VI over blunder Ten Hag: 'Dat doe je niet'

JesseTH, 17-08-2018 om 22:05, 19772 views, Veronica |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Johan Derksen en René van der Gijp zijn er niet over te spreken dat Erik ten Hag het rugnummer 34 wilde overhandigen aan Dani de Wit. Beide heren zijn zich er goed van bewust dat het nummer toebehoort aan Abdelhak Nouri en denken dan ook dat Ten Hag er een slechte beurt mee haalt bij de selectie.

'Dat doe je niet', begint Derksen aan tafel bij Veronica Inside duidelijk over het onderwerp. 'Voor Ten Hag bestaat alleen voetbal en zijn carrière. Ten Hag heeft zichzelf wijsgemaakt dat hij een toptrainer is, keihard en geen sentimenten. Dat zijn dingen waar je op afgerekend wordt binnen zo’n club. Dat ligt heel gevoelig. Die man leeft in zijn eigen trainerswereldje.'

Iets waar Derksen meer content mee is, is het gevoerde beleid van Ajax deze zomer. 'Wij als media hebben aangedrongen dat er een paar bij moeten die de rest kunnen regisseren. Daardoor gaan jonge spelers beter functioneren. Dan is wel de consequentie dat die jongens een Engels salaris willen verdienen, anders komen ze niet.'

Na Standard Luik-thuis openbaarde Ten Hag dat Marc Overmars verantwoordelijk is voor het kiezen van de Man of the Match. Van der Gijp noemt het 'bezopen'. 'Als volgende week Van de Beek speelt, dan krijg je dat Van de Beek honderd procent zeker Speler van de Wedstrijd wordt. Om hem een hart onder de riem te steken en hem een prettig gevoel te geven.' Derksen sluit zich bij de analist aan. 'Ongeloofwaardig. Dan zet je drie journalisten of Sjaak Swart er neer.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Aspers73
Alsof een speler het belangrijk vind om MotM te worden! Man, hou je met belangrijkere zaken bezig, maar zoals je ziet is er op Ten Hag steeds minder aan te rekenen, dus gaan ze andere dingen zoeken.
0 0
GrandMasterFlex
Of juist om Nouri te eren?!?! Zelfde als met nummer 14, de absolute vedette krijgt 14. Draag het uit respect, eer en trots.
0 0
DonAdam
Toen ik het verhaal over het nummer van Nouri op papier las, geloofde ik er niet veel van, want ik kon me niet voorstellen dat EtH zo blind en gevoelloos zou kunnen zijn. Maar na dit stukje gisteravond gezien te hebben en alle details gehoord te hebben, geloof ik het wel. Zeer kwalijke zaak.

Dit betekent niet dat ik EtH als trainer weg wil hebben, maar hij moet wel heel snel iets gaan doen om weer beter in de groep te komen te liggen, want anders gaat het in de loop van het seizoen geheid mis tussen hem en de groep.
1 0
Bocarra
Dat er nog Ajax supporters zijn dit naar dit flut programma kijken.
1 -2
AFCAMM
We mogen de media best even bedanken. Zonder Johan en co zouden we nooit meer fatsoenlijke spelers aantrekken. Dat hebben zij toch mooi voor elkaar gekregen met hun aandringen.
1 0
433metdepuntnaarlinks
Ach VI, persoonlijke aanval op ten Hag. Niks over de wedstrijd ... Na Heracles, waar ten Hag gelijk had met zijn wissels en de de gewisselde basis gewoon 1-0 hadden moeten maken, werd hij gefileerd en lag er een bom onder ten Hag. Nu winnen we en dan krijg hij 0 credits, heeft de kwaliteit van het team ten Hag weer ff gered en pakken ze hem op randzaken.

