Gijp: 'Totaal gebrek aan vertrouwen in Wöber'

SJvanveen, 24-09-2018 om 21:29, 13407 views, AS | Er is een collectie voor Champions League-artikelen.

De mannen aan tafel bij Veronica Inside vinden niet alleen dat Erik ten Hag schuldig is aan het opstellen van geen echte kopper versus Luuk de Jong. De Ajax-trainer had gebrek aan keuzes en zou geen vertrouwen hebben in Maximilian Wöber. 

'Uit de opstelling blijkt maar één ding: het totale gebrek aan vertrouwen in Wöber. Ze hebben overlegd en hebben daarna gezegd: we gaan PSV van de mat spelen. Dan snap ik wel dat je voor dat centrum kiest', begint Van de Gijp, die wel een kritiekpunt heeft. 'Maar dat je dan niet ingrijpt, dat snap ik niet', laat de analist weten. 

Johan Derksen vindt de kritiek op Ten Hag buitenproportioneel. 'De druk op Ten Hag neemt toe. de vijfde colonne, de supporters willen Van de Beek zien... Lasse Schöne wordt het kind van de rekening', aldus Derksen. 'Ik heb de indruk dat Erik gedoogd wordt en ondanks het feit dat hij vier keer de Arena op stelten heeft gezet, dat hij maar twee keer hoeft te verliezen, in de val loopt en weg kan', vervolgt De Snor, die besluit: 'Hij is verantwoordelijk, maar heeft een team dat persoonlijke fouten maakt.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
komopajax777
Echt een non-argument van Ten Hag om Wöber niet op te stellen vanwege het feit dat hij het 5 maanden geleden niet redde (als 19 jarige) tegen Luuk de Jong.Met zijn lengte en body had hij echter meer in te brengen gehad dan de weke Blind en Frenkie.Bovendien,hoe kan Max beter worden als hij nooit speelt?
0 0
suske
Hoe kun je steeds praten over Wóber als vervanger voor de Ligt Wóber is een linker verdediger. net als Blind Dus zou het logischer zijn dat je de Ligt vervangt door Schuurs. Verder vind ik elk Commentaar in de media onzin. Voor PSV was alles wat Ajax betreft Halleluja en nu deugt er ineens niets meer van.
0 0
AjaxPassion
Bij Real Madrid staan er 2 RCV's in het centrum. Dus bullshit dat je niet 2 CV's met hetzelfde voorkeursbeen in het centrum kunt zetten. Als Wöber een (veel) hoger niveau heeft dan Schuurs, dan stel je natuurlijk gewoon Wöber op.
1 -1
PeterVKV
2 rechtspoten kan wel maar 2 linkspoten niet
rara hoe kan dat?
in de praktijk is het wel zo
je ziet vaker 2 rechtspoten maar nooit 2 linkspoten
0 0
Godenzoon88
In een selectie zijn er altijd wel een paar spelers de dupe. Dat blijf je houden. Dat was bij de boer zo bij bosz en bij Ten Hag. Niks aan te doen. Deal with it and get over it.
1 0
pieke
Ik begrijp dat geroep om Wöber niet. In april werd hij in Eindhoven al in de rust gewisseld vanwege zijn slechte spel tegen PSV, en een centrum met Blind en Wöber kan ook niet.

