk weer zijn vruchten af zal werpen! Ik baalde afgelopen zondag als een stier, maar het seizoen is echt nog zo lang. Wat mij betreft omcirkelen onze mannen nu alvast de datum van Ajax-Psv en dan hoop ik dat wij hen minimaal met dezelfde cijfers verslaan, maar dan wel met echt mooi voetbal. Ik ben wellicht iets teveel een romanticus en in profvoetbal moet er nu eenmaal ook worden gewonnen, maar wat mij betreft niet ten koste van alles! Dat wereldwijd mensen het Oranje van 1974 nog kennen en hierover zelfs meer werd en wordt gepraat dan over West-Duitsland dat het WK won zegt wat dat betreft veel! Ajax is gewoon in alle opzichten een hele mooie, bijzondere club en dat zal ik koesteren met of zonder prijzen! Maar uiteindelijk komen die prijzen ook wel weer, hopelijk dit seizoen al en dat kan gewoon...
2 0
Frank1978
Ja, ik vind ook dat we de schaal maar uit moeten laten reiken aan Psv. Het is beslist, dus verder voetballen heeft geen zin meer voor alle ED clubs. In augustus 2019 nieuwe ronde, nieuwe kansen. (Cynische modus nu weer uit.)
0 0
Jambalaja
Het is altijd regen of zonneschijn met die focking media !
Ieder logisch denkende voetballiefhebber weet ook wel dat
ten Hag de poppetjes anders had moeten zetten.
Blind en Frenkie zijn allebei géén pure verdedigers...duh
Die pisvlekken hebben echt niet het voetbal uitgevonden...
Het getuigt van weinig respect naar de andere clubs in de eredivisie...
Thuis vreten we ze op met 4-0 en ze laten nog genoeg liggen.
pisvlekken zijn wereldberoemd in lampegat, allemaal schapen die media.
Die fouten maakt ten Hag hopelijk niet meer . Al die trollen en haters fock 'm !
2000 hebben we ook overwonnen en daar is deze fout niks bij.
0 -1
Web
Ik heb twee dagen omzettend gebaald van Ajax. De spelers zijn net zo schuldig als Ten Hag.
Maar PSV is nu de favoriet, heerlijk toch

PSV heeft enorm goed geanticipeerd op de zwakte van Ajax, maar denken ze nu echt dat ze het maar zo even gaan doen? Sterker nog ik zal er niet van opkijken dat ze punten laten liggen tegen NAC.

De waan van de dag, wel zal Ajax in de winter een goede centrale verdediger moeten halen, een rechtsbenige, Schuurs heeft nog tijd nodig, en De Ligt gaat zeker vertrekken, in mijn ogen nu al een van de besten in Europa, ook Frenkie raak je kwijt

En ik zal er niet van opkijken samen 175 miljoen
Alle grote clubs hebben door dat dit twee hele grote spelers worden.
0 -2
Redrum
Ik waag me niet meer aan dat soort voorspellingen, maar als psv in Breda onderuit gaat dan ligt de titelstrijd ineens weer wagenwijd open. Gaat dus nergens over dit stukje, maar Borst kan je niet serieus nemen en volgens mij is hij hier ook niet serieus.
0 -1
Vlieske
Die gaan niet onderuit. Dat is het probleem
1 0
Web
Het idee dat jij denkt dat ze omverslaan baar zijn
Ik heb ze uit tegen PEC gezien, een wonder dat ze daar wonnen, en uit tegen Fortuna
Vorig jaar wonnen ze met 3-0 van Ajax en verloren met 5-0 van Willem 11
0 0
mcatarinob
Naar mannetje die Hugo, puur op aandacht belust.
2 0
Boer Gijs
Als we zulke plaagstootjes als van Onana al rood en een pingel geven, dan zou het amusement van de eredivisie pas echt kelderen. Dan wordt het net zo leuk als korfbal.
2 0
RusselWestbrook
Na zes (!) wedstrijden al de kampioen kronen.