Dit wordt een seizoen dat ten Hag niet kan winnen want door al dat ge-frame van media is een eventueel kampioenschap de kwaliteit van het team (die ten Hag dan redden ofzo) en als we niet kampioen worden of Europees afgaan dan is het ten Hag die het team omlaag haalt ... Best triest, hij was jaren geleden de kroonprins van het Nederlandse voetbal en ineens kan hij er niks meer van, belachelijk die media.
1 -5
Web
Ik moet wel zeggen, mocht het waar zijn? Met dat nummer 34.
Een hele kwalijke fout is van Ten Hag.
Dan snap je het echt niet
5 0
Rentokill
“wij hebben er op aangedrongen” whahahaha. Wat een megalomane mannetjes toch.
6 -2
MickS
echt he? Ik las die zin en schoot hardop in de lach.
0 0
afca95
Ach ja Media. Mogen stront schrijven over iedereen. Worden ze zelf aangepakt gaan ze huilen over persvrijheid blablabla. Kom op VI moet toch kijkcijfers scoren. Er is verder niks te zeiken bij Ajax na zo'n week. Geen ze wel wat verzinnen.
0 -1
PJK54
Ik begrijp al die negatieve reacties niet als je een programma niet leuk vindt dan kijk je daar toch niet naar nee we gaan wel kijken om de volgende dag weer wat te "zeiken" te hebben eigenlijk net als VI. Ik zie het als een soort kroegpraat dus om het één moet ik lachen en het andere vindt ik helemaal niets.
3 -1
Web
Zo zit ik er ook in, ik kijk met een glimlach, meestal vind ik het niets.
0 -1
ram
Ik ben lekker bezig; duim omlaag moet omhoog.
0 -1
BRAMHOUTEN
er kijken gem. 600.000 mensen naar. iedereen doet of het een top programma is. als dit zo doorgaat kijken er straks nog minder naar en wordt de stekker eruit getrokken....en ligt vd gijp weer depressief op zijn bankie met de gordijnen dicht
2 -7
DonAdam
Het is ook een topprogramma. Ik kan me er ontzettend mee vermaken en enorm van ontspannen na een lange dag hard werken.

Kijk, als je lange tenen hebt en geen gevoel voor ironie en satire hebt, snap ik best dat je het veel te serieus neemt en het idee hebt dat je iemands ziekte aan moet grijpen om hem te kleineren. Dit geldt overigens voor de velen alhier die op een dergelijke manier reageren.
1 0
Chesterson93
Satire is iets dat door Nederlanders, voornamelijk Hollanders, prachtig wordt gevonden. Daarin neem je mensen mee in een wirwar van onzinnige woorden en verkoop je het als “grap”. Zij van VI hebben daar hun tv-carrière op gebouwd en dat is prima. Maar dat hun cijfers kelderen is wel begrijpelijk.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Nouja het is een topprogramma, dat kan niemand ontkennen. Maar men moet het niet zien als een inhoudelijk programma. Het zijn mensen met het hart op de tong die overlopen van meninkjes. En staat iemand ze niet aan dan maken ze die persoon gewoon af (Manolev, Dijks, Diks, Ten Hag, van Gaal, Jan de Jong en ga zo maar even door).

Het is een komisch programma waar het hoofdonderwerp voetbal is. Maar je moet niet zomaar aannemen dat het klopt wat ze allemaal zeggen. Ik heb gisteren een stuk meegekregen dat Donny zou zijn voorgelogen, audio opname waar ten Hag zegt dat hij woensdag en zaterdag basisspeler is terwijl hij niet startte ofzo. Ja lekker simpel als je niet laat horen wat ten Hag ervoor of erna zegt over het hebben van 16 basisspelers.