Niet zo gek dus dat Ten Hag zijn tegen AEK Athene succesvolle verdediging liet staan.
1 -1
komopajax777
Wöber,een jonge speler moet je natuurlijk wel kansen geven en hij had het zeker niet slechter gedaan dan de heren Blind en de Jong.Hij is alleen al door zijn lengte veel meer aan Luuk de Jong gewaagd dan deze twee die immers geen pure verdedigers zijn.
0 0
Sterretje73
Ben een beetje heel klaar aan het raken met dat ge-Borderline van de media en een bepaalde stroming onder de supporters. Zwart wit, goed slecht, Jantje lacht, Jantje huilt...Ajax geweldig, Ajax ongelooflijk slecht en iedereen moet maar weg, ontslagen worden etc. etc. etc. etc. Alsof er verdorie alleen nog maar lagere schoolkinderen met meningen rondlopen. Leer allemaal eens relativeren ipv alleen je onderbuikgevoel het net op te knallen. Er is namelijk HELEMAAL niemand bij gebaat als we maar blijven trappen en onze eigen oh zo belangrijke negatieve mening menen te moeten geven omdat ons cluppie een x verloren heeft. Als iemand slecht speelt mag dat best gezegd worden maar om dan gelijk maar alles en iedereen op 1 hoop te gooien en in de fik te zetten begint mij aardig de strot uit te komen. Die klote media lijdt nog wel het ergst van allemaal aan Borderline. Open je ogen en chill...fluit three little birds en wees een supporter. Oh...en inderdaad. Ook mijn mening doet er geen snars toe in het grote geheel.
9 -1
eros
Ten Hag die snapt er totaal geen reet van. Dat hij Champions Leaugue haalt is knap, maar wat wil je met zo'n selectie? Keizer was al kampioen geweest.

de Jong kan je achterin zetten naast de Ligt,... maar zeker niet naast Blind. Beide zijn te veel middenvelder. Wober of desnoods Schuurs had centraal moeten staan. Er stond nu naast Tagliafico geen één echte verdediger in de achterhoede.
4 -4
AFCAsphere
Gijp was zelf degene die op 27 augustus zei dat Wöber er geen kut van kon. Wat een hypocriet figuur is dat ook zeg.
2 -7
ajaxdordtt
Hij constanteert dat er geen vertrouwen is. Hij zegt niet dat dit onterecht is. En wat hij eerder zei ging over Wober als linksback.
3 -1
Noxin
Ik snap dat gebrek aan vertrouwen in Wober niet. Het is geen Sanchez, maar hij heeft toch een aantal prima wedstrijden gespeeld. Daarna een blessure en wat zwakke momenten als linksback (geen natuurlijke positie voor hem) en het is klaar? Volgens mij mag hij wel wat meer krediet hebben.
9 0
Rommy
Onana
Maza, De Ligt, Wober, Nico
Blind, De jong, Ziyech
Neres, Dolberg, Tadic.
4 -2
Joseph
Liever de diepte va Donny op de zijkant en Blind gewoon naast de Ligt, dat is een uitstekend duo.
0 -2
Hagmag
Ten Hagmag wat mij betreft inpakken en wegwezen.
Echt ongeschikt voor Ajax-1, geloof mij nu maar.
9 -14
Web
Gelukkig dat de spelers het wel lieten zien in Eindhoven
7 -10
Rood Gevaar
dat is soms een teken aan de wand.
dat zag je in Utrecht ook, als geen vertrouwen hebben in de trainer en de directie niets doet, dan laten ze de wedstrijden gaan waardoor de kop van de trainer er sowieso af gaat
1 -6
AjaxCitizen
Dus de voorgaande wedstrijden waar de spelvreugde van de gezichten van de spelers af te lezen was en we goed presteerden, zegt helemaal niets over het vertrouwen van de spelers in de trainer. Maar de eerste wedstrijd die we verliezen, is gelijk een teken dat ze geen vertrouwen meer hebben in Ten Hag?
5 -2
Web
Nou ik zie het elk jaar in Eindhoven.
Weet al niet beter.
1 -5
Web
Ten Hag heeft gisteren gefaald, daar zijn wij het allemaal over eens.
Ook ik had gehoopt dat Ajax met deze opstelling PSV de wil op kon leggen.
Maar het is elk jaar het zelfde.

