Been: 'Mazraoui een heerlijke speler'

FinnDekker, 08-08-2018 om 16:40, 12162 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

FOX Sports-analist Mario Been is gecharmeerd van Ajacied Noussair Mazraoui. De oud-trainer van Feyenoord kijkt graag naar de rechtspoot, die in de Eredivisie de ruimte gaat krijgen om zich te ontwikkelen.

'Bij Ajax vind ik Noussair Mazraoui een heerlijke speler', aldus de geboren Rotterdammer. 'De Eredivisie zal weer een kraamkamer blijken voor nieuw talent. Als je goed genoeg bent, ben je oud genoeg. Hier mogen jonge spelers nog fouten maken, omdat ze niet direct worden afgestraft.'

Been heeft overigens hoge verwachtingen van heel Ajax. 'Ajax is op dit moment het verst. Zij hebben kwalitatief gezien een heel sterke ploeg en ook veel geïnvesteerd, dus dan mag je wel wat verwachten. Maar ja: de club die het meeste uitgeeft, wordt niet altijd kampioen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Salamis
Van een trainer die met zijn tobclub met maar liefst 10-0 weet te verliezen en vervolgens doodleuk blijft zitten alsof er niets gebeurd is, neem ik zijn mening echt niet serieus. Been snapt er niets van. Wat betreft Mazraoui; ik ben geen fan van jonge gemaakte backs zonder ervaring. Het zou best wat kunnen worden (zie Reiziger), maar deze jongens gaan echt fouten maken en dat kost je punten, zoals gisteren dus. Ik zie liever een echte rechtsback met ervaring, maar die moet nog even gekocht worden.
0 -2
korem
Heeft totaal niks met gemaakte rechtsback te maken, kun je nog de domme overtredingen herinneren van de ligt en zo kan je nog wel een aantal domme foute opsommen van top verdedigers !
0 0
afcas
hoe is mazraoui een gemaakte back?
0 0
PeterVKV
Nou gisteren werd 1 van zijn fouten wel direct afgestraft...maar hij komt er denk ik wel.
6 0
Ajax_026
Speelde verder een redelijk/ tot goed. Alles ging namelijk over vleugels je hebt Blind en De Ligt bijna niet zien ingrijpen want als ze naar binnen kwamen volgde er gelijk een afstand schot
0 0
ETM
De problemen werden gevormd door hoe het middenveld stond. Luik kon vanaf het middenveld naar buiten toe voetballen. Dan vang je aanvallers te laag op. Onze backs kwamen aanvallend niet aan de bal maar zochten wel de bal, daardoor ontstond ook veel ruimte voor Luik om te voetballen. In essentie was het probleem dat Ajax geen druk op de bal kreeg op het middenveld.
2 0
NouriVandeBeek
Ik had nooit de illusie dat Mazraoui geen beginnersfouten zou maken als rechtsback. Dat doet elke jonge verdediger. Foutje voor het leerproces.
5 0
Stamhoofd
Dat was ook niet de eredivisie
0 -1