[Update] Ziyech juicht wel degelijk bij pingel

FinnDekker, 21-08-2018 om 11:45, 71261 views, Veronica | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Johan Derksen denkt niet dat Hakim Ziyech momenteel heel gelukkig is bij Ajax, zo blijkt aan tafel bij Veronica Inside. Sinds de komst van Dusan Tadic zijn er met het rugnummer-issue en het salarisverschil volgens Derksen te veel negatieve gebeurtenissen gepasseerd.

'De onvrede straalt van zijn gezicht af. De lichaamstaal zegt alles', meent Derksen te ontdekken bij Ziyech. 'Hij is nu echt voor zichzelf bezig. Ik heb erop gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren. Het zit niet lekker in die groep.'

De analist spreekt verder over de issue omtrent de rugnummers van Ziyech en Tadic. Derksen kan begrijpen dat het rugnummer in eerste instantie doorgegeven werd. 'Ajax heeft die beslissing genomen omdat ze dachten dat Ziyech weg was. Ik vind het ook ziekelijk dat een speler die komt in de contractonderhandeling zijn nummer mee gaat nemen.'

Derksen heeft nu dan ook het gevoel dat het tussen de Marokkaan en de Serviër niet lekker loopt. Ook het verschil in salaris lijkt de voormalig journalist een sta-in-de-weg. Een ijzersterk duo ziet hij daarom ook nog niet in de twee. 'Ze spelen allebei hun eigen wedstrijd. Ik kan me niet voorstellen dat Ziyech nog enige sympathie voor Tadic heeft. Het ligt zó gevoelig.'

Update - 11.40 uur (21 augustus 2018) - Ziyech juicht wel degelijk bij pingel

Op social media is men op zijn zachtst gezegd ontevreden met de uitspraken van Johan Derksen over Hakim Ziyech bij Veronica Inside van maandagavond. Ajax-supporters denken te zien dat de Marokkaanse voetballer het juist wel naar zijn zin heeft bij Ajax. Reden tot deze aanname is het uitbundig juichen van de middenvelder bij de rake penalty, hetgeen Ziyech volgens Derksen juist niet deed, omdat de linkspoot niet lekker in de groep zou liggen. De beelden hieronder geven een ander beeld weer.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TontoKarnaggel
Alle schaamte voorbij, die man. Het maakt hem ook gewoon niet uit dat het bewezen leugens zijn, hij weet toch dat het ook dan wel gevreten wordt door een groot deel van zijn publiek
3 0
ST
pure stemmingmakerij, jammer Johan!
1 0
hallo1
Wie neemt Veronica Inside nu serieus?

Dat is een programma dat van onwaarheden en lol trappen aan elkaar hangt. De laatste keer dat Derksen goed ingevoerd was, is tig jaren geleden toen hij werd ingefluisterd door journalisten van Voetbal International.
1 0
PJSM
Vrijdag maar massaal e-mail sturen naar Veronica Inside om Derksen en Gijp ff op hun nummer te zetten.
1 0
insectenverdelg
wat me opvalt is hoe fanatiek ook Tadic hier weer is. de rest staat al bij de middenlijn wn hij si nog steeds t uitvak aan t oppeppen. Heb t gevoel dat hij echt meer winnaars mentaliteit in het elftal brengt.
0 0
hallo1
Is mij ook meerdere keren opgevallen.

Tadic zit vol gif en dat is maar goed ook, want dat hebben we hard nodig dit jaar. Was ook heel duidelijk te zien hoe hij na Standard Luik de overwinning vierde.
0 0
lf87
Misschien wilde de rest snel verder om te proberen nog een keer te scoren? Is maar net hoe je dingen bekijkt he
0 0
EricAjax1
Vi is eigenlijk alleen leuk als het niet over voetbal gaat.
3 0
DS
Ben ff klaar met alle voetbal praatprogramma’s in het algemeen. Die Journalisten die zelf nooit een bal hebben geraakt en zichzelf bloed serieus nemen zijn om van te kotsen.
Ex voetballers (op enkelingen na) die enkel open deuren intrappen en zo saai zijn dat je ervan inslaap valt.
VI kon ik altijd wel om lachen maar het word steeds slechter en ze beginnen steeds meer onzin uit te kramen.
De enige die ik weleens op wat zinnigs betrap is Kenneth Perez.
1 0
RusselWestbrook
Mooiste aan dit alles:

"Ik heb er op gelet en hij ging Tadic bij zijn strafschop niet persoonlijk feliciteren"

Weten we ook meteen wat de aandacht van de heer Derksen waard is: niets. Ziyech vliegt em letterlijk om de nek.

