[Update] Ziyech juicht wel degelijk bij pingel

FinnDekker, 21-08-2018 om 11:45, 72309 views, Veronica |

Bekijk Ajax - Valencia live in de Ziggo Dome!

Johan Derksen denkt niet dat Hakim Ziyech momenteel heel gelukkig is bij Ajax, zo blijkt aan tafel bij Veronica Inside. Sinds de komst van Dusan Tadic zijn er met het rugnummer-issue en het salarisverschil volgens Derksen te veel negatieve gebeurtenissen gepasseerd.

'De onvrede straalt van zijn gezicht af. De lichaamstaal zegt alles', meent Derksen te ontdekken bij Ziyech. 'Hij is nu echt voor zichzelf bezig. Ik heb erop gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren. Het zit niet lekker in die groep.'

De analist spreekt verder over de issue omtrent de rugnummers van Ziyech en Tadic. Derksen kan begrijpen dat het rugnummer in eerste instantie doorgegeven werd. 'Ajax heeft die beslissing genomen omdat ze dachten dat Ziyech weg was. Ik vind het ook ziekelijk dat een speler die komt in de contractonderhandeling zijn nummer mee gaat nemen.'

Derksen heeft nu dan ook het gevoel dat het tussen de Marokkaan en de Serviër niet lekker loopt. Ook het verschil in salaris lijkt de voormalig journalist een sta-in-de-weg. Een ijzersterk duo ziet hij daarom ook nog niet in de twee. 'Ze spelen allebei hun eigen wedstrijd. Ik kan me niet voorstellen dat Ziyech nog enige sympathie voor Tadic heeft. Het ligt zó gevoelig.'

Update - 11.40 uur (21 augustus 2018) - Ziyech juicht wel degelijk bij pingel

Op social media is men op zijn zachtst gezegd ontevreden met de uitspraken van Johan Derksen over Hakim Ziyech bij Veronica Inside van maandagavond. Ajax-supporters denken te zien dat de Marokkaanse voetballer het juist wel naar zijn zin heeft bij Ajax. Reden tot deze aanname is het uitbundig juichen van de middenvelder bij de rake penalty, hetgeen Ziyech volgens Derksen juist niet deed, omdat de linkspoot niet lekker in de groep zou liggen. De beelden hieronder geven een ander beeld weer.

Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Alle schaamte voorbij, die man. Het maakt hem ook gewoon niet uit dat het bewezen leugens zijn, hij weet toch dat het ook dan wel gevreten wordt door een groot deel van zijn publiek
3 0
ST
pure stemmingmakerij, jammer Johan!
1 0
hallo1
Wie neemt Veronica Inside nu serieus?

Dat is een programma dat van onwaarheden en lol trappen aan elkaar hangt. De laatste keer dat Derksen goed ingevoerd was, is tig jaren geleden toen hij werd ingefluisterd door journalisten van Voetbal International.
1 0
PJSM
Vrijdag maar massaal e-mail sturen naar Veronica Inside om Derksen en Gijp ff op hun nummer te zetten.
1 0
insectenverdelg
wat me opvalt is hoe fanatiek ook Tadic hier weer is. de rest staat al bij de middenlijn wn hij si nog steeds t uitvak aan t oppeppen. Heb t gevoel dat hij echt meer winnaars mentaliteit in het elftal brengt.
0 0
hallo1
Is mij ook meerdere keren opgevallen.

Tadic zit vol gif en dat is maar goed ook, want dat hebben we hard nodig dit jaar. Was ook heel duidelijk te zien hoe hij na Standard Luik de overwinning vierde.
0 0
lf87
Misschien wilde de rest snel verder om te proberen nog een keer te scoren? Is maar net hoe je dingen bekijkt he
0 0
EricAjax1
Vi is eigenlijk alleen leuk als het niet over voetbal gaat.
3 0
DS
Ben ff klaar met alle voetbal praatprogramma’s in het algemeen. Die Journalisten die zelf nooit een bal hebben geraakt en zichzelf bloed serieus nemen zijn om van te kotsen.
Ex voetballers (op enkelingen na) die enkel open deuren intrappen en zo saai zijn dat je ervan inslaap valt.
VI kon ik altijd wel om lachen maar het word steeds slechter en ze beginnen steeds meer onzin uit te kramen.
De enige die ik weleens op wat zinnigs betrap is Kenneth Perez.
1 0
RusselWestbrook
Mooiste aan dit alles:

"Ik heb er op gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren"

Weten we ook meteen wat de aandacht van de heer Derksen waard is: niets. Ziyech vliegt em letterlijk om de nek.