Stemmingsmakerij, meningen, satire en een vorm van enorme arrogantie. Ik kan er af en toe wel mee lachen maar serieus neem ik het al heel lang niet meer.
0 0
Good Luck
Probleem alleen is als de heren van Veijenoord Inside zelf aangepakt worden is het huilie huilie of ze worden enorm pissig omdat niemand het begrijpt en als laatste uitvlucht is het satire.
0 0
Daluniz10
Ik vraag me af in hoeverre het nummer 34 verhaal en Ten Hag waar zijn. Kan het me namelijk niet voorstellen. Tuurlijk, misschien is hij tijdens het uitdelen van de rugnummers vergeten dat nr 34 heilig is, dat is een blunder. Maar ik heb ook ergens gelezen dat hij overgehaald moest worden het niet te doen toen hij erop werd geattendeerd.
Daar heb ik mn twijfels bij, (niet dat ik ten hag persoonlijk ken natuurlijk) , maar elk weldenkend mens zou toch begrijpen dat dat niet kan ?! (hoop ik)
2 0
Rentokill
Ik denk dat het in de media meer speelt dan bij Ajax
1 -1
AFCA.
Ziyech keek inderdaad Ten Hag niet aan bij zijn wissel. Keek niet blij, maarja dat doet hij ook niet als hij scoort. Ik heb hem in deze eerste weken erg veel zien lachen op het veld. Nog meer dan in de 2 seizoenen bij elkaar. En hij speelt ook nog beter dan ervoor. Met Ziyech gaat het prima.
Ik kan best begrijpen dat Ten Hag niet lekker ligt in de groep. De vorige 2 trainers lagen dat wel. Bosz vanwege zijn speelstijl en resultaten in Europa, Keizer vanwege het drama wat zij als selectie mee hebben gemaakt. Maar ook onder hen was er onrust met Tete,Riedewald, Bazoer, Gudelj.
Nu is Ten Hag er en die zet alles op zijn kop. Veel langere dagen en veel meer trainen. Er wordt veel meer gevraagd van de spelers. Als ik opeens 3 uur langer moet werken zonder dat de resultaten ernaar zijn ga ik ook onrust veroorzaken.
Conclusie: Plaatst Ten Hag zich voor de CL met 2 goede wedstrijden en worden de punten gepakt in de eredivisie gaat het team erin geloven en hoor je niemand meer over zijn accent of woordkeuze.

Oh en VI vooral niet serieus nemen. Er is geen woord gezegd over de wedstrijd zelf. Nog een leuke over Derksen. Toen hij belachelijk werd gemaakt door een vrouw aan de tafel bij VI blijft thuis (hij zou stinken en een vieze man zijn) vonden ze het zwak en ongefundeerd (hebben ze een punt). Nu doen ze hetzelfde bij Ten Hag door hem af te zagen om zijn accent.
1 -3
ram
Ehm.. we horen en zien Ten Hag toch? We ruiken Derksen toch niet? Fundamenteel verschil natuurlijk!
1 0
Ajax34
Een geluk dat we Derksen niet ruiken ;)
0 -1
gras
Dat je sceptisch bent ten aanzien van analytici die zeggen ingevoerd te zijn, kan best. Maar dat op voorhand alles afdoen als Ajax haat is echt iets van kinderen. Maar dan wel slecht opgevoede kinderen.

Stel nou dat TH zich wel zo heeft opgesteld. Dat hij nr 34 zou hebben weggegeven aan De Wit, omdat hij vond dat de zaak Nouri iets was waar de club zich over heen moest zetten. Hoe kwalificeer je dat dan? Of barst de bubbel dan waar we als supporter graag in leven?

We hebben namelijk net gewonnen van Standard. Prima gevoel.