Hilarisch.
3 0
Ajax#1900
Derksen en Gijp roepen altijd maar gewoon wat daar. Wel een leuk programma af en toe, zolang het niet over voetbal gaat.
0 0
insectenverdelg
we moeten toegeven ziyech is ook niet zo makkelijk te herkennen. als hij nou zn haar wit zou maken, dan pik je m er tenminste makkelijk uit...
2 0
AmsterdamFM
Het programma is inderdaad best vermakelijk, maar voetbalinhoudelijk niets waard natuurlijk. Voor de inhoud kun je beter zappen naar de praatprogramma’s van Fox en/of Ziggo.
0 0
Ruff Rhythim
Een openbaar excuus in drievoud opgetekend en geopenbaard in de eerstvolgende VI lijkt mij zwaar op zijn plaats !
1 -1
DeWijsneus
Johan kennende zal er een slap excuus komen over het juichen, maar vervolgens wel aangeven dat hij serieuze bronnen heeft die aangeven dat....
1 0
Schwalbino
Nee hoor. Dan zegt hij dat hij ziet dat dit fake juichen is. Voor de camera's.
1 0
Ruff Rhythim
Ja reken maar op zo'n gare diplomatieke excuuslulsmoes
0 0
Babayaka
Geloof het of niet tot dit punt waren ze louter positief over Ajax, toen ze met dit geneuzel kwamen ben ik toch maar wat anders gaan doen, en naar blijkt klopt het niet eens wat ze hierover zeiden.
0 0
Robeerke
De Snor valt keihard door de mand, wat heerlijk dit!
1 0
Michels
Volgens mij heeft Derksen het niet gehad over het juichen. Hij zei (en hij had erop gelet), dat Ziyech Tadic niet even kwam feliciteren na de penalty. Nu zal die ouwe niet zo best meer kunnen opletten aangezien ik Ziyech hier Tadic wel zie feliciteren... Ik vond het ook een beetje een onzin stukje van VI. Ik heb juist het idee dat Ziyech langzaam maar zeker weer begint te genieten van het voetbal in Amsterdam. Ik zag hem zelfs een paar keer lachen tegen Standard! Dat had ik na vorig seizoen niet meer bij hem verwacht...
1 0
Bep
Haha. Dan sta je toch voor lul? Prachtig. Dat de kijkcijfers maar snel mogen dalen.
0 0
Aeter
Goh dat ze daar gekke dingen roepen voor de kijkcijfers weten we toch al jaren?
1 0
Daveajax1976
Ben beetje klaar met Veronica inside.kijk alleen nog als Jan Boskamp erbij zit .. En ook fox sports ga ik me aan irriteren vooral die Jan Joost pfff wat een verschikkelijke enge man! Om over Valentijn Driessen maar te zwijgen .. geef mij maar rondo
3 0
Amsteraaij
Tadic tijdens pers conferentie: Tadic ontwikkelde direct na zijn komst bij Ajax een bijzondere band met Hakim Ziyech. 'We hebben een goede connectie op en naast het veld. Hakim is een goede gozer en we hebben echt een klik op het veld." derksen moet niet zo lullen
4 0
Labrador
De Ziyech uit de documentaire over Onana is een heel.ander mens dan op het veld. Het lijkt mij best een sympathieke jongen.
1 0
Toekomst1900
En toch.. Nu een hele vreemde post van Ziyech op zijn Instagram. Vooral ook door reactie Noa Lang..
0 -4
ambtenaar
Je druk maken over iets op instagram..... ben blij dat ik van een andere tijd ben.
1 0
DeWijsneus
Wat was er dan? Heb geen Social Media verder...
0 0
Toekomst1900
En toch.. Nu een hele vreemde post van Ziyech op zijn Instagram. Vooral ook door reactie Noa Lang..
0 -4
JordyAjacied
Hoezo? Zie zelfs zijn Ajax shirt met nummer 22 op de achtergrond hangen.
1 0
De Stift
Ziyech is eigenlijk een hele vreemde speler. Hij is -als hij goed in de wedstrijd zit- een lust voor het oog. Een stylist met een briljante passing en geweldige werklust. Het is eigenlijk een echte Ajacied. Maar op de een of andere manier wil hij zich niet verzoenen met het publiek. Zou hij dat wel doen, dan zou hij publiekslieveling nummer 1 zijn.
Het is zeer prettig dat met dit filmpje het ongelijk van Derksen wordt bewezen. Wat een uitspatting van vreugde bij Ziyech! Dat hebben we van hem nog niet vaak gezien. Ik zag ook dat hij bij het laatste fluitsignaal zijn vuist balde van opluchting. Misschien wordt dit wel het seizoen van de verzoening. Dat hij het publiek en het publiek hem in de armen sluit. Dat het niet langer 'Ziyech tegen de wereld is', maar 'Ziyech en het Ajax-publiek tegen de rest van de wereld'. Daarom zou het schitterend zijn als aankomende woensdag, van de eerste minuut, gesterkt door fakkels en vaandels, van de tribunes zou klinken: We love you Ziyech, we do! We love you Ziyech, we do! Ooooh, Ziyech we love you!
10 -1
koppendicht
Zyiech wil zich niet verzoenen omdat hij terecht niemand vertrouwt, en vooral het publiek en supporters niet. Dat zijn onbetrouwbare mensen die zich laten leiden door simpele emoties en zich op ieder moment tegen je kunnen keren wanneer ze hun portie bevrediging niet krijgen. Je moet met niemand vrienden willen worden en Zyiech heeft dat al heel vroeg begrepen.
0 0
Schwalbino
Zyech gaat zijn eigen weg. Dat is zowel zijn kracht als zijn valkuil (haha wat een open deur). Hij heeft al vroeg geleerd dat je het ene moment wordt uitgekotst en het andere moment aan de borst wordt gedrukt en omdat het een principieel type is voelt hij zich niet gelukkig bij. Hij kan er niet op een Dirk Kuyt achtige manier mee omgaan.
1 0
3sterren
En het liefst dan ook gemeend ...
; )
0 0
Zuiderling
Dus niet alleen Valentijn Driessen zit te stoken in een goed huwelijk. Derksen heeft het wellicht van hem geleerd.
2 -2
Barra
Goed dat hij ook eens aangepakt wordt door iemand met een nog grotere bek.
1 -1
korem
Ik ben kritisch geweest op Ziyech en geïrriteerd geweest door zijn houding, maar hij laat nu wel zien dat hij goed is. Het is ook gewoon geen jongen die voor de camera’s spontaan zal zijn en leuk zal doen so be iT met zijn alle deze jongen kei hard toezingen want diep van binnen is het gewoon een gevoelige jongen die heel stoer doet maar het geweldig vind als hij toegezongen word en zag laatst ook op de bank dat hij een medespeler nat gooide als grap dus hij kan echt wel lachen gelukkig en lijkt het ook steeds beter naar zijn zin te hebben !!!
0 0
Tinus
#nepnieuws
2 0
Ajax27
Het typische stoken wanneer het té rustig is rondom Ajax.
Ik heb Ziyech in lange tijd niet zo relaxt en vrij zien rondlopen op het veld. Z'n potentie komt weer op en top naar voren zoals we die van zijn periode bij Twente al kenden.

Dat hele nummer gebeuren is wellicht kak voor Ziyech, maar hij zal toch ook voor zichzelf de afweging maken dat hij zelf nadrukkelijk heeft aangegeven dat ie wilde vertrekken.

Als ie echter alle voordelen opsomt... kwalitatief veel sterker team, niet meer de druk op zijn schouders, kampioensteam, uitzicht op de CL, wellicht verbeterd contract en sowieso basisspeler. Eindelijk kan ie de prijzen pakken in NL waar ie zo op hoopt. Dus hij zal ook denken, why not.
3 -1
iammike
Volgens derksen zijn deze beelden gephotoshopt :p
2 0
Blankenburg
Ik kijk nog steeds graag naar het programma maar moet toegeven dat Johan Derksen niet meer de kwaliteit levert die we van hem mogen verwachten. Het is veelal roddel en achterklap. Voetbal inhoudelijk heeft hij al tijden bijna niets meer te vertellen terwijl hij toch altijd de man van de inside information was. Tijd voor pensioen.
2 -2
Stuyvesant
Derksen heeft inhoudelijk niets meer te vertellen, omdat hij enkele jaren geleden de band met zijn bronnen heeft verbroken. Dat was namelijk de redactie van het blad Voetbal International. Sindsdien stelt Veronica/Voetbal Inside inhoudelijk geen reet meer voor.
4 0
DreamChaserXXX
Viel mij ook op, Gijp gedraagt zich daarnaast als een schreeuwerige gorilla terwijl hij het (bij vlagen) van zijn sterke en juist kalme analyses moest hebben. Duidelijk in de Veronica formule gegoten, oogt erg geforceerd allemaal.
3 0
SamW
Is dat die man die zelfs vlak na Spanje - Nederland (1-5), Ajax - Schalke 04 (2-0) en Ajax - Olympique Lyon (4-1) nog geen enkele vorm van enthousiasme kon opbrengen en alleen maar liep te muggenziften op wat er NIET goed ging? Hahahahahaha
6 -2
Illegaal
Dat zit eenmaal in de mens, ik zit grotendeels ook zo in elkaar. (over Robben op dat WK in 2014 is hij wel positief geweest, en ik ook, en over alle anderen niet want dat elftal was Robben, zonder Robben waren die met dat matig materiaal niet de eerste ronde doorgekomen).

Spelers die het goed doen daar hebben we normaal gesproken niks over te melden en vinden we normaal en dat hoort bij een speler van Ajax als beste, rijkste en grootste club van Nederland

Dit soort personen (ik dus ook) zoeken naar de zwakkeren/slechteren bij Ajax en die pak je aan en benoem je.
0 -4
AFCAsphere
Daar hebben we natuurlijk zoveel aan, mensen die overal cynisch naar kijken. Daar hebben we echt een tekort aan in deze wereld...
0 0
Redrum
Dat is hem ja. De man die zelf ooit de sterren van de hemel speelde bij Veendam een jaar of 120 geleden.
2 -1
3*stars*3
Ach was al duidelijk, dat ze daar onzin roepen.
Volgens Gijp is Tadic ook niet zo speciaal omdat hij het ook niet zo top deed bij het gedegradeerde Southampton.
Genee corrigeerde hem toen wel ff maar zegt genoeg dat ze daar maar wat roepen.
Maar las dat ze in uitzending van vrijdag, niets zeiden over Ajax-Luik.
Zegt natuurlijk ook genoeg...
7 0
Illegaal
Ja klopt dat vond ik ook belachelijk... een beetje hebben ze het over Ajax gehad, maar dat had te maken omdat er een Belg in dat programma zat die niks te melden had.