Hilarisch.
3 0
Ajax#1900
Derksen en Gijp roepen altijd maar gewoon wat daar. Wel een leuk programma af en toe, zolang het niet over voetbal gaat.
0 0
insectenverdelg
we moeten toegeven ziyech is ook niet zo makkelijk te herkennen. als hij nou zn haar wit zou maken, dan pik je m er tenminste makkelijk uit...
2 0
AmsterdamFM
Het programma is inderdaad best vermakelijk, maar voetbalinhoudelijk niets waard natuurlijk. Voor de inhoud kun je beter zappen naar de praatprogramma’s van Fox en/of Ziggo.
0 0
Ruff Rhythim
Een openbaar excuus in drievoud opgetekend en geopenbaard in de eerstvolgende VI lijkt mij zwaar op zijn plaats !
1 -1
Babayaka
Geloof het of niet tot dit punt waren ze louter positief over Ajax, toen ze met dit geneuzel kwamen ben ik toch maar wat anders gaan doen, en naar blijkt klopt het niet eens wat ze hierover zeiden.
0 0
Robeerke
De Snor valt keihard door de mand, wat heerlijk dit!
1 0
Michels
Volgens mij heeft Derksen het niet gehad over het juichen. Hij zei (en hij had erop gelet), dat Ziyech Tadic niet even kwam feliciteren na de penalty. Nu zal die ouwe niet zo best meer kunnen opletten aangezien ik Ziyech hier Tadic wel zie feliciteren... Ik vond het ook een beetje een onzin stukje van VI. Ik heb juist het idee dat Ziyech langzaam maar zeker weer begint te genieten van het voetbal in Amsterdam. Ik zag hem zelfs een paar keer lachen tegen Standard! Dat had ik na vorig seizoen niet meer bij hem verwacht...
1 0
Bep
Haha. Dan sta je toch voor lul? Prachtig. Dat de kijkcijfers maar snel mogen dalen.
0 0
Aeter
Goh dat ze daar gekke dingen roepen voor de kijkcijfers weten we toch al jaren?
1 0
Daveajax1976
Ben beetje klaar met Veronica inside.kijk alleen nog als Jan Boskamp erbij zit .. En ook fox sports ga ik me aan irriteren vooral die Jan Joost pfff wat een verschikkelijke enge man! Om over Valentijn Driessen maar te zwijgen .. geef mij maar rondo
3 0
Amsteraaij
Tadic tijdens pers conferentie: Tadic ontwikkelde direct na zijn komst bij Ajax een bijzondere band met Hakim Ziyech. 'We hebben een goede connectie op en naast het veld. Hakim is een goede gozer en we hebben echt een klik op het veld." derksen moet niet zo lullen
4 0
Labrador
De Ziyech uit de documentaire over Onana is een heel.ander mens dan op het veld. Het lijkt mij best een sympathieke jongen.
1 0
Toekomst1900
En toch.. Nu een hele vreemde post van Ziyech op zijn Instagram. Vooral ook door reactie Noa Lang..
0 -4
ambtenaar
Je druk maken over iets op instagram..... ben blij dat ik van een andere tijd ben.
1 0
Toekomst1900
En toch.. Nu een hele vreemde post van Ziyech op zijn Instagram. Vooral ook door reactie Noa Lang..
0 -4
JordyAjacied
Hoezo? Zie zelfs zijn Ajax shirt met nummer 22 op de achtergrond hangen.
1 0
De Stift