Maar wat ik hier mis, waar waren onze spelers? beleving was er niet. PSV liet vanaf de aftrap zien dat ze met ziel en zaligheid spelen, Ajax heeft zich op alle fronten laten aftroeven gisteren, voor mij een groot raadsel. Als ze in Eindoven spelen zijn het altijd de jongetjes tegen de mannen
Elk jaar weer, wisten ze niet dat ze de lange bal er uit moeten halen tegen de Jong. Dan had je met Schuurs moeten spelen

Nogmaals Ten Hag is verantwoordelijk, maar al onze spelers moeten zich de ogen uit de kop schamen, tot aan Onana toe, waar was die gisteren mee bezig? ik snap er werkelijk niets van.
18 -6
Heiko
Maar even over wober. Krijgt hij terecht weinig vertrouwen? Ik vind hem wel oké spelen
12 -1
Joseph
Ik ben bijna benieuwd hoe Ten Hag hem dan verpest heeft, want hij deed het prima vorig jaar, speelde niet voor niets Viergever van zijn plek. In de lucht kan ik mij niet voorstellen dat hij zwakker is dan Frenkie, is dus gewoon een hele rare keuze. Helemaal omdat Frenkie enorm gemist werd in de strijd op het middenveld.
1 0
HsvHoek
Kan er niet veel van, is echt niveau subtop, als ten Hag in zo'n wedstrijd als gisteren Wober nog niet opstelt dan weet je genoeg. Helaas voor ons een miskoop gebleken, kan gebeuren maar corrigeer het dan maar in de winterstop.
1 -6
Joseph
Was gewoon een fout die hij niet toe durfde te geven, daarom wisselde hij Wober ook niet om het te herstellen na de 1-0.
1 0
Rood Gevaar
wanneer speelt hij dan?
1 -1
Roels
Vorig jaar best veel, was geen de Ligt maar zeker prima voor de eredivisie.
3 -1
Web
Dan had ik voor Schuurs gekozen, Wober is puur links net als Blind, die kunnen alleen staan op het rechterbeen
Als Ajax Schuurs niet gekocht had, stond hij met Fortuna gewoon op De Jong, kort dekken en mee springen, je hoeft niet altijd de duels te winnen.
3 -1
Bensco
Juist, Schuurs zijn debuut laten maken in zo’n belangrijke wedstrijd. Ventje heeft zijn vuurdoop nog niet gemaakt maar moet er wel gelijk staan in zo’n wedstrijd. Net zoals Gravenberch effe inbrengen, sloeg ook nergens op. Wöber inbrengen was logischer geweest.
2 0
PeterVKV
Precies, heeft dan ook niets met vertrouwen in Wober te maken maar met het feit dat hij net als Blind linksbenig is. Dat hij Schuurs niet inzette was een grote fout.
0 0
rsvh88
Ten Hag schatte de Jong veel hoger in helaas in het centrum gister. Denk niet dat hij aan gebrek aan vertrouwen lag. We dachten het voetballend op te lossen. Maar na die knullige eerste doelpunt waren we de weg kwijt helaas.
3 0
Web
Frenkie met De Ligt en Blind met de Ligt, is van hoog nivaue
Nu kunnen wij eens zien hoe ongelooflijk goed De Ligt is.
En die ben je volgend seizoen kwijt.
In mij ogen misschien ondanks zijn leeftijd nu al een van de besten in Europa
0 0
Ronaldinho020
Zegt die derksen nou is wat zinnigs?! Wereld op ze kop hoor.
11 -3
DS
Was het inderdaad helemaal met Johan eens. Vooral die hetze van de televaag tegen ten Hag slaat helemaal nergens op. De wedstrijd analyseren is oké, kritisch zijn ook. Maar het moet wel normaal blijven.
5 -1
godenzonenssuper
Nu Ten Hag nog.
3 -9
Web
Ja doen, zeven Europese wedstrijden goed spelen, en als mietjes in Eindhoven over het veld lopen, daar gaat het fout. Oplossing om de trainer er uit te gooien.
Niets nieuws, want dat gaat volgend jaar weer gebeuren.
Een keer niet, want toen hadden ze een speler in het veld lopen, die ook in de wedstrijd de mouwen opstroopt , zoals PSV dat altijd in Eindhoven doet.
POULSEN.

Ten Hag is niet goed in conmenniseren maar ziet het spel goed, gisteren heeft hij Ajax overschat
0 -5
Heiko
Ten Hag zegt genoeg zinnige dingen maar jij wil ze niet horen
4 -4