Volgens mij hebben ze het daarom bijna niet over Ajax gehad, wie nodigt er nu een Belg uit als een Belgische ploeg zo kansloos afgedroogd wordt door Ajax?
2 0
JanTa
Fossiel en co bij Veronica zijn aan het zoeken naar "nieuws" en komen dan met dit soort aannames en achterklapverhalen.
5 -1
1900AFCA045
hij was boos toen werd gezongen erik rot op. Ik zag toen een wegwerpgebaar richting publiek
5 -2
AFCAsphere
Wanneeer werd dat gezongen?
0 0
JanTa
Ja erg he, Ziyech is af en net een mens.
3 0
Michelinho
Een loyaal mens dat voor zijn trainer gaat staan; deed hij bij Schreuder ook destijds toen het bestuur de oren naar het publiek liet hangen en hem ontsloeg (Schreuder dus).
3 0
PJSM
Gouden koppel Tadic - Ziyech. Rugnummer is geen issue en zie Hakim ook geregeld met een brede smile op zijn gezicht. Jongen zit goed in z’n vel en krijgt waardering van publiek wat deze jongen zichtbaar goed doet.
6 -1
Michelinho
Op de beelden van FOX kwam Ziyech tijdens en na de pingel niet eens in beeld.
Er zijn er nogal wat die Calimero roepen als iemand het stoken van Derksen noemt, maar hoe hij kan beweren dat Ziyech NIET juichte is toch wel bedenkelijk.
Heeft hij andere beelden dan wij gezien? Nee, want dan wist hij dat die bewering niet klopte.
Ja, hij liep strontchagrijnig rond, maar dat was omdat de combinaties niet liepen en die bal er maar niet in wilde. Gaf Huntelaar een flinke veeg uit de pan omdat die zijn steekpass in de zestien niet anticipeerde (onterecht overigens).
Zo vaak dat de kritiek over onverschilligheid, gemakzucht en zonder passie spelen gaat. Nou, worden ze bediend met het tegendeel; gaan ze weer ergens anders naar op zoek.
Dat is nou eenmaal goed voor de kijkcijfers. Speelt Ajax (hoge boom, dus vangt meer wind) een uitstekende wedstrijd dan lag het aan de tegenstander, de arbitrage of wordt het doodgezwegen en gaat het drie afleveringen na elkaar over het al dan niet toekennen van een rugnummer, het (zgn) niet goed in de groep liggen van een speler of coach, etc. etc. etc.
Als je dat niet doorhebt heb je geen bord, maar een damwand voor je harses.
3 -1
Redrum
Ach, de term 'calimero' is tegenwoordig heel hip om te gebruiken, vooral mensen die zichzelf heel slim vinden gebruiken die term graag. Sneu genoeg wordt hij bijna altijd verkeerd gebruikt. Er is niks 'calimero' aan om te benoemen dat iemand anti-Ajax is, zeker niet als daar gewoon sterke aanwijzingen voor zijn. Sommige supporters willen graag hun club verdedigen als deze onterecht bekritiseerd wordt, zoiets heet clubliefde. Maar het uiten van clubliefde wordt door de zichzelf geniaal achtende AS-bezoeker als iets simpels en kinderachtigs gezien. Zij beperken zich liever tot het verbeteren en op de vingers tikken van medesupporters, waarmee ze voor zichzelf hun genialiteit bevestigen. En dit doen ze dan toevallig op een Ajax-forum omdat ze voor Ajax zijn.
3 -1
FriescheAjacied
Het gaat om perspectief. De ‘supporters’ die Ajax verdedigen door anderen af te branden, zijn niet correct bezig. Zij plaatsen namelijk ongefundeerde, primitieve reacties, die op niks gebaseerd zijn. Ik lees in de reacties van het artikel veel gekanker over dementie, haatzaaien etc. etc. van Derksen.
Oprecht, die mensen zijn zó kortzichtig.
Hierom is perspectief belangrijk, misschien bekeek Johan het vanuit een ander perspectief, of zag hij het gewoon verkeerd. Dat kan toch?
Ik vind het niet goed én al helemaal niet stoer, om je club op deze manier te verdedigen. Eerder sneu en lachwekkend. Als ik, en andere supporters, hierom mensen op de vingers tik of verbeter dan is dat niet meer dan logisch, lijkt me.
0 -1
Michelinho
"Dat kan toch?" Ja, dat kan, maar mogen wij a.u.b. ook onze twijfels daarbij hebben? Als hij gechargeerde uitspraken doet over iets wat hij niet eens gezien heeft is het dan zó verschrikkelijk als daaruit de conclusie getrokken wordt dat zijn intenties niet zuiver zijn?
Doe nou niet alsof die vent zo heilig is, vindt hij zelf niet eens.
(Wat betreft de bedenkelijke woordkeuze e.d. van sommigen geef ik je overigens helemaal gelijk)
1 0
FriescheAjacied
Dat mag zeker. Ik ben het namelijk ook niet met Derksen eens, maar dat neemt niet weg dat hij het wellicht verkeerd gezien kan hebben. Ook neem ik aan dat Derksen niet naar ‘problemen zoekt’ bij Ajax, omdat hij een zogenaamde afkeer tegen de club zou hebben.
Als hij zijn fout kan toegeven, is er wat mij betreft niks aan de hand. Maar sommige supporters hier roepen moord en brand om Derksen’ opmerking. Dat is totaal onnodig en vrij kinderachtig. Mensen hechten teveel waarde aan zijn mening, waardoor er hysterisch gereageerd wordt. Blij dat jij in ieder geval fatsoenlijk je mening kan uitspreken.
0 -1
Michelinho
Afkeer van Ajax is ook niet het (mijn) issue. Dat is het overmatig (en regelmatig op behoorlijk venijnige wijze) bekritiseren omdat dat nou eenmaal goed scoort bij het grote publiek. Het opportunisme druipt ervan af. Zeker als je wat vaker kijkt en geen last van vergeetachtigheid hebt weet je dat zijn meningen omslaan als een blad in de wind. Fouten toegeven, forget it.
En nee, hij kán het in dezen niet verkeerd gezien hebben, want hij hééft het niet gezien en dus verzint hij het.
Maar, hier moet ik je ook weer gelijk in geven, er wordt idd teveel waarde aan zijn en zijn collega's uitspraken gegeven. Doe ikzelf wellicht ook; daarom maar opgehouden met kijken.
0 0
Michelinho
De betekenis van Calimero wordt idd met grote regelmaat verkracht.
Wat ook zo leuk is dat er dan geroepen wordt "je mag toch zeker wel kritiek leveren?", al dan niet gepaard met een opmerking over Noord-Korea o.i.d, maar kritiek op die kritiek is dan weer uit den boze.
1 -1
JordyAjacied
Hij pakt Tadic zelfs nog persoonlijk beet. Dit is duidelijk zoeken naar dingen. En dat hekelt Ziyech ook zo erg, vandaar vaak dingen in zijn insta story. Teksten als ‘Praat niet als je niks weet’ ongetwijfeld gericht op deze mensen.
2 0
Nosky
Hij post net 15 minuten geleden een foto, met een Ajax shirt (nr22) op de achtergrond.
https://www.instagram.com/p/BmvT6emndpv/?hl=nl
4 0
Michelinho
Is wel zijn shirt van 16/17, maar is idd niet bepaald een teken dat ie nr 22 zo verschrikkelijk vindt.
4 0
Mauroafca
Haha, check wat er op zijn shirt staat. '10 Mine' Heerlijke foto weer hahaha
0 -1
Michelinho
Nine*
2 0
Mauroafca
Ah zonde, was mooi geweest ! haha
1 0
Michelinho
Helaas :)
0 0
Bocarra
Als je nu nog niet hebt begrepen dat Derksen, Gijp, Genee en gasten alleen maar extreme zaken roepen om kijkcijfers te scoren. Zelf noemen ze het satire omdat dan alles geoorloofd lijkt. Geen enkele waarde aan hechten. Zijn niet toerekeningsvatbaar.
4 -1
JordyAjacied
Ik vind het juist meer het tegenovergestelde, hij juicht enthousiaster dan normaal, ook na de goal van Neres tegen Luik.
2 0
Marcao
Tja ouwe bromsnor, daar sta je mooi voor lul :op
4 -2
Joseph
Dat de heren bij VI in een eigen bubbel leven, is niks nieuws toch..?!
5 -3
ghouleseddik
Hahaha, #Fakenews Derksen mooi op z'n nummer gezet door Marc Jansen.

