Van Rijswijk: 'Had bij Ajax moeten blijven'

NielsE, 23-06-2018 om 10:37, 11406 views, FOX Sports |

Koop nu jouw Ajax-artikel in de Ajaxshop!

Leo Driessen en Marc van Rijswijk zijn het niet eens met de weg die Justin Kluivert aflegt. De jonge buitenspeler transfereerde afgelopen vrijdag voor een slordige zeventien miljoen euro naar AS Roma. Volgens de commentators had de jonge Kluivert een voorbeeld moeten nemen aan de weg die bijvoorbeeld Dries Mertens heeft afgelegd. De oud-speler van PSV werkte zich op via AGOVV, FC Utrecht en PSV naar SSC Napoli. 

'Hij had gewoon nog twee jaar bij Ajax moeten blijven. Kijk naar de weg die Memphis Depay heeft afgelegd. Hij is als topspeler weggegaan uit Nederland, maar heeft het niet gered bij z'n eerste topclub in het buitenland', begint Van Rijswijk in de podcast van FOX Sports. 'Het is jammer dat hij niet gekeken heeft naar de weg die Mertens heeft afgelegd. Die heeft alle stappen gezet. Dit is wel het andere uiterste', vult Driessen zijn collega aan.

De voetbalcommentator haalt nog eens het voorbeeld van Memphis Depay aan: 'Nu doet hij het goed bij Olympique Lyon. Daar had hij ook een goed voorbeeld aan kunnen nemen, denk ik. Ga pas weg als je de beste speler van de Eredivisie bent', is Van Rijswijk duidelijk. Zijn vakgenoot Driessen voegt daar nog wel aan toe: 'Dan nog is dat geen garantie, kijk maar naar Klaassen.'

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Joseph
Driessen zit in het kontje van Raiola, dus je kan verwachten dat die geen realistisch antwoord geeft. Kluivert is pas net klaar voor Ajax, om daar een topper in de eredivisie te worden. Gaat nu naar een sterkere competitie, die jongen mag hopen dat hij snel naar een nieuwe club kan waar hij wel gaat spelen.
0 -2