Ik ben er over uit. Wat ze over TH zeggen kan gewoon niet waar zijn. Het gaat namelijk te lekker. Schijt aan Nouri en zijn voormalig teamgenoten. Schijt aan VI. Het zijn allemaal Ajax haters. Ajax de grootste etc etc.
4 0
ajacied pp
Werd er doodziek van, helemaal niets over het goede spel, alleen maar afkraken en schandalig hoe ze Ten hag kapot willen maken, overigens wat heeft die Van de Gijp tegen Neres. hij vind hem helemaal niets volgens mij, heb nog nooit iets positiefs over hem gehoord in dat programma, wordt er doodziek van, en alleen maar lullen over neuken, vieze oude lullen, en wat die Van de gijp over die Kees Jansma zei (wat ik overigens ook een klootzak vind) zei was schandalig!!!
3 -3
Daveajax1976
Ik kijk alleen nog als Jan Boskamp aan tafel zit wat een geweldige man is dat... denk alleen dat ik dan niet zoveel ga kijken Jan zal wel niet veel komen dit seizoen
1 -2
jaripettersson
Derksen was weer op z'n smalst. Hij zal zijn eigen ongelijk tot in de dood prediken. Heeft een flinterdun, klein ego. Gijp zat er weer bij met een handje oxazepam achter de kiezen. Genee zit wat te stoken, een verdwaasde Brusselmans krijgt er geen fatsoenlijk woord tussen. Die vi kakkerlak mocht zijn achterhaalde artikeltje toch nog komen herhalen en dan nog het item met die Twentse josti. Zelfs de band speelde vals. Lekker bezig John.
1 -2
RedFeather
Dat rugnummer 34 is echt gestoord, als het klopt dat spelers EtH hebben moeten overtuigen het nummer niet toe te wijzen.
Wat betreft het gebruik van de term basisspelers, of MotM: wat een immens dom gelul. Maak dan Fey af voor de kansloze nederlaag en de reactie daarop 'hier kunnen we mee verder'.
Ten Hag wordt gezocht door Telegraaf, Valentijn heeft VI ingevoerd.
1 -1
jaripettersson
Ik denk dat het verhaal van kapitein Ortega ook best eens waar kan zijn.
1 -1
Ajax0403
Haha, geniaal! :-)
1 -1
kaashaas
Ajax is gewoon de grootste ! maar word ook het meest gehaat. Over de kakkies word nagenoeg weinig gesproken. Negatief doen over Ajax trekt kijkcijfers... Klaar
4 -5
Good Luck
Niet gezien, hadden de heren van Veijenoord Inside nog een ietsie pietsie kritiek op Feijenoord?
0 -8
Cello
Ik vraag me overigens af of er werkelijk een speler wakker ligt van wie er MoTM gekozen wordt, laat staan door wie?.
En dan die Gijp weer, lekker lacherig doen om het feit dat Ajax niet op tijd Chadli heeft gescout en dat ie toen naar Utrecht ging. Hoe dan? Heb ik iets gemist? Van AGOVV ging Nacer Chadli naar Twente en daarna naar Tottenham....wanneer heeft ie bij Utrecht dan gebald?. Pffffffffff. Gijp roeptoetert maar weer eens wat.
2 -2
Cello
Wat een geneuzel daar aan die tafel. Zij zijn pas echt bezig om Ten Hag te demoniseren!. Kritiek is okay, maar dan gefundeerd natuurlijk. Maar zoals Johan zegt inside info te hebben, dat de spelers Ten Hag niet pruimen en dat hij daarvan de bevestiging vindt in het feit hoe Ziyech kijkt als ie gewisseld wordt????. Wat een lulkoek zeg!. Ten eerste was het me niet opgevallen dat Ziyech vreemd keek toen hij gewisseld werd, maar zelfs al zou dat zo zijn is dat een reden voor de heren daar aan tafel om dan de conclusie door te trekken dat Ten Hag slecht ligt in de groep. En niet andersom.
En dan het gelul over Nouri's rugnummer. Kijk....was het nu zo dat De Wit met nummer 34 had gespeeld dan had men een punt gehad. Maar dat er een lijst was met beoogde rugnummers die bij Uefa en KNVB ingeleverd moesten worden.....dat daar in eerste instantie 34 aan iemand gekoppeld....dat zal wel. Uiteindelijk hebben spelers Ten Hag helpen herinneren en bleek ook de teammanager er al een opmerking intern over gemaakt hebben. Kortom....uiteindelijk had niemand ooit het veld op gekomen met dat rugnummer. De bekende storm in glas water.
Net zoals het geOH over rugnummer 10. Tuurlijk, Ziyech zal het niet leuk gevonden hebben, maar uiteindelijk hebben ze het hoe en waarom aan hem uitgelegd en daar heeft Ziyech, als prof, normaal op gereageerd. En dat ze zover zijn gegaan om het Tadic te beloven is niet vreemd....want vriend en vijand waren het er over eens dat Ziyech hoe dan ook zou vertrekken. Was als je iedereen moest geloven zo goed als een zekerheidje. En ja...dan kan je Tadic nummer 10 beloven.
Ik weet zeker dat Ziyech dat begrijpt.