Ik heb natuurlijk geen idee wat in de kleedkamer speelt, maar op het veld zie ik zelf een Ziyech lopen die veel meer in zijn element lijkt dan vorig seizoen.
6 -1
AjaxDude12
Off: weet iemand al iets over Neres?
0 0
Radie125
dat mag niet naar buiten gebracht worden heeft alles te maken met de privacy wet
1 0
Finalvoetbal
Natuurlijk mag je wel gewoon zeggen of iemand fit is en wanneer je verwacht dat hij er weer bij is.

En met een akkoord van Neres mag je ook aangeven wat de klachten precies zijn.
1 -1
fanforeffer
Ze zijn daar doorlopend bezig met de kijkcijfers en reclame voor zichzelf te maken en hoe negatiever over alles hoe hoger kijkcijfer ,dus meer reclame en meer verdiensten. Hoe meer mensen ze beschadigen ,hoe meer zij verdienen ,een walgelijk programma is het geworden.
4 -2
koppendicht
Met andere woorden, ze spelen gewoon in op de domheid en slechtheid van de kijker.
0 0
Stamhoofd
Dit is echt zoeken naar onrust
4 -3
Toskey
zoeken? eerder creëren!
3 -3
chloorbestendig
Als ze elke keer videobeelden terug moeten halen wanneer Derksen er naast zit krijgen ze het druk bij het Archief.
2 0
Radie125
Derksen staat voor Dementeren
0 -4
Jaridebeste
Ha ha kijk de beelden en foto's van het penalty gebeuren maar eens goed na en je ziet dat het tegendeel waar is. Maar goed, je moet toch wat roepen als de kijkcijfers tegenvallen. Hoe dan ook, moeten ze zelf weten, ik kijk al enige tijd niet meer naar dit programma en kennelijk ben ik niet de enige :-)
2 -1
Tijndw
Heerlijk filmpje dit!
3 0
Mokum<3destad
Johan Derksen, de man die half aan het dementeren is en alles beter denkt te weten! Ik had nog wel sympathie voor hem maar het komt steeds vaker voor dat hij complete bullsh*t loopt te verkondigen.
3 -1
martijndepro
Allemaal aannames van Derksen. Hij weet dat hij zo de publieke opinie kan beïnvloeden...waarom stookt hij in een week die cruciaal is voor het NL voetbal? Niet dat ik een persoon ben die denkt dat wat uitspraken aan een tafel van een 70 jarige oud semi-prof gehoor vindt in de kleedkamer van Ajax en dat ze daarom ineens uit positie gaan lopen of ballen verkeerd inspelen, maar toch. Dat sentiment kan wel overslaan naar het publiek en bij 3 foute ballen van Ziyech kan er weer wat gefluit ontstaan.

Tegen Luik applaudisseerde Ziyech voor Tadic na diens assist bij de 3-0. Op Ajax.nl staat een foto waarbij Ziyech bovenop de andere feestvierende Ajacieden springt en daarnaast lacht en dolt hij met de rest op de trainingvideo's. Ziyech is geen goedlachse allemansvriend voor de camera. Wat kan blijven hangen bij Derksen is wellicht dat moment tegen Venlo waarop men niet anticipeerde op een dieptepass waarop Ziyech iets van 'LOPEN!' riep en in zichzelf vloekte...Dan schreeuwde ik ook, dat krijg je bij een 0-0 stand in de 85e minuut nadat je een week eerder al puntverlies hebt geleden.

Lang verhaal kort: niks aan de hand.
5 -1
ETM
Leuk dat je hier opduikt..
0 0
rexxo
Ik kijk het programma niet meer maar de Snor & Co moeten niet te serieus worden genomen dat heeft hij zelf verschillende keren gezegd. Als ze braaf vertellen hoe geweldig iedereen is kijken er veel minder mensen. Slap gelul en praten over Ajax levert altijd mooie tv op. Sinds wanneer is de Snor een specialist in lichaamstaal, hij denkt ten onrechte dat hij alles weet binnen Ajax.
0 -3
Illegaal
Hij weet inside Ajax meer dan jij en ik.

Hij heeft zijn "lijntjes" altijd nog wel die hij had toen hij de VI runde.
0 -1
Illegaal
Ben het regelmatig met Johan eens, maar hier lult hij uit zijn nek zoals hij ook wel vaker doet.

Het probleem van Johan Derksen is dat hij niet vlug op zijn mening terugkomt als hij ooit eens iets gezegd heeft over iemand dan blijft hij die mening bijna altijd behouden ondanks dat hij er flink naast zit.

O.A. Het adoreren van hem t.o.v. Nijhuis slaat ook nergens op, ondanks dat Nijhuis regelmatig grote blunders maakt zal hij Nijhuis niet afkraken omdat hij eenmaal heeft gezegd dat hij hem de beste scheids vind.

Idem bij Marco van Basten die moet hij ook niet, het is egaal wat Marco doet, Marco doet het altijd fout in zijn ogen, als trainer al (ondanks dat hij het heel goed deed met Oranje) en ook als FIFA medewerker.
3 -1
koppendicht
Het lijkt wel of Nijhuis de zoon is die hij nooit heeft gehad. Ik vind Nijhuis een camerageile vervelende, koppige man. Maar bovenal een slechte scheidsrechter die er zijn eigen regels en fantasie op nahoudt en nooit op het hoogste niveau zou mogen fluiten.
0 0
Aspers73
Iedereen die goed oplet ziet dat dit helemaal niet het geval is. Nou juicht Zyiech ten eerste wel vaker niet (Dolberg ook niet), op het clipje uit Venlo zie je toch echt hoe blij hij is. Dus dit is niet waar wat Johan zegt. Verder vind ik het wel erg vermakelijk programma. Er zijn niet veel shows waar mensen echt kunnen zeggen wat ze denken.
1 -1
Redrum
De lichaamstaal en uitstraling van Johan Derksen doen al jaren vermoeden dat hij totaal geen zin meer heeft in het leven. Toch zit hij nog steeds een paar keer per week met zijn zure bek op tv, conclusies te trekken over voetballers op basis van zijn eigen geniale mensenkennis en beoordelingsvermogen. En Nederland? Nederland kijkt er graag naar. Het interesseert mij vrij weinig wat Ziyech allemaal denkt en voelt, zolang hij blijft voetballen zoals hij de afgelopen weken doet is hij absoluut een meerwaarde voor Ajax.
5 0
Illegaal
Zonder Derksen kunnen ze dat programma opdoeken, Derksen zorgt juist voor beleving daar... je hoeft het niet altijd met Derksen eens te zijn.