Ziyech is eigenlijk een hele vreemde speler. Hij is -als hij goed in de wedstrijd zit- een lust voor het oog. Een stylist met een briljante passing en geweldige werklust. Het is eigenlijk een echte Ajacied. Maar op de een of andere manier wil hij zich niet verzoenen met het publiek. Zou hij dat wel doen, dan zou hij publiekslieveling nummer 1 zijn.
Het is zeer prettig dat met dit filmpje het ongelijk van Derksen wordt bewezen. Wat een uitspatting van vreugde bij Ziyech! Dat hebben we van hem nog niet vaak gezien. Ik zag ook dat hij bij het laatste fluitsignaal zijn vuist balde van opluchting. Misschien wordt dit wel het seizoen van de verzoening. Dat hij het publiek en het publiek hem in de armen sluit. Dat het niet langer 'Ziyech tegen de wereld is', maar 'Ziyech en het Ajax-publiek tegen de rest van de wereld'. Daarom zou het schitterend zijn als aankomende woensdag, van de eerste minuut, gesterkt door fakkels en vaandels, van de tribunes zou klinken: We love you Ziyech, we do! We love you Ziyech, we do! Ooooh, Ziyech we love you!
10 -1
koppendicht
Zyiech wil zich niet verzoenen omdat hij terecht niemand vertrouwt, en vooral het publiek en supporters niet. Dat zijn onbetrouwbare mensen die zich laten leiden door simpele emoties en zich op ieder moment tegen je kunnen keren wanneer ze hun portie bevrediging niet krijgen. Je moet met niemand vrienden willen worden en Zyiech heeft dat al heel vroeg begrepen.
0 0
Schwalbino
Zyech gaat zijn eigen weg. Dat is zowel zijn kracht als zijn valkuil (haha wat een open deur). Hij heeft al vroeg geleerd dat je het ene moment wordt uitgekotst en het andere moment aan de borst wordt gedrukt en omdat het een principieel type is voelt hij zich niet gelukkig bij. Hij kan er niet op een Dirk Kuyt achtige manier mee omgaan.
1 0
3sterren
En het liefst dan ook gemeend ...
; )
0 0
Zuiderling
Dus niet alleen Valentijn Driessen zit te stoken in een goed huwelijk. Derksen heeft het wellicht van hem geleerd.
2 -2
Barra
Goed dat hij ook eens aangepakt wordt door iemand met een nog grotere bek.
1 -1
korem
Ik ben kritisch geweest op Ziyech en geïrriteerd geweest door zijn houding, maar hij laat nu wel zien dat hij goed is. Het is ook gewoon geen jongen die voor de camera’s spontaan zal zijn en leuk zal doen so be iT met zijn alle deze jongen kei hard toezingen want diep van binnen is het gewoon een gevoelige jongen die heel stoer doet maar het geweldig vind als hij toegezongen word en zag laatst ook op de bank dat hij een medespeler nat gooide als grap dus hij kan echt wel lachen gelukkig en lijkt het ook steeds beter naar zijn zin te hebben !!!
0 0
Tinus
#nepnieuws
2 0
Ajax27
Het typische stoken wanneer het té rustig is rondom Ajax.
Ik heb Ziyech in lange tijd niet zo relaxt en vrij zien rondlopen op het veld. Z'n potentie komt weer op en top naar voren zoals we die van zijn periode bij Twente al kenden.

