'Interessant om met Tadic in de spits te spelen'

SJvanveen, 23-09-2018 om 11:40, 13786 views, FOX Sports |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

Huub Stevens hoopt dat Ajax-coach Erik ten Hag zondagmiddag tegen PSV met een tactische vondst komt. Zelf zou de oud-trainer met Dusan Tadic in de spits beginnen en Donny van de Beek op het middenveld opstellen. 

'In deze wedstrijd zou het juist goed kunnen zijn als Huntelaar geblesseerd is', begint Stevens bij De Tafel van Kees op FOX Sports. 'Ik zou het interessant vinden om met Tadic in de spits en met Van de Beek op het middenveld te spelen. Ik denk dat de PSV-verdediging tegen lopende mensen hun problemen heeft', legt de voormalig coach van de Eindhovenaren uit. 

Hedwiges Maduro vindt het essentieel dat Matthijs de Ligt meedoet. Dit vanwege de verdedigende stabiliteit en de rol van Frenkie de Jong. 'Het is belangrijk om De Ligt te hebben tegen een type Luuk de Jong. Frenkie de Jong speelt niet graag tegen hem. Ik zou als spits bij hem gaan staan, want dan kan hij niet meer dribbelen en moet hij verdedigen.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bjorn
Ik heb het gevoel dat met Tadic in de spits en Donny erbij we meer kans maken. Schwaab en Viergever kunnen totaal niet met zijn bewegelijkheid omgaan, zeker als hij uitzakt.
0 0
hallo1
Had ik ook liever gezien.

Ik denk heel veel dat liever gezien hadden. Is tegen dat statische duo bij PSV ook een betere oplossing.
0 0
Web
Helemaal met Stevens eens
0 0
grannig mokum1
Oke, maar wel FDJ op middenveld en wöber voor de Ligt
1 0
Simon1
Onana
Mazraoui
De Ligt
Blind
Tagliafico
Schöne ('6)
Van de Beek
De Jong
Ziyech
Tadic
Dolberg

En stuur die kutlampen maar jankend naar huis!
2 -2
Dit is mijn club
Dolberg heeft maanden niet gespeeld en na een helftje jong Ajax wil je hem basis zetten in deze beladen wedstrijd. Lijkt me niet verstandig. Mocht Huntelaar niet spelen dan is de optie met Tadic in de spits logischer.
4 0
Simon1
Nee joh niet nu, bedoelde dit meer voor de komende tijd.
0 0
insectenverdelg
verwacht ht zelf Neres op de bank, de ligt en Klaas spelen. en dan is in minuut 55 a 60 1 van de mogelijkheden Neres voor Huntelaar. Ten Hag gaat niet met 3 spelers met pijntjes spelen. Je moet een wissel achter de hand houden.
0 0