Hij is een heel slim iemand.
2 -4
Web
Ik vind die hetze tegen Ajax wel mee vallen, ook PSV en Fyenoord zijn regelmatig an de beurt.
En dat boeit toch ook niet, kun je daar niet tegen, gewoon niet kijken
9 -1
Illegaal
Zijn eigen club NEC krijgt bijna altijd de volle laag als ze het over NEC hebben.
1 0
Redrum
Precies, gewoon niet kijken dat programma. Ze zagen gewoon alles omver voor de kijkcijfers en zetten mensen voor lul voor een paar goedkope lachsalvo's van het publiek. Ik snap niet dat mensen nog naar die onzin gaan zitten kijken in een tijd waarin een Horizon Box en een netflix-account je de mogelijkheid bieden om altijd iets interessanters te kijken.
2 0
Illegaal
Onzin?... dit is het beste voetbalprogramma.

Onzin en het aankijken en beluisteren niet waard dat is dat extreem links slap gelul van studio voetbal die ik al vele jaren niet meer kijk, die etalagepoppen die niks te melden hebben.

Ik kijk een paar keer per jaar als Ajax eens een hele goede prestatie heeft geleverd, en zodra het onderwerk Ajax dan afgelopen is weiger ik nog verder te kijken naar die extreem links gemanipuleerde onzin.

De buurvrouw van mij praat beter over voetbal en met meer gevoel dan die dooie klotebende daar... en dat was het ook al met van Gelder, het maakt niks uit wie dat prulleprogramma daar presenteert want ze mogen allemaal niet zeggen wat ze willen.
Iemand met een eigen mening wordt niet gewaardeerd bij die lnkse kliek, die daar van mijn belastinggeld die onzin lopen te verkondigen.
0 -5
ram
Haha, je bent zelf wel extreem rechts hé?

Je hebt overigens wel gelijk met je kritiek op Studio Voetbal. Ik vind het heel vaak slaapverwekkend, er zit totaal geen spanning in, weinig inhoud. Het ergste is toch wel Tom Egberts... Deze man hoort niet op tv, naar mijn mening. Hij kan de autocue amper lezen en kan zo'n tafel al helemaal niet leiden. Het is echt, iedere keer, weer zó gênant dat ik niet weet of ik moet lachen of dat ik medelijden met hem moet hebben.

Maar Studio Voetbal "links gemanipuleerd" noemen, nee, haha, dat gaat natuurlijk véél te ver.
0 0
ziz0u.
Tis allemaal wel heel erg he..
Ze komen constant met dezelfde grappen die ze al jaren maken en het niveau word gewoonweg minder.. Gister ging het 5minuten over Dave en Donny Roelvink. 0,0 voetbal gerelateerd. Ik keek het altijd met plezier, maar tegenwoordig vind ik er weinig meer aan.
De tafel van kees is voor mij nu het beste voetbal praat programma.
0 -1
Illegaal
Dat is ook geen slecht programma, klopt
0 0
FWAjacied
https://twitter.com/AjaxFan1989/status/1031816363696959488
https://twitter.com/Joep3187/status/1031764437185822720

Als je zo hard geconfronteerd wordt met je woorden, moet je je afvragen of het nog wel verantwoord is AS zijnde om dit soort mensen de aandacht te geven die ze krijgen.
4 0
Illegaal
Mooie links

Hier wordt Derksen mee voor lul gezet...... ik heb zojuist een printscreen gemaakt waar je ziet dat Ziyech met zijn gezicht op Tadic zijn schouder en gezicht ligt en een arm om zijn nek heeft liggen.

Jammer dat we die hier niet kunnen plaatsen.

Dit soort mensen moet je zeker de aandacht geven, dit geeft reden tot discussie en er zitten daar vrijwel alleen maar echte voetbalkenners die zelf betaald voetbal gespeeld hebben en ze weten dus waar ze over praten.

vd Gijp heeft in Oranje gespeeld, Boskamp was topvoetballer die zelfs op het WK in Argentinie 1978 bij Oranje was toen we 2de werden, Derksen, Kraaij hebben ook eredivisie gespeeld, dit zijn toch jongens die weten hoe de vork in de steel zit, en zeker Johan Derksen weet dit, die wist heel veel van het reilen en zeilenin het voetbal in zijn tijd dat hij nog onderdeel was van voetbal international, ik denk dat Derksen de beste insider is die er is.

Jammer dat Kieft niet meer mag aanschuiven want die jonge kan het ook... en voor de stumperds die nu over drugsgebruik beginnen.... "get a life"
0 0
Schwalbino
Tuurlijk weten ze veel over voetbal maar het jammere vind ik dat het programma in de loop der jaren steeds minder voetbalinhoudelijk is geworden. In het begin toen Kraay sr er nog bij zat praatte ook Derksen redelijk genuanceerd over voetbal. Gaandeweg is de focus verschoven naar amusement en zijn Derksen en Gijp typetjes gaan spelen om een bepaald publiek te bedienen. Gijp is de hofnar en Derksen de zure stamtafelgast. De enigen die nog inhoudelijk over voetbal praten zijn de gasten. Die mogen gewoon zich zelf zijn.

Voor mij werk deze formule gewoon niet.
0 0
Illegaal
Eigenlijk praten ze ook te weinig over het Nederlands voetbal vind ik ook, maar mij boeit alleen als ze het over Ajax hebben en over enkele dingen van andere clubs.
Als ze iedere club gaan behandelen in hun programma wordt het ook saai want bijna niemand heeft belangstelling in Heerenveen of Emmen en je kan het niet maken om alleen over Ajax te praten.

Kortom je kan het nooit goed doen, voor iedereen zitten er minder leuke dingen in.
Eerder vond ik het nog slechter toen ze het constant over sexuele onderwerpen hadden, daar baalde ik van, het boeit niemand wat voor een sex vd Gijp gehad heeft als alleen hijzelf en een verdwaalde sexmaniak.
Dan kunnen ze voor mij beter af en toe wat politiek erin doen.

Gewoon een vraag aan jou....hoe zou jij het programma invullen om het iedere kijker naar de zin te maken?
0 0
Schwalbino
Iedereen naar de zin maken is onmogelijk en voor mij mag er ook af en toe lol worden gemaakt. Ben afgehaakt toen de lol ging overheersen en de meningen ongenuanceerd werden. Ik vind het jammer dat alleen de gasten redelijk vaak zinnige dingen zeggen. Ik zou de oude mix wel weer terug willen. Toen werd er ook wel eens gedold aar stukken minder en er werd echt inhoudelijk over voetbal gepraat.
0 0
afcas
maar hoezo gaat men er vanuit dat ze verstand van voetbal hebben alleen omdat ze professioneel gevoetbald hebben? mij valt het juist op dat veel van die ex profs opvallend weinig verstand van het spelletje hebben...
0 0
Illegaal
Ze hebben wel verstand van het voetbal mede omdat het hun beroep was, maar ze hebben niet meer verstand ervan als de gemiddelde Nederlander.

Johan Cruijff zei... Voetbal is simpel, ....en dat is het ook, je hoeft geen professor te zijn om voetbalverstand te hebben.
0 0
afcas
dat is aannames doen. nooit doen... alleen omdat iemand goed kan luisteren en doen wat van hem/haar gevraagd wordt betekend niet dat diegene verstand van de materie heeft.
0 0
Schwalbino
Gijp heeft echt wel kijk erop. Zat een paar jaar geleden met die dikke Feyenoorder die vaak te gast is een wedstrijd te becommentarieren van de EL. Die twee zagen soms dingen die mij niet waren opgevallen. Dat was een hele andere Gijp dan die aan tafel. Wat mij duidelijk maakte dat hij gewoon een rolletje aan tafel speelt.
0 0
12ajax
Derksen is bang dat Ajax veel te sterk wordt, daarom probeert hij onrust te zaaien. Hieruit blijkt weer zijn haat tegen Ajax. gewoon een zielig mannetje.
2 -5
Illegaal
Hij heeft totaal geen haat tegen Ajax... hij is juist meer een Ajax fan.

