'Tadic en Cassierra maken Eredivisie leuker'

TZwagerman, 21-07-2018 om 17:10, 26556 views, ELF Voetbal | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Gezien het feit dat de transferperiode inmiddels in volle gang is, zocht ELF Voetbal uit welke versterkingen van Eredivisie-clubs de vaderlandse competitie leuker maken om te volgen. In de lijst van spelers is plaats voor twee Ajacieden: Dusan Tadic en Mateo Cassierra.

Ajax verhuurt Cassierra dit seizoen aan FC Groningen en volgens ELF Voetbal is het interessant om de ontwikkeling van de Colombiaan bij De Trots van het Noorden in de gaten te houden. Het medium betitelt Cassierra als belangrijkste speler van het Jong Ajax van vorig seizoen, dat toen kampioen werd. Verder denkt het blad dat veel Ajax-fans balen van het tijdelijke vertrek van de Colombiaan: 'Een grote groep Ajax-supporters had graag gezien dat hij een kans kreeg in de Eredivisie, maar dat podium krijgt hij nu in Groningen alsnog.'

De andere Ajacied die een plaats in de lijst heeft verworven is aankoop Dusan Tadic. De Serviër kwam deze zomer over van Southampton en moet één van de dragende Ajacieden gaan worden dit seizoen. ELF Voetbal verwacht dan ook veel van de technische begaafde linkspoot: 'Tadic was bij FC Groningen en FC Twente al de absolute smaakmaker, waarna hij de Eredivisie verliet voor de Premier League. (...) De verwachting is dat hij dit seizoen dé blikvanger van de Eredivisie wordt.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
jeppas
Ook zeer hoge verwachtingen van Cassierra dit seizoen. Die jongen heeft veel kwaliteiten.
1 -1
Patje2011AJAX
Cassierra gaat gewoon 20 goals maken voor Groningen.
2 -1
hallo1
Cassierra kan zomaar 1ste spits worden over 1 of 2 jaar.

Hij is sterk aan de bal, technisch oké, snel, kan een actie maken, alleen in de afronding vond ik hem in Ajax 1 altijd tegenvallen. Wellicht dat hij het nu bij Groningen kan laten zien om vervolgens terug te keren naar Ajax. Bij verkoop Dolberg, zou Cassierra daar opeens kunnen staan.
15 -3
Ajax27
Helemaal mee eens. Heeft vorig seizoen ook gewoon een prima seizoen gedraaid. Weliswaar in de Jupiler League, maar toch gemakkelijk een hoop goals gescoord. We hebben met Blind
0 0
Ajaxgek1980
ik vind hem af en toe wat klungelig overkomen, maar dat was Kanu ook haha. En hij mag iets meer body krijgen.
Hopelijk doet een jaar Groningen hem goed.
3 0
ZeeuwsAjax34
Ik hoop ook dat Huntelaar nu aan zijn laatste seizoen bezig is. Veel beter om de rest een kans te geven. Op het moment dat Cassiera er staat, zal Sierhuis er waarschijnlijk ook klaar voor zijn en anders ga je een Siem de Jong-situatie krijgen.
4 -1
Ajaxgek1980
Die Sierhuis hoop ik ook dat hij een goede ontwikkeling maakt dit seizoen, is sterk, inzet en energie en zeer nuchtere jongen (hoe hij overkomt in interviews)
1 0
Ajax_026
ik vind Sierhuis zeer gemotiveerd overkomen en dat gaat hem alleen maar goed doen. Bij Ajax sta je als spits regelmatig op een eilandje te voetballen en daar moet je wel mee kunnen omgaan.
0 0
Ajax27
Als ik iemand een niet gemotiveerd vind overkomen, dan is het Sierhuis wel haha. Lijkt me echt zo'n wannabe mocro die heel snel overal tegenaan wil schoppen en stennis loopt te maken. Scoort z'n goaltjes, maar moeilijk te coachen, als ie wat ouder is en wat wedstrijden heeft gespeeld lijkt het me alleen maar iemand die steeds meer en steeds vaker z'n bek opentrekt en voor onrust zorgt.
0 0
433metdepuntnaarlinks
Volledig mee eens! Hij is qua spits vrij compleet, op alle punten wel een 7. Met een beetje vertrouwen, speelminuten en aanvoer kan die zich zeker opwerken tot een spits die op alle aspecten een 7,5/8 scoort en dan sta je gewoon makkelijk in de top van de eredivisie.

Ik verwacht veel van hem en ik hoop dat Groningen ook een beetje gaat draaien, is voor een spits die verhuurt is toch wel lekkerder als je team een beetje oke speelt. Ziv en Andersen speelde bijv onderaan in een mager Willem 2, ga dan je stempel maar eens drukken ...

Maar met 10 wedstrijden tegen Fortuna, Emmen, Willen 2, Ado, Excelsior en noem ze maar op, dan zal Cassierra genoeg kansen krijgen om vertrouwen te tanken en in dat team te groeien.
2 -3
SjaakWolfs
ELF Voetbal leest mee op AS.
1 0
trodat4030
Als dat zo was had Daley er ook wel tussen gestaan.
1 0
Michels
Volgens mij had hij het over dat ELF namens de supporters spreekt, niet over het lijstje zelf. Kan het mis hebben hoor, maar het lijkt me wel een stuk logischer...
0 0