'Niet gezegd dat ze er even doorheen fietsen'

FinnDekker, 02-08-2018 om 18:25, 11526 views, Sporza |

Shop officiële Ajax-merchandise op Ajaxshop.nl!

Ajax hoeft niet te denken dat Standard Luik van hetzelfde kaliber is als Sturm Graz. Dat is wat Youri Mulder aangeeft in gesprek met het Belgische Sporza. De oud-voetballer kent beide ploegen, die elkaar treffen in de derde voorronde van de Champions League, en verwacht een spannende strijd.

'Standard staat een beetje verder in de voorbereiding. Ze zijn al begonnen aan de competitie en hebben ook de Supercup al achter de rug. In de competitie zijn ze goed begonnen met de winst in hun openingsmatch.' Om de play-offs te bereiken, zal Ajax moeten presteren. 'Het zal een lastige avond worden. Het is niet gezegd dat ze er zomaar even doorheen zullen fietsen.'

'Met alle respect voor Sturm Graz, maar dat was toch een ploeg van het niveau play-off twee', aldus Mulder. 'Het rechterrijtje, zoals we in Nederland zouden zeggen. Op Sclessin (stadion van Standard, red.) wordt het een beetje een klassieker, het wordt een prachtige Champions League-avond.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lazell
Zelfde onzin als Aad op tv. Luik is al in een ritme, want ze hebben al 2 wedstrijden gespeeld in de competitie en super cup. Ajax heeft toch ook al 2 wedstrijden achter de rug...
0 0
Bky
Tuurlijk "ze zijn goed begonnen aan de competitie", maar niet even zeggen dat ze de Supercup wel gewoon verloren hebben een week er voor.
0 0
Aeter
Youri is ineens België expert geworden omdat ie met papa mee commentaar mocht brallen tijdens het WK op de Belg? Wat schattig.
0 -1
Ajax27
Nee alle analisten in NL mogen alleen wat over de NL ploegen vertellen, want daar zijn ze alleen in gespecialiseerd omdat de Eredivisie de meest geweldige competitie is, ze alleen daar naar kijken, vooral geen andere landen volgen, geen andere spelers, dus nee daar mogen ze niets van zeggen. Zeker niet als ze in een interview om een mening worden gevraagd over de wedstrijd tussen Ajax en Standard Luik. Dan moeten ze gewoon als analist zeggen... "daar kan ik niets zinnigs over zeggen". Zucht....
0 0
Labrador
Ja net zoals in 2016 zeker. Dat publiek stond met den bosch sjaaltjes naast het uitvak en was verder stil omdat een gemengd Ajax1 en Jong Ajax 90% van de wedstrijd domineerde
0 0
Lazell
Den Bosch sjaaltjes? Wtf?
0 0
Spuit11
Vroeger, toen je dacht, ooooo Standard Meuk!

Mooie tijden waren dat
0 0
gras
Je bedoelt onder Bosz?
0 0
masterrr
Voorronde CL, tuurlijk lastige ploeg
Gezever altijd van die zgn analisten
0 -1
Wijnvoord
Beste Youri, ze hoeven er ook niet door heen te fietsen. een winst met één doelpunt verschil is genoeg toch !
0 0
SkilledAtSoccer
Dat Sturm Graz minder is dan Luik verbaast echt helemaal niemand, maar doe a.u.b. niet alsof Luik veel voorstelt. Stelletje sensatiemakers.
0 -2
3*stars*3
Zag laatst een stuk van Luik-Gent en was gewoon een open wedstrijd maar Luik won wel.
Maar kan niet oordelen op basis van 1 pot.

Mooiste van verhaal Graz, was toch dat de ene na de andere ''kenner'' spotlight gingen zoeken maar ik kan mij geen 1 kenner herinneren die vooraf riep dat Graz zo zwak was.
Ajax wint beide duels en nu zoeken ze weer allemaal spotlight op en jahoor, Graz was echt zwak.
Was het natuurlijk ook maar waar waren al die ''kenners'' vooraf???
0 0
Tinus
Je hebt een slecht geheugen of lang niet alles gelezen. Heb zat reacties gezien van kenners die aangaven dat het echt max niveau Heerenveen is. Zelfs url met wedstrijden van Graz heb ik langs zien komen om dat te ondersteunen.
Voor wat betreft de kenners die er naast zaten, daar kun je je toch ook wel wat bij voorstellen? We zijn met grote regelmaat uitgeschakeld afgelopen jaren door teams van dit kaliber. Enige gereserveerdheid was wel op z’n plaats dus.
0 -1
CarelE15
"Standard staat een beetje verder in de voorbereiding."
Standard: 3 oefenwedstrijden, SuperCup en straks twee competitiewedstrijden.
Ajax: 4 oefenwedstrijden (waarbij de dubbele oefenwedstrijden op een dag geteld zijn als één) en twee duels in de voorronde CL.
Lekker Youri...
2 0
Stamstadam
Ik lees alleen maar dat Ajax het lastig krijgt. Maar zal dat voor Luik niet gelden dan?
2 0
Michels
Geen idee... Neem eens een kijkje op een Standard nieuwssite, zou ik zeggen!
0 0
433metdepuntnaarlinks
Jaren geleden deden we denigrerend over PAOK APOEL Rostov en noem ze maar op ... Paar keer, terecht, de deksel op de neus gekregen, dat heeft ons wel geleerd iets minder optimistisch/arrogant te zijn en iets meer realist te worden.

Maar nu slaan we wel een beetje door naar de andere kant inderdaad, in elk geval tegen SG. Daar heerste toch bij velen de angst van "als dit maar goed komt" "als dit maar geen Rostov wordt". Alsof de tegenstander van Ajax geen schrik heeft, volle JC ArenA en een sterk team.

Luik is beter dan SG, geen nieuws. Ze hebben afgelopen jaar een degelijk seizoen gedraaid en zijn paar spelers kwijtgeraakt. Waar SG mij een soort van fit Willem 2 met een defensieve mindset leek, lijkt Luik mij een realistisch Vitesse AZ of Utrecht. Ze zullen niet veel beter en niet veel slechter zijn alleen iets meer gehaaid, duels, geen risico's, ons de bal geven en zelf wachten op de fout. Die gaan spelen om door te gaan, geen fancy aanvallen of gekke systemen denk ik.

Je zal zeker op moeten letten maar als Luik ons zal analyseren dan merken ze al snel dat Ajax, in elk geval voetballend en individueel, een veel sterkere selectie heeft. We zijn zeker de favoriet, helemaal op basis van onze transfers en het vertoonde spel tegen SG.
1 -1
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Ferd
Misschien moet je het nog 15 keer zeggen, dan geloven we er helemaal in
1 0
X-RaY
Ik lees net dat we ze weg tikken.
6 0
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
Antafca
we tikken ze helemaal weg, vooral als ziyech nog ff blijft
0 -2
3*stars*3
Sowieso Youri, dat kan iedereen zien...
1 0