Swart: 'Tweede goal hinderlijk buitenspel'

SJvanveen, 24-09-2018 om 16:50, 9135 views, Alles op Swart |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

Sjaak Swart zag zondagmiddag tijdens PSV - Ajax (3-0) genoeg scheidsrechterlijke dwalingen. Volgens de Ajax-icoon miste arbiter Danny Makkelie zat momenten die rijp waren voor kaarten. 

'Je weet wat er gaat gebeuren. Je wist dat PSV de beuk erin ging gooien. Ajax speelde als een stel ideale schoonzonen', begint Swart, die vervolgens losbarst over Hirving Lozano en Denzell Dumfries die volgens de voormalig rechtsbuiten rood hadden verdiend. 'Maar ik zie ook geen jongens van Ajax iets eraan doen', laat hij weten bij Alles op Swart.

Volgens 'Sjakie' was het gemis van De Ligt groot, want 'als hij erbij is, gebeurt er niets', is Swart lovend over de Ajax-captain. 'De eerste twee goals zijn gewoon fouten en de tweede hinderlijk buitenspel', vervolgt de oud-aanvaller, die Ajax, ondanks de nederlaag in Eindhoven, nog steeds als Eredivisie-favoriet acht. 'Het is vijf punten, heel stom, maar natuurlijk zijn ze favoriet voor de titel. Voetballend is Ajax als ploeg de beste.' 

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rob1706
Sorry AS maar voormalige linksbuiten? Sjaak was toch echt rechtsbuiten hoor.
0 0
de-Ajacied
Swart heeft gewoon op alle punten gelijk
2 -2
Boer Gijs
Behalve dat Ajax favoriet is voor de titel. Dat is by far Psv. Het gaat namelijk niet om voetballend de beste zijn, maar om het sterkste team die de meest punten pakt.
1 -1
Jajijdaar
"Als je zo een diepvries ziet spelen" hahaha
0 0
ferrari2009
zelfs waterreus zij het bij peptalk, Dat het hinderlijk buitenspel was
0 0
Cello
Ach...de goal door een woud van benen, ik dacht die van Pereiro, waar Onana op verkeerde been stond (kon m ook echt pas heel erg laat zien).... zo een situatie hadden wij ook voor de goal van PSV. In dat geval had Zoet de mazzel dat de bal ook pas op laatste moment zichtbaar was, echter iit de goal van Pereiro, kwam deze bal toevallig recht op hem af. Daar moet je ook wat mazzel bij hebben. Dat dwing je niet af, dat heb je of je hebt het niet. Wij dus niet gisteren.
0 0
31xAjax
Sjakie is de grootste calimero uit de vele hier. Als je zo afgeserveerd wordt als Ajax gisteren past je, zoals Frenkie zegt, slechts nederigheid en ga je al helemaal niet een futiliteit benoemen. Ik hoor hem niet over de rode kaart die Onana had moeten krijgen......
3 -7
Cello
Ik vind het een gotspe dat je zo reageert. Sjaak houdt van Ajax en zal zijn cluppie altijd verdedigen. Hij is een ajacied van het zuiverste soort!. Een man naar mijn hart.
En dan ben je echt geen calimero als je beslissingen van een scheidsrechter in dit geval in twijfel trekt en ja....tuurlijk roept ie niet dat Onana rood zou moeten hebben. Hij zegt tegelijk wel dat Onana het gewoon niet zou moeten doen.

Een voetbalsupporter, een liefhebber van het spelletje past het om politiek correct te willen zijn. Een clubsupporter hoeft dat niet te zijn. Die hoeft niet per definitie politiek correct te worden, immers het gaat om je cluppie en niet om andere clubs of voetbal in het algemeen.
3 0
Juichtoon
Sjaak heeft gewoon gelijk. Dumfries slaat eerst Nico en krijgt ingooi mee. Daaropvolgend scoort PSv terwijl Lozano 10 m buitenspel staat (bal rolt echt in zn richting..). Apart. Varretje Nijhuis zag weer niks.
5 -2
Ziyech23
Van Bommel heeft Ajax volledig overklast en niemand anders. Hadden wij maar zo’n trainer...
8 -19
Cello
Hahahhahahahahahahahha.
Je moet als ajax-supporter echt een klappie van de malle molen hebben gehad als je serieus Bommel als coach wil, hahahahahah.....

Het idee alleen al.
0 -1
Stamstadam
Heerlijk genuanceerd en totaal niet opportunistisch..
3 -1
ajaxdordtt
zitten wij met die stotterende tukker opgescheept..
7 -9
Welja
Beter als zo'n belerende arrogante schoolmeester. Als ik iedere week naar Van Bommel moet luisteren val ik kilos af want ik hou niks binnen als hem hoor praten.
0 -3