Maar hoe dan ook. Ten Hag wordt daar aan tafel gedemoniseerd. Daar doet zelfs aan het eind de uitspraak van Johan, dat hij niks tegen de persoon Ten Hag heeft, helemaal niets meer aan af. Hoezo hypocriet?.

Misschien tijd dat vooral de supporters de rijen gaan sluiten binnen Ajax. Tijd dat we Ten Hag verdedigen, ookal zijn we het niet altijd eens met zijn keuzes. Maar op deze manier komen ze niet aan onze coach!.
7 -6
AFCAPolarBear
VI neem ik al jaren niet meer serieus (en kijk ik dus al die jaren niet meer), het gaat eigenlijk helemaal niet over voetbal, maar om zo veel mogelijk Popie Jopie te doen. En dan pakken ze een onderwerp die het meeste aanspreekt, Ajax, dus. Ik zal me er aan de ene kant dus niet druk over maken wat deze poppenkast-figuren over ons Ajax zegt. Aan de andere kant, gaat het gros van de mensen (waaronder blijkbaar ook fans van Ajax, zo te lezen hier op het forum) mee met de stroom en nemen dezelfde mening aan als die gasten van VI. Laat staan dat ik het wel een grote fout vind van Ten Hag om nummer 34 weg te geven.
0 -1
jaripettersson
Dat het niet over voetbal gaat vind ik niet erg. Dat jan en alleman hun meningen en slecht gefundeerde feitjes overneemt wel.
0 -1
AFCAHOOLIGAN
Dat mensen dit nog kijken. gtst is er niks bij!
2 -7
Freddy Al
Dit oeverloze gelamenteer moet clicks en kijkcijfers opleveren ,en zowel Ajax supporters alsook Ajax haters reageren,kijken en dat is de bedoeling.
1 -3
DS
Erg negatief over Ajax. Niks over het goede spel uit de wedstrijd. Beetje makkelijk sensatie maken door ten Hag af te zagen.
3 -2
Bjorn
Ik geloof nog steeds niet dat Ten Hag zoiets in zijn eentje even beslist. Diverse mensen binnen de club zouden dan meteen ingrijpen of hier in ieder geval over beginnen.

