Vd Vaart: 'Goede keuze en geweldige speler'

JesseTH, 22-06-2018 om 21:10, 11159 views, NOS | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Rafael van der Vaart en Arman Avsaroglu zagen Dusan Tadic vrijdagavond een goede eerste helft spelen in de WK-wedstrijd met Servië tegen Zwitsterland. De aanvallend ingestelde speler kan beide heren sowieso wel bekoren.

'Ik denk een hele goede keuze en ik vind het ook echt een geweldige speler', oordeelt Van der Vaart in de rust van Servië - Zwitserland op de NOS. 'Het bedrag van zeventien miljoen is natuurlijk wel veel, maar hij deed fantastische dingen de eerste helft. Zeker de eerste goal was natuurlijk geweldig. Het is geweldig als je zo’n voorzet hebt.'

Ook Avsaroglu zat de Serviër een sterke eerst helft spelen. 'Hij was natuurlijk heel erg belangrijk bij die goal met die voorzet en we hebben hem een paar keer hele mooie dingen zien doen. Stel je nou voor dat Ajax gewoon speler haalt die uitblinkt tijdens een WK-wedstrijd, een jongen van 29, dat is echt een trendbreuk met vroeger.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Ferd
Wie is die Asvaroglu?
0 -1
Ardoe
Een Armeniër met een verturkste naam...
0 0
Rinky
Commentator bij de NOS. Volgens mij voornamelijk radioverslag. Persoonlijk vind ik het een prima vent met wel verstand van zaken.
1 0
Ajaccus
De zeventien miljoen voor Kluivert direct weer investeren in een kwaliteit speler met ervaring. Zo hou je het geld op het veld. Ik vind het het een goede move.
1 0
AjaxBaggio
Hele goede speler in balbezit. Maar Tadic is niet een speler van het drukzetten. Hoe wil je dat gaan oplossen ? Je kunt zeggen over Ziyech wat je wil, maar hij maakt wel veel meters (mede dankzij Bozs).
0 -1
Daniii
Bij Twente leek Ziyech ook niet iemand voor het druk zetten.
4 0
Daniii
Ik hoop dat het doorgaat, in principe hebben wij Kluivert geruild voor Tadi want ze komen/gaan beide voor de zelfde prijs (als het waar is)

Een klagende Kluivert zonder ervaring voor Tadic met ervaring.

Top deal!
3 0
Ferd
Behalve dan dat de binnenkomende transfer bruto is en de uitgaande netto. Dus één op één is het niet
0 0
WantAmsterdam
Denk ook niet dat Kluivert meer potentie heeft dan Tadic, zie Kluivert niet tot een absolute Topper uitgroeie...
2 0
KJ-Huntelaar
Het lijkt dat het allemaal in kannen en kruiken is qua berichtgeving. Maar ik moet het eerst nog maar eens zien. Speelt vandaag ook weer een behoorlijke pot. Hoop dat de officiële berichtgeving snel volgt.
1 0