Jansen: 'Sánchez dachten ze ook te behouden'

JesseTH, 20-06-2018 om 16:55, 11857 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Freek Jansen, Ajax-watcher van Voetbal International, zag woensdag tijdens de eerste veldtraining een incomplete Ajaxselectie. De spelers die na het vorige seizoen nog interlandverplichtingen hadden, of die nu op het WK nog hebben, waren uiteraard nog niet aanwezig. Naast de terugkerende spelers is het nog maar afwachten of er uitgaande transfers plaats zullen vinden.

Erik ten Hag sprak immers duidelijk dat het vertrekken van spelers, op Justin Kluivert en Hakim Ziyech na, niet aan de orde is. 'Davinson Sánchez dachten ze ook te behouden, maar die was in augustus ook ineens weg', beseft Jansen terugkijkend. 'Je kunt het niet sluitend zeggen, maar Erik ten Hag heeft wel gewoon individueel met die spelers gesproken. Het zijn ook wel type spelers, zoals Matthijs de Ligt en Frenkie de Jong, die je op hun woord kunt geloven.'

In aanloop naar de wedstrijden die Ajax in de voorronde van de Champions League speelt tegen Sturm Graz, is de selectie nog niet compleet. Vooral wat betreft de WK-gangers zal het nog even afwachten zijn wanneer zij weer in Amsterdam arriveren. 'Denemarken zal waarschijnlijk niet de halve finale of de finale halen, dus Lasse Schöne is vermoedelijk voor 1 juli uit gevoetbald. Tagliafico, dat is vooral het geval; hoever komt Argentinië en wanneer heb je Tagliafico tot je beschikking? Mocht Tagliafico met Argentinië de finale voetballen, dan is dat een dag of tien voor de eerste wedstrijd tegen Sturm Graz.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Freddy Al
Ja Sanchez wilde ze ook houden , ze gingen ook ver in een verbeterd voorstel voor hem, helaas is het niet gelukt.
Dus zullen we nu dan maar uitverkoop houden of zo? Wat wil deze man nu precies behalve onrust stoken?
0 0
A'dam Oud-West
Aandacht
0 0
Bensco
Dit is onzin natuurlijk. Overmars zijn stomme fout was al door te roepen dat Sanchez minimaal 40 miljoen moest opleveren, de rest was “not for sale”.
1 -3
WillyBrokamp
ja freek maar sanchez had 23 zakenwaarnemers die allemaal moeten cashen het ligt nu toch iets genuanceerder. Zo, zonder hoofdletter en komma's. Punt
1 -1
Babayaka
Freek Jansen wie?
1 -3
NouriVandeBeek
Staat in de 1e zin.
3 -2
Bocarra
Man man man... wantrouwen, achterdocht.... de bal is rond. Wat een prutser die Freek Jansen.
0 -5
gras
Je moet het woord successupporter nog verwerken in je reactie.
3 0
Joseph
Bedrag van Sanhez zal niet in de buurt komen van wat de Ligt moet kosten, ik denk niet dat een team dat neer gaat leggen voor een 18 jarige speler. Voor Frenkie gaan ze het ook niet betalen, die is geblesseerd en heeft nog geen Europese wedstrijd gespeeld.
0 0
AlexIbarra
Iedereen die denkt te weten welke jongens alemaal weggaan of blijven is niet goed.
Het enige dat je weet is dat we niemand hoeven te verkopen en dat bij het juiste bod iedereen vertrekt.

'Gelukkig' hebben onze boys het afgelopen jaar niet veel laten zien.
1 0
Bjorn
Sinkgraven kan zo linksback spelen als Nico het ver schopt met Argentine.
3 -1
gras
Die zegt zelfs de voorbereiding nog niet op volle kracht mee te kunnen spelen. Laat staan dat hij vol kan gaan in hele belangrijke knock out wedstrijden.

Maar Nico gaat echt geen finale spelen hoor.
1 0
NouridolbergNeres34
Precies dit Argentinie zie ik er uit vliegen in de 1/8 of kwartfinale zeer matige verdediging en totaal geen spirit in de ploeg.
0 0
FU
Ja maar nu hebben we er van geleerd pik en hebben we meer money on the bank
0 0