Zou Hugo ook op AS zitten? Past er zo tussen.
2 -6
Vlieske
Psv wordt het bayern van Nederland. Daarom snap ik ook niet dat mensen blij zijn dat ze champions league hebben gehaald.
0 -7
Redrum
Psv heeft 3 goeie voetballers en de rest is middelmaat. Wat hun zo sterk maakt is dat die 8 middelmatige voetballers zichzelf volledig wegcijferen voor de 3 goeie voetballers. Ze spelen allemaal in dienst van de 3 voetballers en houden het heel simpel. Balletjes lekker hoog naar voren peren en dan proberen die tweede bal te veroveren is gewoon simpel toevalsvoetbal, maar voor hun werkt het en ze schamen zich er niet voor. Bij Ajax is alles veel complexer. Het is vanaf nu heel simpel voor Ajax: nooit meer dit soort wedstrijden met zo'n opstelling. Geen grote bek meer vanaf nu voorafgaand aan de wedstrijden. Alles winnen vanaf nu.
3 -1
Lazell
Nouja, toevalsvoetbal. Met toevalsvoetbal win je niet 6 uit 6. Ze beheersen beide aspecten. Ze kunnen redelijk voetballen (wij beter), maar ze kunnen misschien nog wel beter counteren en lange ballen spelen. Het voetbal bestaat uit meer dan alleen vlot combinatiespel en als je dat als Ajax zijnde niet begrijpt ben je belachelijk naïef.

Ten Hag is tactisch ijzersterk, maar heeft een enorme blunder gemaakt door geen kopper centraal op te stellen. Op die manier kan Ajax ze niet vast zetten, want als ze een keer goed onder druk worden gezet geven ze een lange bal op De Jong. Ipv dat wij dan gevaarlijk voor hun goal worden door de pressie, worden zij gevaarlijk voor onze goal omdat ze het middenveld overslaan en wij veel te veel mensen voor de bal hebben. Omdat we zo weinig mensen achter de bal hebben, hebben Bergwijn en Lozano alle ruimte om hun snelheid, individuele actie en doelgerichtheid te benutten. Ten Hag heeft zichzelf onschadelijk gemaakt deze pot. Je kan PSV-uit altijd verliezen, maar we hebben het ze wel heel makkelijk gemaakt.
0 0
AFC34
Haha ja hoor, thuis pakken we ze terug en ze blijven echt niet hun score van 100% houden. Zit ze niet tegen trouwens dat we ze dit jaar eerst uit treffen. Thuis hadden we gewonnen, ben ik van overtuigd. Thuis zijn wij niet te kloppen, idem voor psv helaas.
0 -2
Redrum
Ja je kan dit op een aantal manieren bekijken, maar ik denk dat het ook juist een voordeel is dat we ze nu al uit treffen en na de winterstop nog thuis hebben. Ten eerste is deze wedstrijd (hopelijk) een hele wijze les voor ons waar we de rest van het seizoen van kunnen profiteren. Ten tweede hebben we nog een hele lange reeks wedstrijden om de marge van 5 punten te verkleinen en ten derde hebben we nu de kans om na de winterstop het gat in eigen huis te dichten. Wat in ieder geval wel zeker is nu: Ajax mag echt niks meer laten liggen. Van dit psv is in ieder geval zeker dat ze weer heel lastig te verslaan zijn en dat ze voor het tweede seizoen op rij weer alles mee hebben wat je maar kan verzinnen.
3 -3
AFCA2211
Ja hoor. Waan van de dag regeert weer eens.
2 0
KlasseLasse
ja en dan dumfries ook ff rood! maar daar hoor je niemand over
0 0
Mauroafca
Wat een onzin. Ik ben ervan overtuigd dat als deze wedstrijd in de JC Arena gespeeld was we hem gewonnen hadden. Stel we doen dat binnenkort, is het gat weer gewoon 2 punten. Die 2 punten gaan ze echt nog wel ergens laten liggen.
2 -1
RaynoFischer
Moeten we wel ook alle andere wedstrijden winnen, PSV wint zelfs in de 94ste minuut als ze het een keer moeilijk hebben....
1 0
Mauroafca
Klopt, maar zij gaan echt nog wel punten laten liggen! Wij ook trouwens haha
0 0
KlasseLasse
ik denk dat je niet raar moet opkijken dat psv alles gaat winnen tot de winterstop! of ze hebben geluk, of ze spelen zelf eens een keer goed
1 0
Van Reenen
Het is maar een mening van een Rotterdammer. Waarvan acte.
1 -1
marrene
Dat zijn die twee balkonartiesten van de Muppetshow.
1 0
RuffRhythim
Nou, om die twee opaatjes kan ik anders hartelijk lachen...
0 -1
marrene
Om die twee randdebielen dan niet? Die neem je toch niet serieus.
0 0
PeterVKV
Lachen, die Borst roept altijd maar wat om de headlines te halen en dan reageren er ook nog mensen op.
0 0
PJK54
Die 2 kan je ook in een kastje zetten met naam "hopeloze gevallen" wat een verschrikkelijke onzin kramen die uit nog 28 wedstrijden dus nog 84 punten te halen en denken deze eikels nu echt dat P=V niet een paar keer verliest hahaha
3 -2
wendoo9
Ajax voetbalt tenminste en blijft de beste club uit Nederland ! We hebben gewoon de pech dat net nu drie belangrijke jongens niet fit genoeg waren waardoor er mutatie waren. We hebben een hele mooi reeks neergezet en bijna alles gewonnen en dan hoor je niemand. We weten ook inmiddels (als we verliezen) dat er te veel voor Blind is betaald. Sommigen lijken wel dementen en vallen regelmatig in herhaling. Verliezen hoort erbij en als je niet in een goede doen bent kan je verliezen. Wij zijn Ajax en blijven Ajax Ps: Al die voetbal programma's hebben weer geluk dat Ajax verloren heeft zodat er weer volop te zeiken valt. Aan het eind van de rit staan wij bovenaan en daar ben ik heilig van overtuigd !
3 -1
Cruijff4ever
Ajax zal ook nog de nodige punten verspelen met die eigenwijze Ten Hag aan het roer. Psv is gewoon veel sterker dan vooraf gedacht. Zal gerust nog wel wat punten morsen maar heel veel zal het niet zijn, temeer daar Ajax en Psv met kop en schouders boven de rest uitsteken. Kampioen worden is er na zondag niet gemakkelijker op geworden.
0 0
PJK54
Thuis winnen van P=V en het zijn weer 2 punten en die gaan ze echt wel verspelen. Iedereen roemt dat P=V na zondag maar in de 2e helft was het alleen Ajax wat nog voetbalde en P=V leunde alleen maar achteruit zonder nog te voetballen.
Dan vind ik nog steeds dat ze die 3 goals cadeau hebben gekregen de eerste 2 door "foutjes" van Blind en de Jong de 3e goal was "hinderlijk buitenspel" had afgekeurd moeten worden.
Maar we moeten vooruit kijken dus neem aan dat onze tobcoach hiervan geleerd heeft en gewoon verdedigers opstelt in de verdediging en geen middenvelders meer.
1 0
Cruijff4ever
Eerst maar eens zien dat het gat nog 5 punten is op 31 maart 2019 en niet inmiddels groter is geworden....

