Westerman vreest voor 'fletse topper' zondag

FinnDekker, 18-09-2018 om 08:15, 7405 views, Betweters |

Het nieuwe uitshirt van Ajax is bekend! Bestel hem nu!

 

De Betweters, bestaande uit Hugo Borst en Koert Westerman, hebben hun licht laten schijnen op de topper in de Eredivisie tussen PSV en Ajax. Beide heren worden het niet eens over de uitkomst. Borst verwacht spektakel, terwijl Westerman dit betwijfelt.

'Ik denk dat we een fletse topper krijgen. De Europese midweekse wedstrijden gaan effect hebben op de inspanningen', opent Westerman. 'Wat een gruwelijk cliché. Hou daarmee op', countert Borst. 'Ze moeten twee wedstrijden in de week kunnen spelen. Ze spelen tegen elkaar. Het maakt niet uit.'

'PSV is de internationale variant van het moderne voetbal, Ajax is nog altijd een beetje 1974. 1974 meets 2010 wat Oranje betreft. Ik zet mijn geld op PSV. Ziyech en Tadic zijn weergaloos, maar daar gaat Mark van Bommel iets op vinden', besluit Borst. Zondag wordt  om 16.45 uur afgetrapt in Eindhoven.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MickS
De Ligt gaat speciaal voor deze wedstrijd allerlei aanvallers die er nog zitten uit zijn broekzak halen, zodat er alle ruimte is voor Pereiro, Lozano en het broertje van Siem. Als ze mazzel hebben stopt 'ie Bergwijn erbij zodat ze kunnen klaverjassen. Pakje kaarten ligt al klaar.
1 -1
AlexIbarra
Doe maar een fletse 1-5 met weinig spanning, futloze duels en elke 3 minuten een VAR.
0 0
3star
Och, och wat hoop ik toch vurig dat Ajax die club een pak rammel geeft zeg. Barcelona- psv 7-0, Ajax- Aek 3-0 en dan met vol vertrouwen en energie naar Eindhoven.
2 0
JanTa
Ik ben bang dat het ook een tactisch spel gaat worden tussen beide ploegen waarbij niet verliezen een belangrijke rol gaat spelen.
1 0
noppenkoning
Nog iets goed te maken van de laatste PSV Ajax
1 0
DeMeervanweleer
Als je de spelers per positie gaat bekijken dan is Ajax beter. De Ligt en Blind zijn echt heel veel beter dan Schwaab en Viergever.
2 0
Ajax27
Achterhoede is idd zwakker, maar op het middenveld en vooral de voorhoede zullen ze niet onderdoen voor Ajax. Wordt een interessante pot. De 2 wedstrijden tegen elkaar zullen wellicht bepalend zijn voor het kampioenschap want ik verwacht niet dat beiden veel punten gaan laten liggen tegen de rest.
0 0
Willem410
3 minuten in blessuretijd de 0-1 maken door een van richting veranderd schot wat tergend langzaam net buiten het bereik van Zoet over de doellijn rolt.
En dan na afloop in elk interview zeggen maar dit is pure kwaliteit net zoals hun dat naar elke ontsnapping roepen.
6 -2
Libero
De ironie zou fantastisch zijn, maar doe toch maar een ruime overwinning zodat we meteen ook een beter doelsaldo hebben. En een terechte uitoverwinning zet ze ook gelijk op hun plek.
0 0
MickS
en zodat ik me niet 90 minuten zorgen hoef te maken of het niet mis zal gaan. Zal voor meer Ajacieden gelden, dus doet u maar voor de gemoedsrust al met rust 0-2 voorstaan :D
0 0
KlasseLasse
heb liever dat we ze compleet vernederen en na 7 min al 0-2 staan net als in armhem
0 0
AjaxPassion
Hahaha dat zou wel de ultieme revanche zijn. Tenminste, als het ook het kampioenschap oplevert met 1 puntje verschil ;P
2 0
gi0vanni
Doe maar kampioen met 1 doelpuntje verschil. En dan mag dat verschil worden gemaakt door invaller Labyad.
1 0
chloorbestendig
Von Bommel wil Ajax uit de wedstrijd halen door constant de officials moe te zaniken, zijn spelers zullen meer op de grond liggen dan op hun voeten staan, Ajax kan hier hopelijk onderuit voetballen en snel de wedstrijd beslissen. Hopelijk word de VAR fatsoenlijk gebruikt, dan sta je in iedergeval niet meteen 1-0 achter tegen zulke schijtploegen.
0 0
Justin4195
Hoop dat ze die op de tribune zetten
0 0
Labrador
Wat gaat van Bommel bedenken? Er vanaf seconde1 boven op knallen zoals hij dat in 2013 ook deed toen hij na 5 seconden al gestrekt lag samen met Toivonen?
3 0
Ruff Rhythim
Haha Poulsen was toen wel een baas die pot hoor
1 0