Dat hele nummer gebeuren is wellicht kak voor Ziyech, maar hij zal toch ook voor zichzelf de afweging maken dat hij zelf nadrukkelijk heeft aangegeven dat ie wilde vertrekken.

Als ie echter alle voordelen opsomt... kwalitatief veel sterker team, niet meer de druk op zijn schouders, kampioensteam, uitzicht op de CL, wellicht verbeterd contract en sowieso basisspeler. Eindelijk kan ie de prijzen pakken in NL waar ie zo op hoopt. Dus hij zal ook denken, why not.
3 -1
iammike
Volgens derksen zijn deze beelden gephotoshopt :p
2 0
Blankenburg
Ik kijk nog steeds graag naar het programma maar moet toegeven dat Johan Derksen niet meer de kwaliteit levert die we van hem mogen verwachten. Het is veelal roddel en achterklap. Voetbal inhoudelijk heeft hij al tijden bijna niets meer te vertellen terwijl hij toch altijd de man van de inside information was. Tijd voor pensioen.
2 -2
Stuyvesant
Derksen heeft inhoudelijk niets meer te vertellen, omdat hij enkele jaren geleden de band met zijn bronnen heeft verbroken. Dat was namelijk de redactie van het blad Voetbal International. Sindsdien stelt Veronica/Voetbal Inside inhoudelijk geen reet meer voor.
4 0
DreamChaserXXX
Viel mij ook op, Gijp gedraagt zich daarnaast als een schreeuwerige gorilla terwijl hij het (bij vlagen) van zijn sterke en juist kalme analyses moest hebben. Duidelijk in de Veronica formule gegoten, oogt erg geforceerd allemaal.
3 0
SamW
Is dat die man die zelfs vlak na Spanje - Nederland (1-5), Ajax - Schalke 04 (2-0) en Ajax - Olympique Lyon (4-1) nog geen enkele vorm van enthousiasme kon opbrengen en alleen maar liep te muggenziften op wat er NIET goed ging? Hahahahahaha
6 -2
Redrum
Dat is hem ja. De man die zelf ooit de sterren van de hemel speelde bij Veendam een jaar of 120 geleden.
2 -1
3*stars*3
Ach was al duidelijk, dat ze daar onzin roepen.
Volgens Gijp is Tadic ook niet zo speciaal omdat hij het ook niet zo top deed bij het gedegradeerde Southampton.
Genee corrigeerde hem toen wel ff maar zegt genoeg dat ze daar maar wat roepen.
Maar las dat ze in uitzending van vrijdag, niets zeiden over Ajax-Luik.
Zegt natuurlijk ook genoeg...
7 0
JanTa
Fossiel en co bij Veronica zijn aan het zoeken naar "nieuws" en komen dan met dit soort aannames en achterklapverhalen.
5 -1
1900AFCA045
hij was boos toen werd gezongen erik rot op. Ik zag toen een wegwerpgebaar richting publiek
5 -2
AFCAsphere
Wanneeer werd dat gezongen?
0 0
JanTa
Ja erg he, Ziyech is af en net een mens.
3 0
Michelinho
Een loyaal mens dat voor zijn trainer gaat staan; deed hij bij Schreuder ook destijds toen het bestuur de oren naar het publiek liet hangen en hem ontsloeg (Schreuder dus).
3 0
PJSM
Gouden koppel Tadic - Ziyech. Rugnummer is geen issue en zie Hakim ook geregeld met een brede smile op zijn gezicht. Jongen zit goed in z’n vel en krijgt waardering van publiek wat deze jongen zichtbaar goed doet.
6 -1
Michelinho
Op de beelden van FOX kwam Ziyech tijdens en na de pingel niet eens in beeld.
Er zijn er nogal wat die Calimero roepen als iemand het stoken van Derksen noemt, maar hoe hij kan beweren dat Ziyech NIET juichte is toch wel bedenkelijk.
Heeft hij andere beelden dan wij gezien? Nee, want dan wist hij dat die bewering niet klopte.
Ja, hij liep strontchagrijnig rond, maar dat was omdat de combinaties niet liepen en die bal er maar niet in wilde. Gaf Huntelaar een flinke veeg uit de pan omdat die zijn steekpass in de zestien niet anticipeerde (onterecht overigens).
Zo vaak dat de kritiek over onverschilligheid, gemakzucht en zonder passie spelen gaat. Nou, worden ze bediend met het tegendeel; gaan ze weer ergens anders naar op zoek.
Dat is nou eenmaal goed voor de kijkcijfers. Speelt Ajax (hoge boom, dus vangt meer wind) een uitstekende wedstrijd dan lag het aan de tegenstander, de arbitrage of wordt het doodgezwegen en gaat het drie afleveringen na elkaar over het al dan niet toekennen van een rugnummer, het (zgn) niet goed in de groep liggen van een speler of coach, etc. etc. etc.
Als je dat niet doorhebt heb je geen bord, maar een damwand voor je harses.
3 -1
Redrum
Ach, de term 'calimero' is tegenwoordig heel hip om te gebruiken, vooral mensen die zichzelf heel slim vinden gebruiken die term graag. Sneu genoeg wordt hij bijna altijd verkeerd gebruikt. Er is niks 'calimero' aan om te benoemen dat iemand anti-Ajax is, zeker niet als daar gewoon sterke aanwijzingen voor zijn. Sommige supporters willen graag hun club verdedigen als deze onterecht bekritiseerd wordt, zoiets heet clubliefde. Maar het uiten van clubliefde wordt door de zichzelf geniaal achtende AS-bezoeker als iets simpels en kinderachtigs gezien. Zij beperken zich liever tot het verbeteren en op de vingers tikken van medesupporters, waarmee ze voor zichzelf hun genialiteit bevestigen. En dit doen ze dan toevallig op een Ajax-forum omdat ze voor Ajax zijn.
