'PSV beter team, Ajax individueel sterker'

ThijsZwagerman, 22-09-2018 om 17:35, 6148 views, Voetbal Inside |

Het Ajax Jaarboek 2018/2019 is uit! Bestel hem nu!

PSV-iconen Willy en René van de Kerkhof denken dat de wedstrijd tussen 'hun' PSV en Ajax een heel mooi duel zal worden. De broers vinden Ajax dit seizoen erg sterk, maar zijn ook zeer te spreken over PSV.

'Ik verwacht een mooie wedstrijd. Ik vind PSV als team wat sterker, maar Ajax heeft betere spelers. Ik denk dat het een hele interessante wedstrijd kan worden', zo opent René van de Kerkhof. De voormalig vleugelspeler vindt dat wedstrijden tussen Ajax en PSV gekoesterd moeten worden: 'Een wedstrijd op een niveau waarvan we dat zelden zien op de Nederlandse velden. PSV en Ajax zijn gewoon de twee topploegen op dit moment.'

'PSV - Ajax is altijd een mooie wedstrijd. Daar hoef je je niet voor op te laden', zo zegt René van de Kerkhof tegen Voetbal Inside. In Eindhoven ziet men Ajax als de natuurlijke vijand en hij weet wel waarom: 'Dat komt door de Amsterdamse bluf in tegenstelling tot de Brabantse gastvrijheid. Ik denk dat het makkelijker is om bij PSV te voetballen dan bij Ajax. Hier moet je ook presteren, maar bij Ajax ligt het toch wat anders.'

René's broer, Willy, vreest vooral één Ajacied: 'Het grote vraagteken voor Mark van Bommel zal zijn: "Hoe stop ik Frenkie de Jong af?". De Jong is een geweldig talent en dat moeten we koesteren.' De verwachtingen van de gebroeders Van de Kerkhof zijn wisselend: 'Het wordt een heerlijke pot om naar te kijken, maar ik houd het voorlopig op 2-2.' René heeft meer vertrouwen in zijn oude club: 'Ik denk een kleine overwinning voor PSV, 3-1.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
A-west
Ronald de Boer, lul , flikker op naar Brabant. Mafkees
0 0
A-west
We kunnen ervan leren. Tagliafico als enige echte verdediger kan niet. Onbalans is de selectie. Maar laten we ervan leren. Komt wel goed jongens.
0 0
BrentTomassen
Ik lees gebroeders vd Kerkhof en de gelijk. Staat vol met onzin
0 0
Redrum
Ajax heeft de betere spelers en het betere team. Psv wordt morgen in hun eigen slappe aftreksel van een stadion met de broek op de enkels over de knie gelegd en krijgt dan een genadeloos pak slaag waarvan de boerenbilletjes de rest van het jaar nog rood zullen zien. Payback time motherfuckers.
0 0
MáximaZorreguieta
Ik heb nog nooit zoveel zenuwen gehad voor een eredivisie wedstrijd als nu. Ik hoop echt dat we PSV kapot spelen maar het is gewoon een heel gemeen team met geweldige acteurs en jammer genoeg ook vaak veel mazzel in de laatste minuten. Ik vind het echt geen geweldig team maar ze bespelen de tegenstander en de scheidsrechter vaak op zo'n manier dat ze op slechte dagen ermee wegkomen. En tegen Ajax zullen er wel een paar voor de schenen gaan.
0 0
LS16
Iemand al wat gehoord over Huntelaar, Neres en De Ligt?
0 0
Schwalbino
Belg tegen Jan Mulder: we gaan het zien he Jan.
0 0
Web
PSV moet het hebben van de snelheid van Lozano en Bergwijn
Ajax heeft een beter team.
Zit veel meer voetbal in
1 -2
blessure
Ik ben bang, dst de Jong geblesseerd het veld af gaat.
Ik denk aan AJAX -PSV van een paar jaar geleden.
Twee aanvallers werden toen uit de wedstrijd geschopt door een middenvelder van PSV.
0 0
Cello
Die blessures waren erg, maar wat ik nog erger vond was dat die Boeren ermee weg kwamen ook nog. Ik dacht dat ze niet eens 'geel' kregen destijds.
1 0
Redrum
' Ze' heette Guardado en dat gore Mexicaanse kuttenlikkertje kreeg uiteraard geen kaarten voor die actie.
1 0
EzraAjax95
Wordt gewoon 0-3 met een wervelend Ajax waarbij PSV volledig scheel wordt getikt
1 -3
Labrador
We gaan het zien. 50-50 morgen
3 0