Kale: 'Benieuwd of hij woord gaat houden'

JesseTH, 20-08-2018 om 17:35, 13045 views, Kale en Kokkie |

Koop nu jouw wedstrijdsjaal voor de halve finale van de Champions League tegen Tottenham!

Kale en Kokkie hebben een overwegend goed gevoel over de wedstrijd tegen Dinamo Kiev van woensdag. Beide heren denken dat Ajax met 2-0 zal gaan winnen. Een ontmoeting met de Oekraïners doet Kale tevens verlangen naar Luis Suárez in een Ajax-shirt en hij vraagt zich dan ook af of dat ooit nog van de grond komt.

Kokkie op zijn beurt, keek vooral terug op de wedstrijd tegen VVV-Venlo. Hij is blij dat de VAR er wegens de grote belangen eindelijk is, maar wil niets weten van een lucky overwinning. 'Dat heeft niets met Lucky Ajax te maken. Een club als VVV is gewoon een hele lastige club om tegen te voetballen. Je ziet hoeveel kansen je de eerste helft creëert, maar er staat een goede keeper op de goal.'

Ajax pakte uiteindelijk de drie punten in Venlo, maar de Amsterdammers hielden er niet enkel en alleen positieve dingen aan over. 'De blessure van Neres vond ik klote. Hij brengt diepgang.' Kale is het daar volkomen mee eens. 'Onvoorspelbaarheid met zijn acties. Je ziet dat hij gewoon verder is dan Labyad.'

Beide heren krijgen beelden getoond van de vorige keer dat Ajax Dinamo Kiev uit wist te schakelen in de play-offs om Champions League-voetbal. Luis Suárez scoorde en dat doet Kale verlangen naar een terugkeer. 'Ik ben benieuwd of hij woord gaat houden en ooit nog een keer terugkomt. Hij heeft het gezegd.' Kijkend naar de wedstrijd van woensdag kent Kokkie het ideale strijdplan. 'Je zal moeten zorgen dat je op 1-0 of 2-0 komt. Dan zelf gewoon niet als een gek gaan pushen.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
433metdepuntnaarlinks
Ik ga er nooit vanuit dat zoiets nog gebeurd, of dat Blind, Suarez, Jantje of Toby is, ik ga er nooit vanuit. Gebeurd het dan toch, geweldig! Maar ik begrijp dat veel jongens (niet alleen bij Ajax) zulke teksten vol sentiment en dankbaarheid roepen als ze een transfer maken maar zo simpel ligt het vaak toch niet.

Maargoed met Blind en Huntelaar hebben we de eerste terug die echt nog veel konden toevoegen. Laten we hopen dat er over een paar jaar nog wat Ajacieden terugkeren. Voorwaarde is wel dat Ajax niet je laatste seizoen moet zijn. Je moet wel nog op niveau een 2 jaar meekunnen en daarna ala Huntelaar wat terugschuiven.
0 0
MickS
Als hij al terugkomt, zal dat zijn wanneer er geen kunstgras meer is vrees ik.
0 0
ARUCAMBA
als hij terugkomt dan zal het, ondanks zijn geweldige mentaliteit, afbouwen worden, daar zitten we niet op te wachten
1 -2
Schwalbino
Als ie niet terugkomt stuurt hij Messi maar.
0 0
Red Devil
Die komt echt niet terug naar Ajax.
Spelers roepen altijd onzin als ze vertrekken.
0 -5
Tinus
Alleen heeft hij het meerdere keren herhaald, ook lange tijd nadat hij al bij Ajax weg was. Maargoed, laten we er maar geen rekening mee houden.
0 0
Web
Suarez zie ik niet terugkeren, of het moet op zijn laatst volgend seizoen zijn.
Ik vond het op de ene schitterende pass na al niet geweldig op het WK.
Hij zal er niet fitter op worden, moet het van zijn inzet en onverzettelijkheid hebben
Hij was ook te zwaar op het WK
1 -1
Murph
Heb je hem gewogen
0 -1
Oliveira
Hij geeft zo nu en dan in interviews aan heel graag weer voor Ajax uit te willen komen dus zo onrealistisch is zijn terugkeer niet.
3 0
VivaEspana
Van Real Madrid in een vol camp Nou, naar VVV Venlo op kunstgras. Ik denk dat Suarez na het zien van afgelopen zaterdag is afgehaakt.
2 -1
Bky
Ik denk dat Suarez toch een van zijn leukste wedstrijden tegen VVV heeft gespeeld.

Niels Fleuren zit nog steeds met een PTSS thuis van die dag.
2 0
TheRiviera
Bedoel je niet van Barcelona in een vol Camp Nou?
0 0
Robeerke
Van -tegen- RM naar -tegen- VVV
4 0
AjaxAmsterdam
Real Madrid speelt in het Bernabeù stadion en niet in het Camp Nou stadion.
0 -1
AjaxMichael
En wat nou als barca thuis tegen real speelt...?
1 -1
Mokum2018
Dan zal een terugkeer dus minimaal volgend seizoen moeten plaats vinden....
0 0
TheRiviera
Zolang Suarez productief blijft voor Barcelona en prijzen blijft pakken zullen ze hem niet laten gaan en zal hij niet willen terugkeren.
0 0