3 -1
FriescheAjacied
Het gaat om perspectief. De ‘supporters’ die Ajax verdedigen door anderen af te branden, zijn niet correct bezig. Zij plaatsen namelijk ongefundeerde, primitieve reacties, die op niks gebaseerd zijn. Ik lees in de reacties van het artikel veel gekanker over dementie, haatzaaien etc. etc. van Derksen.
Oprecht, die mensen zijn zó kortzichtig.
Hierom is perspectief belangrijk, misschien bekeek Johan het vanuit een ander perspectief, of zag hij het gewoon verkeerd. Dat kan toch?
Ik vind het niet goed én al helemaal niet stoer, om je club op deze manier te verdedigen. Eerder sneu en lachwekkend. Als ik, en andere supporters, hierom mensen op de vingers tik of verbeter dan is dat niet meer dan logisch, lijkt me.
0 -1
Michelinho
"Dat kan toch?" Ja, dat kan, maar mogen wij a.u.b. ook onze twijfels daarbij hebben? Als hij gechargeerde uitspraken doet over iets wat hij niet eens gezien heeft is het dan zó verschrikkelijk als daaruit de conclusie getrokken wordt dat zijn intenties niet zuiver zijn?
Doe nou niet alsof die vent zo heilig is, vindt hij zelf niet eens.
(Wat betreft de bedenkelijke woordkeuze e.d. van sommigen geef ik je overigens helemaal gelijk)
1 0
FriescheAjacied
Dat mag zeker. Ik ben het namelijk ook niet met Derksen eens, maar dat neemt niet weg dat hij het wellicht verkeerd gezien kan hebben. Ook neem ik aan dat Derksen niet naar ‘problemen zoekt’ bij Ajax, omdat hij een zogenaamde afkeer tegen de club zou hebben.
Als hij zijn fout kan toegeven, is er wat mij betreft niks aan de hand. Maar sommige supporters hier roepen moord en brand om Derksen’ opmerking. Dat is totaal onnodig en vrij kinderachtig. Mensen hechten teveel waarde aan zijn mening, waardoor er hysterisch gereageerd wordt. Blij dat jij in ieder geval fatsoenlijk je mening kan uitspreken.
0 -1
Michelinho
Afkeer van Ajax is ook niet het (mijn) issue. Dat is het overmatig (en regelmatig op behoorlijk venijnige wijze) bekritiseren omdat dat nou eenmaal goed scoort bij het grote publiek. Het opportunisme druipt ervan af. Zeker als je wat vaker kijkt en geen last van vergeetachtigheid hebt weet je dat zijn meningen omslaan als een blad in de wind. Fouten toegeven, forget it.
En nee, hij kán het in dezen niet verkeerd gezien hebben, want hij hééft het niet gezien en dus verzint hij het.
Maar, hier moet ik je ook weer gelijk in geven, er wordt idd teveel waarde aan zijn en zijn collega's uitspraken gegeven. Doe ikzelf wellicht ook; daarom maar opgehouden met kijken.
0 0
Michelinho
De betekenis van Calimero wordt idd met grote regelmaat verkracht.
Wat ook zo leuk is dat er dan geroepen wordt "je mag toch zeker wel kritiek leveren?", al dan niet gepaard met een opmerking over Noord-Korea o.i.d, maar kritiek op die kritiek is dan weer uit den boze.
1 -1
JordyAjacied
Hij pakt Tadic zelfs nog persoonlijk beet. Dit is duidelijk zoeken naar dingen. En dat hekelt Ziyech ook zo erg, vandaar vaak dingen in zijn insta story. Teksten als ‘Praat niet als je niks weet’ ongetwijfeld gericht op deze mensen.
2 0
Nosky
Hij post net 15 minuten geleden een foto, met een Ajax shirt (nr22) op de achtergrond.
https://www.instagram.com/p/BmvT6emndpv/?hl=nl
4 0
Michelinho
Is wel zijn shirt van 16/17, maar is idd niet bepaald een teken dat ie nr 22 zo verschrikkelijk vindt.
4 0
Mauroafca
Haha, check wat er op zijn shirt staat. '10 Mine' Heerlijke foto weer hahaha
0 -1
Michelinho
Nine*
2 0
Mauroafca
Ah zonde, was mooi geweest ! haha
1 0
Michelinho
Helaas :)
0 0
Bocarra
Als je nu nog niet hebt begrepen dat Derksen, Gijp, Genee en gasten alleen maar extreme zaken roepen om kijkcijfers te scoren. Zelf noemen ze het satire omdat dan alles geoorloofd lijkt. Geen enkele waarde aan hechten. Zijn niet toerekeningsvatbaar.
4 -1
JordyAjacied
Ik vind het juist meer het tegenovergestelde, hij juicht enthousiaster dan normaal, ook na de goal van Neres tegen Luik.
2 0
Marcao
Tja ouwe bromsnor, daar sta je mooi voor lul :op
4 -2
Joseph
Dat de heren bij VI in een eigen bubbel leven, is niks nieuws toch..?!
5 -3
ghouleseddik
Hahaha, #Fakenews Derksen mooi op z'n nummer gezet door Marc Jansen.