Het is gewoon een kleine hetze tegen Ten Hag.
3 -3
Joseph
Het is gewoon aandoenlijk dit provinciale geleuter over voetbal.
1 -3
Redrum
Dat ze dit serieus besproken hebben is voor mij wel het bewijs dat alle heren aan tafel toe zijn aan een verlossend spuitje. Gewoon uit hun lijden verlossen en door gaan.
3 -6
Ajaxvooraltijd
Ik geloof echt niet dat ten Hag dit met opzet gedaan heeft. Maar ja alles voor de aandacht in dit goedkope media-landje. Bah! Ze hadden ook wel positief kunnen zijn over het vertoonde spel tegen luik en hoe goed dit is voor de puntjes. Maar azijn is het favoriete drankje van de meesten.
6 -4
TheYouthWins
Dat mensen nu Ten Hag iets kwalijk nemen is echt waanzin. Hij zit helemaal niet te wachten op nummers aan spelers toewijzen. Die man heeft wel belangrijkere dingen te doen. Dat hij zijn hersenloze taakje iets te slordig heeft uitgevoerd is herkenbaar, hebben we allemaal wel. Niks aan de hand.
7 -4
Ajax27
Wij als media hebben er op aangedrongen.... ja Derksen, jij leeft helemaal in je eigen wereldje. Ajax heeft er 7 jaar met hun sterke financiele beleid naartoe gewerkt dat ze nu in een dergelijke positie zitten dat ze voor meer dan 40 miljoen kunnen investeren terwijl er maar voor de helft is binnengekomen aan transfers. Het beleid van Ajax waardoor je nu dergelijke risico's kunt nemen. Ajax had dit misschien 1 of 2 jaar eerder al kunnen doen, maar zij weten ook dat er nu voor zoveel waarde aan spelers op het veld staat dat dit het juiste moment is. Komend jaar wordt het jaar van Ajax en kunnen we flink oogsten. En dan ziet het er de komende 5-10 jaar zeer rooskleurig uit. PSV zal steeds meer gaan wankelen en binnen een paar jaar beduidend minder kunnen investeren waardoor het gat groter en groter zal worden.
7 -2
geronimo
Ze zeggen het zelf , programma duurt te lang en ze weten niet meer wat ze moeten zeggen dus lullen ze maar wat
3 -2
Boer Gijs
Dus ipv Hag credits te geven na hun oorwassing van afgelopen maandag, gaan ze nu van een mug een olifant maken om hun eigen fout niet toe te hoeven geven. Zwak.
15 -6
Spuit11
Het gaat pas slecht met Ajax, als ze niks meer weten te verzinnen over Ajax.
11 -4
FUBAR
Ik dacht ik ga het programma weer eens een kans geven dit seizoen. Misschien dat de overstap naar Veronica positief heeft uitgepakt. Mijn hemel wat een absolute bagger is deze show. Dit is het RTL boulevard van de voetbal programma's.
14 -5
Barra
Kan me niet voorstellen dat ten Hag bewust nummer 34 aan de Wit wou toebedelen. Het lijkt me niet de meest warme persoonlijkheid of een echte peoplemanager, maar dit lijkt me wel erg sterk. VI is soms wel vermakelijk, maar het zijn ook vaak net een stel 16 jarige wijven die vooral druk maken om randzaken die er niet toe doen. Van mij mag het wel iets inhoudelijker
2 -4
Bramzel
Van mij mag het ook wel inhoudelijker, alleen dat gebeurd helaas niet tot nauwelijks. Of naar mijn inziens te oppervlakkig.
2 -1
Keizer020
Het gaat over een rugnummer, waarschijnlijk had Ten Hag het gewoon even niet paraat.
3 -5
ram
Nummer 34 "even niet paraat hebben"... right...
3 0
afcas
het gaat niet zomaar over een rugnummer. er zijn bij ajax wat betreft rugnummers 2 belangrijke rugnummers. dat zijn nummer 14 en 34. achter die nummers zit namelijk een verhaal en die verhalen hoor je te kennen als je bij ajax wil werken, zeker in dit geval iemand die nog geen 6 maanden na die gebeurtenis wordt aangesteld. laat staan in zo een belangrijke functie. en het is ook niet zo dat het lijstje gewoon werd afgemaakt, want hij heeft nu nummer 30 schiinbaar. dus dan is er duidelijk naar gekeken van welk rugnummer geven we dani en is die keuze daarop gevallen zonder blijkbaar fatsoenlijk te hebben nagedacht...
4 -1
Sterretje73
Gast, ik ben al mijn hele leven ajacied. Heb het hele drama Nouri intens en met tranen in mijn ogen beleefd en het hele scala aan emoties gevoeld dat erbij hoorde en nogsteeds hoort maar nu vindt ik echt dat je de dramaqueen uithangt. We hebben het over goddamn rugnummers alsof we het over de spelers zelf hebben. Doe ff serieus....ja de symboliek voel ik ook en ze moeten van die nummers afblijven maar om er nou zo vreselijk “ongesteld” over te gaan lopen doen gaat er bij mij echt niet in.
2 -6
Wesl
de kijkcijfers blijven hoog zolang er sappige verhalen over Ajax te vertellen zijn... Of ze waar zijn maakt niemand ook meer een enkele drol uit
13 -4
Schwalbino
Tv-trollen Derksen en Gijp...

Edit:
Er zijn blijkbaar nog mensen die daar anders over denken :)
9 -10
Mark03
Hebben ze het eigenlijk ook nog over de wedstrijd gehad?
8 -7
insectenverdelg
zo goed als niet. alleen dat Ajax 2 klassen beter was dan Luik. maar dat kwam dan vooral van Brusselmans af. Wel hebben ze het eventjes over Kiev gehad.
12 -1
GvanderK
Ik kijk graag naar VI, maar Rene en Johan lullen nu maar na wat de media schrijft. Zitten ze in de kleedkamer? Nee, dus kunnen ze niet zeggen dat Ziyech Ten Hag niet mag, denk zelfs dat het allemaal wel goed zit. En dat geneuzel over rugnummer 34 was inderdaad fout, maar dat lag waarschijnlijk niet eens aan Ten Hag. De media is gewoon op oorlogspad en probeert Ajax onder druk te zetten. Het liefst ziet De Telegraaf dat Ten Hag ontslagen word, Ziyech boos vertrekt en de pleuris uitbreekt bij Ajax. De club lijkt nu eindelijk eens aan een seizoen te beginnen zonder dat het team is leeg gekocht. Ben blij als het 1 september is.
7 -9
Spuit11
En ook blij als ze volgend jaar april met de schaal staan. (Ga ik beetje vanuit)
0 -1
Bobbaasje
Wat een kut vent die Erik Ten Hag. Wat denkt die Tukker dat hij is? Niemand komt aan het rugnummer 34 van Appie Nouri.