Hij zegt over iedere club negatieve en positieve dingen en dat zijn de besten.
Gasten die naar de mond praten en niks zeggen zoals bij studio voetbal, die moet je juist niet kijken en negeren want die zijn niet eerlijk en vertellen de feiten niet.

Johan zegt gewoon zoals hij het ziet, en daar mag je het eens of oneens mee zijn, ik waardeer mensen die feitelijk praten en zeggen wat ze ZELF willen zeggen en niet om de feiten heendraaien maar alleen de woorden gebruiken die ze van de extreem linkse NOS/NPO mogen zeggen.
Studio voetbal is een onwaardig programma dat voor mij verboden moet worden, want ik wil feiten horen en niet de mening van een extreem linkse klootzak of omroep die achter de schermen zit.

Johan kraakt met grote regelmaat zijn eigen club NEC af!... heeft hij nu ook een haat tegen zijn eigen club NEC?
1 -1
Freddy Al
VI blijft het proberen met rugnummers en vermeende onvrede.Gisteren had men vastgesteld dat het niet goed ging in de groep.
Over het spel hoor je ze niet, dat zal ook wel z'n redenen hebben.
1 -3
433metdepuntnaarlinks
Mee eens ... En nog kwalijker is dat ten Hag vorige week mede schuld had aan het managen van dat rugnummer gezeik. Alsof ten Hag ook maar iets schuld is aan dat switchen van nummer.

Ajax relletjes verkopen, ten Hag is daar allang afgeschreven en over het goede spel hoor je ze inderdaad nooit. VI blijft een komische show, je moet het niet kijken om inhoudelijke voetbalpraat te horen.
1 0
Illegaal
Dat was ook weer zoiets, daar had Ten Hag niks mee te maken dat bepalen de beleidsbepalers van Ajax en niet een trainer die voor bepaalde korte tijd bij Ajax is.

Als je eerlijk bent, wil je wel een heel programma alleen inhoudelijk over het voetbal hebben, ik vind de indirecte flauwekul die ze verkondigen soms ook wel leuk en kan er mee lachen.

Ik bedoel als je die saaie gasten van studio voetbal bijv. neemt, ik vind dat pas saai, die vertellen bijna niks wat je zelf ook niet al weet of gezien hebt.
Ontspanning is daar nooit bij die schijnheilige priesters.
1 0
Fieldman
Wacht, Tadic en Ziyech hadden toch juist een enorme klik?
2 -1
gras
Ik heb wel het gevoel dat VI bronnen heeft bij Ajax, maar ik hoop dat dit meer beeldvorming is dan wat anders. En anders moeten TH en Overmars dit maar managen. Die geven een rugnummer weg van een speler die gewoon niet niet is vertrokken.

Dat salarisplafond: ik heb al veel eerder geopperd dat wanneer Daley Blind - met alle respect - en Tadic als nieuwkomer zoveel meer verdienen, dat ze Ziyech's contract ook moeten openbreken en opwaarderen. Die man is net als De Ligt een absolute pijler van Ajax. Blind (nog) niet.

Daarmee kun je al veel onvrede wegnemen. Als je daarmee een topteam bij elkaar houdt dat CL kwalificatie kan afdwingen, is dat een investering die je in viervoud terugkrijgt.
1 -1
chrisjuhhh
Uit mijn bronnen heb ik vernomen dat Ajax daar mee bezig is .
0 -1
RusselWestbrook
Aangezien Ziyech wil vertrekken is het niet in zijn eigen belang om te verlengen of zelfs op te waarderen. Daar wordt ie namelijk automatisch duurder van.
1 0
Causio
Heb Zyech in 2jaar nog nooit zien lachen, behalve een beetje met vriendje Nouri toen die nog goed was, tot de laatste Europese wedstrijden, zo'n smile! Ontspannen blij gezicht. Commentaar Derksen lijkt me hele grote onzin!
1 -1
Labrador
Ziyech was kwaad omdat het totaal niet liep en hij niet begrepen werd met zijn passing
1 -2
marrene
Die bal op Huntelaar die ze lieten zien was gewoon een kutbal van Ziyech. Veel te hard. En danzo'n gebaartjes maken. Misselijk. Hoop dat hij vertrekt. Anders krijg je geheid trammelant in de loop van het seizoen.
2 -6
Freddy Al
Je bent een van de zeer weinigen die hoopt op een vertrek van Ziyech
Het zal mijn reet roesten of hij blij kijkt , als hij maar goed speelt!
3 0
T to the M
Heel simpel.
Als Ziyech blijft dan verleng je z’n contract met één of twee jaar met een verbeterd salaris. Die kosten haal je eruit met een hogere transfersom i.v.m. langlopend contract.
1 0
rogerbandit
Tja, ze vonden dat 1,5 uur bij RTL te kort was en hebben er twee uur uitzending van gemaakt. Ja, hoe lul je dat vol? Hiermee dus.........
2 -2
Jerry71
met veel meer reclame tussendoor...
1 0
Barra
Ze zitten wel heel erg te speculeren nu, zo kun je overal wel iets achter zoeken. Ziyech heeft eigenlijk altijd dezelfde nonchalante verongelijkte houding gehad, maar ik zag hem volgens mij tegen Luik ook weer eens met een big smile op zijn gezicht. Hij zal er vast van balen dat er zich geen droomclub gemeld heeft, maar hopelijk krabt hij zichzelf ook achter de oren waarom. Het gaat daar aan tafel nog alleen maar om randzaken en vrij weinig over echt voetbal
0 -1
jaripettersson
Fake news.
2 -1
Aad82
Er is helemaal niets aan de hand! Die jongen werkt hard, tovert met de bal en ziet er gelukkig uit. Wat een galbakken zijn het toch ook. Zomaar stoken en onrust zaaien. Gadverdamme!
3 -1
ETM
Onvrede bij Ziyech blijkt helemaal nergens uit. Alleen frustratie over zn eigen spel was zichtbaar tegen VVV. En dat heet gedrevenheid.
Echt onvoortstelbaar dat die lui nogsteeds niet verder komen dan bebazel over dat rugnummer. Wat een dom programma is dat toch inmiddels. Geen satire, geen programma voor voetballiefhebbers, maar zogenaamd een programma die vertegenwoordigd hoe er in de kroeg geluld wordt; nou in menig kroeg is het niveau 10x zo hoog.
Ziyech oogt helemaal niet anders, en als al dan meer gedreven. Sterker, als al, dan vrolijker. Die lach tijdens het duel met Luik staat me nogsteeds bij. En soms heeft hij een zure uitstraling. Dat heeft hij echter altijd over zich gehad.

