'Goede voetballer, maar niet voor de top'

SJvanveen, 21-06-2018 om 18:04, 17472 views, VI | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Piet de Visser is nog niet ondersteboven geraakt van het spel van Hakim Ziyech op het WK in Rusland. De Ajacied kwam in de eerste twee groepsduels in actie, maar met name in de eerste tegen Iran kon de superscout de Marokkaan niet bekoren.

'Goede voetballer, maar niet voor de top', stelt De Visser tegenover Voetbal International. Elke WK-wedstrijd kijkt de scout op zijn televisie, met een kladblok op schoot. Het zogeheten scoutingsminnetje heeft hij genoteerd bij de linksbenige creatieveling. 'Zeker niet in Engeland', vervolgt hij. 'Hij heeft veel te veel tijd nodig.'

Dat Ziyech naar Engeland vertrekt van de zomer, lijkt niet aan de orde. AS Roma heeft zich gemeld bij Ajax voor de diensten van de assistkoning, die naar alle waarschijnlijkheid bij Ajax vertrekt. De Amsterdammers bereikten al een persoonlijk akkoord met de potentiële opvolger van Ziyech, Dusan Tadic. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
PetrusKeizer
'heeft teveel tijd nodig'. Daar heeft meneer de visser misschien toch wel n punt...
0 0
Van Reenen
Weer een oude seniele man die iets zegt in de media waarop niemand zit te wachten. Of heb jij hem dat gevraagd? Alleen de hoofdregel zegr mij alles of zijn uitspraak!
0 0
Youri08
Je laatste zin snap ik niet maar je eerste slaat nergens op. Hij is wel oud maar zeker niet seniel en ziet het meestal behoorlijk goed betreft de kwaliteiten van voetballers. Ook in deze denk ik dat hij het goed ziet, Ziyech is geen Europese top.
0 0
DS
Bij een club als Liverpool kan Ziyech makkelijk mee lijkt mij. Je zou maar een aanval hebben met Sane Firminio Salah en dan Ziyech erachter...
Beetje azijnzeikerig om hem van te voren al af te breken, Marokko is een matig team, zet hem in een sterk team en Ziyech exelereert ook.
0 0
GvanderK
Dat laat zien hoe laag het niveau in de Eredivisie als Ziyech de beste voetballer van Nederland is. Prima voetballer voor hier, maar in een topcompetitie zal hij onzichtbaar zijn vrees ik.
2 0
Ruff Rhythim
Wat er nu gebeurt met Ziyech is eigenlijk dat wat we denk ik al wel zagen aankomen: in NL is hij wellicht de beste speler en wordt ons verstaan te geven dat we eigenlijk niet zo moeten zeuren over zijn balverlies wat ermee gepaard gaat. Of iets te zeggen van het tè veel willen doen en doorvoeren van acties wat in zijn spel zit opgesloten.

Maar nu voor het oog van de hele wereld wordt hij vanuit alle hoeken beoordeeld als volwassen 25-jarige speler en komt Ziyech gewoon niet weg met datgene waar hij binnen onze eigen landsgrenzen wel weg mee komt.

Welkom in de grote mensenwereld Hakim...je zal gaan kennismaken met de wetten van de grotere Europese topclubs en topcompetities.
1 0
Bky
Straks spelen we perongeluk met een middenveld met Tadic, Frenkie en Ziyech. :')

RIP Eredivisie.
5 -3
vijfennegentig
Hahaha geweldig, als dat mogelijk zou zijn moet je echt een topverdediging erachter hebben.
0 0
DS
Wat nou verdediging gewoon boksen zonder dekking!
0 0
AFCAMM
Ik denk dat Ziyech hèm niet kon bekoren, ipv andersom...
2 0
Kunstgrasmaaier
hij kan wel voetballen maar heeft toch ook wel veel balverlies
0 0
gebruikersnaam
Roma lijkt Pastore op te halen bij PSG voor 20 miljoen + bonussen. Dan gaat een Ziyech nooit voor meer dan 25 miljoen de deur uit. Ik vind Pastore een veel betere speler en dan had Ziyech echt wat meer moeten laten zien. Een echt goede speler speelt natuurlijk ook niet meer op 25/26e nog in de eredivisie.
1 0
Bky
Pastore heeft een contract tot 2019.

Ziyech heeft een contract tot 2021.
4 0
nightgoat
Puntje voor Piet.
0 0
Clubliefde34
In de echte top zie ik hem ook niet 123 spelen. Eerder bij een AS Monaco, Lazio Roma, AS Roma, Benfica, Fc Porto of Arsenal bijvoorbeeld. Daar eerst 2 jaar presteren en wie weet wat er nog kan gebeuren. Als die uiteindelijk blijft zal je mij niet horen klagen idergeval maar die kans is klein.
0 0
Ajax meister
Ziyech is niet goed, of hij moet zijn kwaliteiten zo goed verbergen.
5 0
Koekepeer
Dat is ook een kwaliteit. Het is mijn specialisme zelfs.
0 0
Dit is mijn club
Piet is toch die man die Pelé heeft ontdekt?
3 0
Ajacied33
Niet om het een of ander, maar die Piet de Visser kan ik zoo moe van worden. Ik lijk Kieft wel als ik hem hoor..
4 -4
Babayaka
Pietje ik scout alle toppers in de wereld moet ook wat zeggen.
1 0