Peter Bosz, je bent weer welkom.
18 -22
Spuit11
Gozer, je laat je wel erg lijden door de media he. Heb je dat zelf ook door?
6 -3
Schwalbino
Ja dat was een warme man.
1 -16
GerardAjax26
''Wij als media hebben aangedrongen dat er een paar bij moeten die de rest kunnen regisseren.'' Lol, ze denken toch niet serieus dat Ajax zijn beleid laat afhangen van wat ze in de media allemaal roepen? Ze roepen iedere week ook weer iets anders..

Deze week heeft Ajax Luik uitgeschakeld met goed voetbal en is Feyenoord uitgeschakeld door een club met een begroting van 2 miljoen.. en dan gaan ze zich werkelijk druk maken wie de man of the match bepaald bij Ajax?
4 -11
ram
Je eerste alinea: jezus... Hoe snugger ben jij? Zie je nu écht niet dat dat een grapjes is. Ongelooflijk...

Tweede alinea: Ja, dat is belangrijk. Ik ben het helemaal met ze eens dat het qua beeldvorming heel dom is om dat te laten bepalen door Overmars.
0 -10
Bramzel
Daarvan durven ze net nog te zeggen dat het publiek daar nooit weg blijft terwijl gisteren die hele tweede ring zowat leeg was. Achja laten we ons maar gewoon op het steunen van onze geweldige club richten. Maar ik kan me wel boos maken om dit soort zwart makerij.
5 -4
ram
Zit je ei-pet lekker?
0 -7
Ferd
‘Of zet Sjaak Swart daar neer’ ... dan is Donny iedere week motm.

Waarom niet weer terug naar het smssen voor motm? En dat geld dan doneren aan een goed doel om de kritiek dat Ajax nog meer geld wil verdienen voor te zijn.

Of een vaste groep supporters aanwijzen die mogen stemmen, en na een seizoen deze mensen vervangen voor nieuw bloed.
6 -2
ram
Je zegt exact wat ik wilde zeggen! Bijzonder.
1 -4
Bramzel
De media probeert weer alles aan te halen om Ajax zwart te maken lekker bezig jongens. Hoe werd Bosz ook alweer genoemd door hun “een professor die denkt dat hij het voetbal zelf heeft uitgevonden”. Nu is Erik ten Hag aan de beurt. Daar tussendoor was Marcel Keizer nog de sjaak. Maakt niet uit wie er voor de groep staat de media zou zelfs Pep Guardiola nog zwart weten te maken (als hij maar trainer van Ajax is).

