Bruggink: 'Toch weer een type Ziyech of Tadic'

JesseTH, 20-08-2018 om 16:25, 12546 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Arnold Bruggink is benieuwd hoe Erik ten Hag besluit het wegvallen van David Neres op te vangen. De Braziliaan moest met een vermeende hamstringblessure gewisseld worden tegen VVV-Venlo. Kenneth Perez op zijn beurt, kijkt vooral verbaasd op van opnieuw een groot niveauverschil met de Europese wedstrijd.

'Dit is wel een heel groot verschil', oordeelt Perez bij Dit was het Weekend. 'Hier had je ook gewoon twee punten kunnen laten liggen. Dan is het wel een heel erg slecht begin van het seizoen. Ik denk dat ze eerst de ondergrens moeten gaan zoeken en dan zorgen dat je daar niet onder gaat. Het was tegen Heracles en VVV wel heel dichtbij de ondergrens.'

Bruggink buigt zich voornamelijk over de vraag hoe de geblesseerde Neres woensdag tegen Dinamo Kiev vervangen moet worden. De Braziliaan brengt immers veel diepgang in het spel van de Amsterdammers. 'Labyad viel in voor Neres en ik moet zeggen dat hij dat ook nog wel had. Gisteren was het dan Labyad, maar dat is toch wel weer een type Ziyech of Tadic. Ze willen de bal allemaal graag hebben. Dat heeft Neres juist als enige niet.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Afc22
Labyad had tegen vvv eerder last van te veel diepgang.
1 0
chrisjuhhh
Tegen Kiev zal er weinig diepgang zijn wel veel geparkeerde bussen.

dus 3511 spelen met veel bal toveraars op het middenveld , diepe spits en een speler voor erom heen .

Niet in de CL he eredivisie kan wel .
0 -1
Joseph
Dat noemen we dan 3231, tegen een tegenstander als deze de meest logische optie, achterin tagliafico houden voor zijn snelheid en tackels, Donny brengen voor Mazraoui.

Donny sowieso onmisbaar, enige speler naast Huntelaar die loopt zonder bal.
0 -1
Aspers73
Zo heel erg slecht vond ik Ajax eigenlijk niet eens. Maar het missen van kansen is echt een enorm manco. Dit gaat ons opbreken.
3 -1
davidgravemaker
Dat probleem hebben we al 2 seizoenen. Ik de Europa league 2 jaar geleden had je de wedstrijden tegen Lyon en Schalke thuis allang op slot moeten gooien, en dit jaar bij Luik. alledrie de keren zijn we er goed vanaf gekomen. Dat houdt geen stand.
0 -2
Redrum
Natuurlijk was het niveauverschil groot met afgelopen dinsdag, maar ergens kan ik dat wel begrijpen. Ik vraag me soms wel eens af hoe Real of Barcelona het er vanaf zou brengen bij een wedstrijdje in de Koel op zo'n knollenveld. Hoe professioneel je ook bent en hoe gemotiveerd je ook bent, volgens mij bekruipt je als speler gewoon van alle kanten het gevoel: ik heb hier echt geen zin in en wil hier zo snel mogelijk weg. Ga dan maar eens lekker voetballen. Dit zijn gewoon verschrikkelijke kutwedstrijden waar uiteindelijk het enige dat telt winnen is. Probleem van de eredivisie is dat je op jaarbasis een stuk of 6 van dit soort potjes mag afwerken als topclub.
3 0
Kilum
Interessante vraag. Ik denk wel dat Barca en Real zouden winnen. Echter zal dat inderdaad niet met het spel zijn wat je van hen verwacht. Vooral vanwege het kunstgras en een stadion zo groot als de hoofdtribune bij een beetje grote amateur club.
2 0
Tinus
Neem van mij aan, dat het er een stuk meer gaan worden. Gezien de selectie van Ajax en omdat het een goede strategie tegen Ajax lijkt, denk ik dat er dit seizoen nog vele van deze wedstrijden gaan volgen. De meeste teams zullen vanuit de omschakeling gaan spelen tegen ons.
0 0
Kilum
Dat is al jaren de strategie tegen Ajax.
1 0