Ajax nam vorige week ook gas terug bij 3-0, kan je Psv niet kwalijk nemen en Ten Hag heeft dus niets geleerd ten opzichte van de vorige Psv-Ajax, anders had je je niet zo kinderlijk eenvoudig laten aftroeven.

Maar we gaan het zien. Zoals ik zei, kampioen worden is er niet makkelijker op geworden nu en voorlopig heeft Psv nu gewoon de beste papieren.

Ps. Ik roemde Psv al voor zondag hoor. Gewoon een hele sterke selectie en een geduchte concurrent.
0 0
PJK54
We gaan het allemaal afwachten in nu koffiedik kijken, ik hoop uiteindelijk dat Ajax met die schaal staat want als het weer dat P=V is is er iets heel erg fout bij Ajax.
0 0
Redrum
Ach ja, nu ik het weer een dag heb kunnen laten bezinken kan ik het weer wat relativeren. Uiteindelijk is dit een wedstrijd die je kunt verliezen en ervan uitgaande dat je thuis van ze wint is er nog niets aan de hand. Ajax mag nu alleen niks meer laten liggen. Als ze van deze wedstrijd geleerd hebben komt het wel goed denk ik.
4 -2
De_Realist
Hugo Borst trapt altijd een flink aantal open deuren.
1 -2
Ferd
En nu barst het los met commentaar die het sarcasme niet zien, in 3....2.....1.
1 -1