Ieder zn mening over dat Tadic nummer 10 contractueel vastgelegd wilde hebben, maar ik vind het juist prachtig. Dat die 'broodvoetballer' daar dus waarde aan hecht. Ja het is 'ijdel', maar daar is niets verkeerd aan. Derksen noemt het zelfs 'ziekelijk'. Het werkelijke Tadic-verhaal is gewoon heel bijzonder. Dat hij een soort romantisch idee volgt, ook de ballen heeft om dat te doen. De overtuiging dat Ajax in de CL hoort en dat hij daar een hele grote rol in kan hebben. Dat hij itt het beeld dat de pers steevast schept, Nederland niet alleen maar een waardeloos voetballand vind. En zo voorts. Er is zoveel om uit te pikken.
Maar Derksen krabt eens heel lang achter zn oren en denkt:.. rugnummer.. eeh daar had Gijp t geloof ik nog niet over gehad.. of wacht.. nouja maakt het uit..
Dat vind ik 'ziekelijk'.
2 -1
grannig mokum1
Precies D
0 -1
Noxin
Ziyech bleef de laatste keer zelfs op het veld om de supporters te bedanken. Ik denk dat hij gelukkiger is dan ooit. Misschien is het goed dat er nu niet meer alleen naar hem gekeken wordt, maar dat er meer smaakmakers in de ploeg zitten.
5 0
Bjorn
Ziyech en Tadic zoeken elkaar volop, in het veld. Ziyech is de aanjager en verzet gruwelijk veel werk.

Is het om nog een transfer te kunnen maken? Ja, zou kunnen.

Als Ziyech er na 1 september nog waardeer je zijn contract toch iets op?
3 0
DS
Ik vond Ziyech juist mega fanatiek, die onvrede kwam volgens mij meer doordat die bal er maar niet in ging.
8 0
Pierre Heno
De kijkcijfers van VI kakken na de eerste week nu al in bij Veronica/ Ze moeten dus wèl in het nieuws blijven , zeker nu De Mol het programma tot 120 minuten wil opkrikken. Dan kijkt er helemaal geen hond meer natuurlijk.
9 -1
3*stars*3
Precies.

https://sportnieuws.nl/voetbal/binnenland/geen-hond-keek-vrijdag-naar-uitzending-veronica-inside/
0 0
AFCAsphere
Zou er stiekem wel om moeten lachen als ze van de buis verdwijnen vanwege een gebrek aan kijkcijfers. Maar dan gaan ze ongetwijfeld verder op Youtube om hun gal te spuwen.
0 -1
AjaxCitizen
Word hier zo moe van. Ziyech en Tadic laten op momenten zien dat het juist lekker loopt als ze elkaar weten te vinden. Moet Ziyech blij kijken als het lange tijd 0-0 staat, bijna elke kans door de keeper wordt tegengehouden en het spel niet lekker loopt op dat kunstgras? Die Derksen lult maar wat om lekker te stoken. De media zoeken echt te veel achter iets. Is het niet de houding, dan is het de kleding, gedrag op social media etc. Rot toch lekker op.

Onze club en spelers zijn een groot onderwerp, omdat het verkoopt. Elke keer moet het over Ajax gaan. Of het nou goed of slecht gaat, ze proberen altijd weer negatief te zijn. Laat de media lekker over Feyenoord lullen. Daar loopt het alles behalve vlekkeloos.
4 -2
Mists_of_Vienna
Die onvrede heeft Ziyech vorig seizoen ook een lange tijd gehad. Was 1 van de redenen dat mensen gingen fluiten. Heb het bij Marrokaanse elftal niet gezien deze zomer.. Maar eigenlijk ook niet tegen Standard Luik thuis. Maar ze hebben wel gelijk dat hij die 'ontevreden' houding zondag tegen VVV weer had.

Denk eigenlijk niet dat het met de spelersgroep te maken heeft, wellicht eerder de eredivisie, het niveau van ajax in de wedstrijd en/of dat klote kunstgras?
3 0
The
Ik ben niet zo van de complottheorieën, maar het is duidelijk dat Derksen en vd Gijp een hetze aan het voeren zijn tegen Ajax en ten Hag. Over het spel gaat het al weken niet. Ook de rest van de media doet hier aan mee. De vraag is waarom.
4 -2
ajaxdordtt
Alluminium hoed al gemaakt?
2 -4
The
Grappig manneke.
0 0
EzraAjax95
Hahahaha ze moeten ergens over kunnen lullen he.. best wel sneu
5 0
de-Ajacied
De onvrede straalt ook van het gezicht van Johan Derksen af
Genee zal ook vast veel beter betaald worden
1 0
JohnnyHeitinga3
Niet persoonlijk ging feliciteren? Dit is dus een leugen van een riool journalist. Bekijk de foto's op ajax Instagram en je ziet Ziyech bij Tadic op de rug springen. Een mening hebben over ziyech en Tadic is helemaal prima, maar als je met leugens komt om te scoren ben je naar mijn inziens een vrij laag levensvorm.

Zie ook:
https://www.instagram.com/p/BmoWPzxDuNr/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=qkv847ko5u2u
5 -1
3*stars*3
Ik dacht, laat mij eerst ff kijken naar rest van de comments voordat ik een link ga plaatsen want idd, ik zag die foto ook!
Derksen lult maar weer wat en niemand die hem daar corrigeert...
1 -1
Good Luck
Oeps, Halbe Derksen!
1 -1
Mists_of_Vienna
Ja die vierde foto is wel duidelijk he! Een gelukkige Ziyech die erbij springt!
5 -1
Joseph
Ziyech heeft altijd een ontevrede kop, zie hier niks nieuws. Ik heb het idee dat hij erg tevreden is bij Ajax, team heeft zich significant verbeterd en we spelen weer Europees voetbal.

Wat betreft dat salaris, als Ziyech dit jaar wat constanter presteert, kan hij wat mij betreft hetzelfde krijgen komende zomer, zelfde geldt voor Frenkie en de Ligt. Maar op dit moment is Tadic een stuk verder.
4 0
Mists_of_Vienna
Ben het niet met je eens over zijn ontevreden houding. Deze zomer bij het Marrokaanse elftal heb ik er bijvoorbeeld niets van gezien.
0 0
Joseph
Daar zal hij het niet durven inderdaad, bij Ajax zie je het elke wedstrijd wel een keer voorbij komen. Daarom is het voor VI ook zo makkelijk om daar op in te spelen.

Als je echter wat verder kijkt, zie je hem nu meer lachen.
0 0
Wesl
VI heeft het met John de Mol afgesproken: wij gaan een Ajax-rel veroorzaken, want het boeit niemand of het daadwerkelijk klopt. het verkoopt en iedere andere journalist volgt ons blindelings
4 -4
godenzonenssuper
Piep piep.

John de Mol is voor Ajax trouwens.
2 -2
Ferd
De Mol is Ajacied, dus berg je aluminium hoedje maar weer op
2 -2
ram
En 11 september is een complot van Bert en Ernie.
2 -4
AFCAsphere
Jet fuel can’t melt steel beams.
0 0
DeBaarsjes
Na die assist van Tadic op Neres (Luik) heb ik Ziyech wel zien lachen en Tadic ook nog gecomplimenteerd om zijn actie. Maar op kunstgras kan je ook moeilijk lachen
8 0
JordyAjacied
Ja hij liep naar Tadic toe, keek hem aan en gaf van een knikje ‘zo van dat deed je lekker’ en een lach erbij, plus nog een aai over zijn bol, alleen weet ik niet of dat bij Neres of Tadic was. Of beide.
0 -1
ram
Daar gaan we weer op deze site: janken om de mening/interpretatie van iemand op tv.

