Til looft De Jong: 'Heeft iets dat niemand heeft'

SJvanveen, 19-09-2018 om 17:38, 9767 views, FC Afkicken |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

AZ-speler Guus Til is erg te spreken over Frenkie de Jong. De twee speelden samen bij Jong Oranje en de middenvelder is lyrisch over de Ajacied.

'Hij heeft iets dat geen enkele speler heeft', steekt Til de loftrompet op. 'Zijn overstap... Voor hij de bal krijgt, legt hij 'm vaak stil en dan stapt hij er vaak overheen. Je weet dat hij het gaat doen, maar vaak blijf je staan en dan ben je helemaal het lulletje. Dat zijn vervelende dingen', laat Til weten aan FC Afkicken.

Toch ziet Til dat ook De Jong niet in alles goed is. 'Ik vind wel dat hij geen wereldschot heeft. Maar...', zegt hij. 'Dat compenseert hij met zijn dribbels en het overtal dat hij creëert. Hij heeft iets dat niemand heeft en dat maakt hem bijzonder. Hij raakt nooit in paniek.' 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
CL=5
Carel probeerde gisteren één keer zoals Frenkie op te bouwen. Met een dribbel vanuit het midden, niet bang voor de druk die werd gezet. Het liep goed af maar je zag daardoor direct hoe goed Frenkie eigenlijk is.
0 0
Rentokill
Is inderdaad zo. De grap is dat een tegenstander dan moet gokken. Of mee stappen met het risico de verkeerde kant op te gaan, of stil staan en zien wat er gebeurd en de tijd die je daarmee kwijt bent incasseren.
0 0
jackwolf
"Voor dat hij de bal krijgt legt hij hem vaak stil" .....hoe dan?
0 0
ElPistolero9
Til minder lullen meer presteren knul
5 -6
Labrador
Hij geeft hier toch gewoon een compliment?
9 -1
gras
Nee, hiermee wordt de grens naar het zijn van een flapuit wel overschreden.
0 -1
ElPistolero9
Laatst vond ie zichzelf even goed als van de Beek
, nu gaat ie het schot van frenkie beoordelen...zelf heeft ie dit seizoen nog niks laten zien en zeker niet in Kazachstan. nogmaals minder lullen meer presteren
4 -4
3*stars*3
Meer presteren?
Dit is het voor hem hoor en veel beter gaat hij echt niet worden.
Echt een zwaar overschatte speler en gaat nooit EU Subtop halen, laat staan top.
Kan mij vorig seizoen ook herinneren dat hij riep dat hij het niet ziet zitten om een tussenstap te maken bij een NL topclub.
Zwaar overschatte speler en hij overschat zichzelf ook nog eens...
2 0