Wat dat betreft ben ik het wel eens met Pieter Zwart te veel randzaken worden besproken. Zijn er ook nog diepzinnige analyses gemaakt gebaseerd op feiten? Of zijn die maar achterwege gelaten?
8 -9
Ajax#1900
Het is ook gewoon een feit dat hun publiek voor een groot deel uit Feyenoorders bestaat. Dat zag je iedere keer weer bij de spelers van de week verkiezing. Ik vind het wel een leuk programma qua humor maar voetbal inhoudelijk is het niks. Laten we het niet al te serieus nemen, net als dat gestook van de Telegraaf iedere keer. Heeft niks met Calimero gedrag te maken verder.
1 0
Dennis1964
Alles voor de kijkcijfers. Ik weet inmiddels hoe het werkt. Hoe vaker je VI kijkt hoe harder je eigen spelers UITFLUIT.
5 -6
ram
Haha, wat een zielige Calimero-reacties zijn dit zeg!
0 -6
Ajax4life16
Als je goed oplet merk je dat VI elke week wel weer met een probleem binnen Ajax komt. Wat ze hier weer zeggen is létterlijk alleen gespeculeer, wat hoogstwaarschijnlijk niet eens waar is. Dit gaat zo al jaren door. Je kan het 'kijken vanuit een Ajax bril' noemen, maar dat gelul van Derksen en vd Gijp elke week is nooit, maar dan ook nooit onderbouwd met feiten.
0 -1
Bramzel
En misschien heb je ook wel gelijk en zouden we hier niet over moeten klagen, maar ik ben het gewoon een klein beetje zat de laatste tijd.
2 0
Bramzel
O van jou mogen wij niks zeggen als ik het goed begrijp. We mogen ook niet onze eigen mening laten horen. Ik hoop niet dat ik jou ooit betrap op een negatieve mening tegenover ten Hag of iemand anders van Ajax, want dat vind ik dan nog zorgwekkender. Tot nu toe heb jij alleen nog maar commentaar gehad op de andere reacties hierboven. En tuurlijk mag je een andere mening hebben, maar het lijkt wel of alleen jou mening telt en dat niemand daar van af mag wijken.

Ik vind dat we hier zeker mogen discussiëren met elkaar, maar wel met respect naar elkaar (discussie zorgt juist voor een andere kijk) . Wij moeten er voor zorgen dat we op dit forum goed met elkaar omgaan (daar vind ik persoonlijk iemand voor Calimero uitmaken niet echt bij passen, maar misschien ben ik de enige).
2 -1
ram
Oh, ik heb héél vaak kritiek op Ten Hag en op zaken rondom Ajax. Gek hè? Iemand die objectief is... Het is wat.

Maar ik zit hier al vele jaren en ben echt Ajacied hoor.. Maak je geen zorgen! Want je lijkt je nogal zorgen te maken om van alles en nog wat. Idealiter heb je volgens mij dat alles en iedereen de reet van Ajax compleet uitlikt. Wat een ongelooflijk Calimero gehuil zeg!

Je mag best je mening laten horen hoor. Maar zorg dan dat het ergens op slaat. En wees een beetje objectief in plaats van die selectieve verontwaardiging tijdens een huilbui.
0 -2
Bramzel
Tja dat moeten we zeker niet hebben. We moeten als supporters met zijn allen vol achter onze club en al onze spelers staan.
3 -2
Bky
Praten over een probleem dat er niet is. Next.
10 -11
ram
Ik weet niet waar je op doelt maar ik vind beide zaken (nummer 34 én kiezen MOTM) wel problemen die kunnen uitgroeien tot grotere problemen.

Als het klopt dat Ten Hag schijt heeft aan het rugnummer van Appie, dan vind ik dat vrij walgelijk. Dat zegt me dat Ten Hag totaal geen feeling heeft met de club en de spelers. Wat denk je dat spelers van hem zullen vinden... Als ik in de kleedkamer had gezeten en ik had Erik moeten overtuigen dat ie met z'n poten van dat rugnummer moet afblijven. Poeh... Ik had al m'n respect voor hem verloren. Dat kon wel eens plaatsmaken voor haat.

Wat betreft Overmars die de MOTM aanwijst; dat is nu niet zo'n probleem maar dat wordt het natuurlijk wel. Het is zó extreem oliedom... werkelijk ongelooflijk. Het zegt veel over de verstandelijke tactische vermogens van de leiding. Iedere keer als er een MOTM wordt verkozen, zal/kan daar iets achter gezocht worden. En als een aankoop van Marc een paar keer wordt gekozen, kunnen andere spelers daar weer op gaan ageren. En weet ik veel wat. Ik wilde ook zeggen wat Ferd hierboven zei: laat het publiek gewoon, tussen de 80e en 90e minuut ofzo, stemmen en schenk de opbrengsten aan een goed doel. Iedereen happy.
4 -5
Bramzel
Dat ook nog eens
0 -10