Vd Gijp: 'Op die leeftijd moet je voetballen'

JesseTH, 22-06-2018 om 22:50, 10041 views, RTL | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Volgens Johan Derksen en René van der Gijp zal Justin Kluivert weinig kans op speeltijd gaan maken bij AS Roma. De eerstgenoemde wijst op de wisselende prestaties van de jongeling, terwijl Van der Gijp het belang van het minuten maken benoemt.

'Ik zeg dat hij 89 procent kans heeft dat hij daar niet aan spelen toe gaat komen, in ieder geval niet wekelijks', oordeelt de analist bij VI Oranje Blijft Thuis. 'Tussen je achttiende en eenentwintigste moet je verschrikkelijk veel wedstrijden spelen, die zijn zó belangrijk. Ga mij nou niet zeggen: ik train daar op een hoger niveau. Rot toch op, op die leeftijd moet je voetballen.'

Derksen heeft überhaupt zijn twijfels bij de vraag of Kluivert wel klaar is om op een hoger niveau te gaan voetballen. 'Ik heb hem bij Ajax nog nooit drie wedstrijden achter elkaar goed zien spelen. Op die leeftijd moet je je niet door geld laten leiden.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Rentokill
Inderdaad, op die leeftijd moet je je niet door geld laten leiden. Zeker niet als je de zoon van Patrick Kluivert en Angela van H. die ook een welvarend vriendje heeft, bent.
1 0
Web
Gijp en Derksen hebben hier gelijk in, geen speld tussen te krijgen
6 0
Joseph
Toch sneu dat er in de omgeving van Kluivert niemand is die hem beschermd. Hij droomt ooit 160 miljoen waard te worden, dan moeten ze die droom beschermen, nu gaat hij op de bank zitten en waarschijnlijk snel op de tribune. Zo hard als zijn naam hem doet stijgen, zo hard zal hij ook dalen als het minder gaat.
0 0
Aeter
Zijn pa heeft hem gewaarschuwd, als hij advies van hem al niet serieus neemt, tja...
0 0
Mart42
Zijn pa heeft gezegd dat hij nog beter een jaar kan blijven om beter te worden en gratis de deur uit te wandelen. Moeders wil gewoon wat meer shop geld hebben van haar zoon. Triest zooitje de familie Kluivers maar Justin gaat het vanzelf wel merken.
1 -1
Pierre Heno
Mertens had al heel wat jaartjes (internationale) ervaring en doet het nu prima. Kluivert heeft nauwelijks serieuze ervaring. Dat verschil ga je beslist terugzien in zijn prestaties op het veld.
1 0
Rujar
Eredivisie is ideaal voor 18 - 21 jaar daarna moet je verder kijken. Blijf he langer dan loop je een achterstand op of er mankeer je iets
0 -5