Ik heb natuurlijk geen idee wat in de kleedkamer speelt, maar op het veld zie ik zelf een Ziyech lopen die veel meer in zijn element lijkt dan vorig seizoen.
6 -1
AjaxDude12
Off: weet iemand al iets over Neres?
0 0
Radie125
dat mag niet naar buiten gebracht worden heeft alles te maken met de privacy wet
1 0
Finalvoetbal
Natuurlijk mag je wel gewoon zeggen of iemand fit is en wanneer je verwacht dat hij er weer bij is.

En met een akkoord van Neres mag je ook aangeven wat de klachten precies zijn.
1 -1
fanforeffer
Ze zijn daar doorlopend bezig met de kijkcijfers en reclame voor zichzelf te maken en hoe negatiever over alles hoe hoger kijkcijfer ,dus meer reclame en meer verdiensten. Hoe meer mensen ze beschadigen ,hoe meer zij verdienen ,een walgelijk programma is het geworden.
4 -2
koppendicht
Met andere woorden, ze spelen gewoon in op de domheid en slechtheid van de kijker.
0 0
Stamhoofd
Dit is echt zoeken naar onrust
4 -3
Toskey
zoeken? eerder creëren!
3 -3
chloorbestendig
Als ze elke keer videobeelden terug moeten halen wanneer Derksen er naast zit krijgen ze het druk bij het Archief.
2 0
Radie125
Derksen staat voor Dementeren
0 -4
Jaridebeste
Ha ha kijk de beelden en foto's van het penalty gebeuren maar eens goed na en je ziet dat het tegendeel waar is. Maar goed, je moet toch wat roepen als de kijkcijfers tegenvallen. Hoe dan ook, moeten ze zelf weten, ik kijk al enige tijd niet meer naar dit programma en kennelijk ben ik niet de enige :-)
2 -1
Tijndw
Heerlijk filmpje dit!
3 0
Mokum<3destad
Johan Derksen, de man die half aan het dementeren is en alles beter denkt te weten! Ik had nog wel sympathie voor hem maar het komt steeds vaker voor dat hij complete bullsh*t loopt te verkondigen.
3 -1
martijndepro
Allemaal aannames van Derksen. Hij weet dat hij zo de publieke opinie kan beïnvloeden...waarom stookt hij in een week die cruciaal is voor het NL voetbal? Niet dat ik een persoon ben die denkt dat wat uitspraken aan een tafel van een 70 jarige oud semi-prof gehoor vindt in de kleedkamer van Ajax en dat ze daarom ineens uit positie gaan lopen of ballen verkeerd inspelen, maar toch. Dat sentiment kan wel overslaan naar het publiek en bij 3 foute ballen van Ziyech kan er weer wat gefluit ontstaan.

Tegen Luik applaudisseerde Ziyech voor Tadic na diens assist bij de 3-0. Op Ajax.nl staat een foto waarbij Ziyech bovenop de andere feestvierende Ajacieden springt en daarnaast lacht en dolt hij met de rest op de trainingvideo's. Ziyech is geen goedlachse allemansvriend voor de camera. Wat kan blijven hangen bij Derksen is wellicht dat moment tegen Venlo waarop men niet anticipeerde op een dieptepass waarop Ziyech iets van 'LOPEN!' riep en in zichzelf vloekte...Dan schreeuwde ik ook, dat krijg je bij een 0-0 stand in de 85e minuut nadat je een week eerder al puntverlies hebt geleden.

Lang verhaal kort: niks aan de hand.
5 -1
ETM
Leuk dat je hier opduikt..
0 0
oxxer
Ik kijk het programma niet meer maar de Snor & Co moeten niet te serieus worden genomen dat heeft hij zelf verschillende keren gezegd. Als ze braaf vertellen hoe geweldig iedereen is kijken er veel minder mensen. Slap gelul en praten over Ajax levert altijd mooie tv op. Sinds wanneer is de Snor een specialist in lichaamstaal, hij denkt ten onrechte dat hij alles weet binnen Ajax.
0 -3
Aspers73
Iedereen die goed oplet ziet dat dit helemaal niet het geval is. Nou juicht Zyiech ten eerste wel vaker niet (Dolberg ook niet), op het clipje uit Venlo zie je toch echt hoe blij hij is. Dus dit is niet waar wat Johan zegt. Verder vind ik het wel erg vermakelijk programma. Er zijn niet veel shows waar mensen echt kunnen zeggen wat ze denken.
1 -1
Toon meer reacties