Hij zegt helemaal geen bizarre dingen dus niet zo Calimero spelen allemaal. En niet eens? Kan. Maar zeg dan waarom jij er anders over denkt.
4 -8
ambtenaar
Och jee, daar is de alles wetende ram die weer voor iedereen bepaalt wat en wanneer we mogen reageeren.
Met zijn toffe woordjes als "Calimero " is deze internetstrijder altijd parraat.
1 -1
JohnnyHeitinga3
Hij zegt dus wel bizarre dingen want hij roept iets over niet persoonlijk feliciteren wat pertinente onzin is. Mening hebben is natuurlijk prima, maar om nu een leuge nodig te hebben om te kunnen scoren is best merkwaardig.
5 -1
ram
Misschien heeft hij iets gemist waardoor een detail niet klopt. Dat kan. Maar de strekking van zijn verhaal is niet zo gek. Ik zeg overigens totaal niet dat ik het ermee eens ben hoor!

Ik vind alleen wel dat de reacties hier extreem zijn. Op tv mag schijnbaar niemand ooit iets negatiefs, al is het nog zo klein, zeggen over Ajax. Ik vind dat vrij ziekelijk. Alle complimenten gaan het ene oor in en het andere uit... Eén negatief dingetje benoemen en de wereld is te klein. Bizar. En dat terwijl Nederlandse tv zeer objectief is en VI extreem objectief is. Maar hier vliegen de complottheorieën je om de oren.. Doe normaal joh..
0 0
AFCAsphere
“Op tv mag schijnbaar niemand ooit iets negatiefs zeggen over Ajax”

Dat mag wel en dat doen ze ook vaak genoeg. Ik heb er persoonlijk geen problemen mee dat de club Ajax, haar spelers of andere werknemers worden bekritiseerd, maar dan wel met een goed onderbouwd verhaal erbij. Dat is bij Voetbal Inside gewoon negen van de tien keer niet zo. En bij vele andere media is het niet veel beter. Zoveel conclusies worden getrokken op basis van aannames. Vorige week zegt Derksen iets over het wisselen van Ziyech en de chemie tussen hem en ten Hag, nu weer iets over de chemie tussen Hakim en Dusan. Hij kan het allemaal niet bevestigen maar brengt het op tv als de waarheid, en hij gedraagd zich ook gewoon als iemand die er allemaal verstand van heeft en altijd gelijk heeft.

Ondertussen bestempel jij mensen hier die kritiek hebben op Voetbal Inside of andere media als calimero’s, maar andersom mag je geen kritiek hebben? Erg hypocriet.
0 0
ram
Wat is er in godsnaam hypocriet...?

Maar je hebt wel gelijk dat er bij VI regelmatig aannames worden gedaan. Daar kan interpretatie bij zitten maar er kan ook sprake zijn van kennis die wij niet hebben. Ik denk dat het een combinatie van beide is.

Maar als ze bijvoorbeeld zeggen dat Ziyech niet happy zal zijn met het afpakken van zijn rugnummer, bijvoorbeeld. Dan is de wereld hier te klein. Terwijl dat natuurlijk wél heel belangrijk is voor een speler. En zo zijn er nog talloze voorbeelden.
0 0
AFCAsphere
Het is ontzettend hypocriet van je dat je hier klaagt over ‘extreme reacties’ omdat er volgens jou geen negatieve berichtgeving over Ajax geplaatst mag worden, maar dat je mensen zelf uitmaakt voor calimero’s omdat zij kritisch zijn op Voetbal Inside. Of heb je dat nog niet door? Zou mij niets verbazen... want als ik de comments van jou hier zo lees, lijkt het alsof VI een geweldig programma is en Johan Derksen onaantastbaar is.

Natuurlijk kunnen ze over bepaalde info beschikken die wij niet hebben, maar ik zie hier zo vaak artikelen met uitspraken uit VI langskomen die gevuld zijn met aannames, waarmee ze kijkcijfers mee proberen te trekken. Dingen waardoor mensen hun website bezoeken en die artikelen lezen. Waarna wij dan zelf die aannames kunnen weerleggen en bewijzen dat het niet klopt, zoals vandaag. Het is gewoon triest dat je zulke onzin oo de publieke televisie roept in de hoop dat je kijkers kunt lokken, waarmee je dan toch een soort onrust probeert te creeëren, of dat nou de intentie was of niet.
0 0
Dick
Calimero is wel 1 vd de topwoorden hier. Daar begin ik moe van te worden....
4 -2
ram
Nou.. trek je conclusies, zou ik zeggen. Het stikt hier van de selectieve huilkinders.
0 -6
ambtenaar
Conclusie's trekken is nou ook niet echt jou ding.
0 -1
Dick
Das waar....moet je ook gewoon boven staan en met korrel zout nemen. Is gewoon amusement TV, of het nou klopt of niet, kijkcijfers tellen...
1 -2
ram
Nee, juist niet "boven staan".. zucht...

Waarom moet je ergens "boven staan"? Dat slaat in deze context nergens op.
Als iemand jou bijvoorbeeld gaat lopen uitschelden kun je kiezen door gewoon weg te lopen i.p.v. terug te gaan schelden. Dan sta je erboven.

In dit geval kun je toch gewoon kennisnemen van iemands mening/interpretatie? En verder gewoon genieten van zo'n programma?Of kijk niet, als je er niet van geniet. Maar dat selectief verontwaardigde gedrag hier... Altijd gejank om alles wat enigszins "negatief" is tegenover Ajax.. Ongelooflijk.
1 -5
Dennis1964
Genieten van zo'n programma? Dat bepaal jij niet. Als ik mij daar aan stoor omdat ik allemaal onzin hoor dan kan ik daar niet van genieten. Jij blijkbaar wel. Dan heb ik maar 1 conclusie : Dan ben jij geen Ajacied in hart en nieren.
1 -2
ram
Hahaha! Dus ik ben geen Ajacied omdat ik geniet van een programma waarin Ajax - net zoveel als PSV en Feyenoord - af en toe wordt aangepakt? Zelfs al bekristeren ze Ajax de hele tijd.. Wat maakt mij dat uit?

Jij bent echt de weg kwijt. Waar ben je opgegroeid? Noord-Korea?

Verder mag jij ervoor kiezen om niet te kijken uiteraard. En je mag het bekritiseren. Als hij dat doet; ik heb geen idee hoe je dat dan doet. Als je het met argumenten doet en met een mening, prima. Maar hier komen de gekste dingen voorbij.
1 0
Bocarra
Het is duidelijk. De onvrede straalt er bij Derksen van af. De overgang naar Veronica heeft VI duidelijk geen goed gedaan. Derksen is er achter gekomen dar Genee iets slimmer is geweest in de contractonderhandelingen. Genee verdiend aanmerkelijk meer geld dan Derksen. Ook het holmaatje van Gijp, Boskamp is ongesteld sinds Feyenoord is afgedaald naar een bedenkelijk niveau. Gijp schijnt ook zeer al ontevreden te zijn. De bardames vallen tegen.
6 -4
amthree
Valt me wel op dat die nooit lacht ook als die scoort.
2 0
lf87
Doet Dolberg vaak ook niet
2 0
Schwalbino
Begon vorige week al met de wissel van Zyech. Derksen zag toen meteen al dat Zyech 'totaal geen respect' voor TH had. Terwijl ieder ander gewoon een Zyech ziet die zich als Zyech gedraagt.
5 -1
RusselWestbrook
Hahahaha
6 -2
godenzoon92
Wauw, dan heeft Johan de wedstrijd tegen Standard gemist. De chemie tussen Hakim en Dusan straalde er vanaf.
11 -2
iammike
Haha wat een hoop onzin in 1 artikel, knap staaltje journalistiek. Volgens mij is Derksen gewoon anti Ziyech en anti Marokkaan. Noem mij 1 waar hij wel positief over is....
4 -2
munser
stoken, hij speelt gewoon goed, afgelopen zaterdag zou ik er ook de pest in hebben gehad als iedereen als een zaadbal over het veld loopt
11 -2