'Deze wedstrijden vinden ze niet leuk'

ArthurV, 19-06-2018 om 22:10, 9673 views, VI Oranje Blijft Thuis | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Barbara Barend heeft bij VI Oranje Blijft Thuis vooruitgeblikt op de wedstrijd van Ajax tegen Sturm Graz voor de tweede voorronde van de Champions League. De sportjournaliste verwacht een lastige partij voor de Amsterdammers.

'Natuurlijk is Red Bull Salzburg de beste, maar volgens mij heeft Ajax het altijd wel lastig tegen Oostenrijkse clubs', vertelt Barend. 'Ik was maandag nog bij Ajax en volgens mij vinden ze dit soort wedstrijden helemaal niet leuk om te voetballen.'

'Op papier moet Ajax deze wedstrijd gewoon kunnen winnen', gaat Barend verder. 'Maar dat moet Ajax al jaren en dat is een beetje het probleem.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Hans Kraay Jr.
Ik vind dit soort Potten ook niet leuk.

Maar ik denk dat ze wel een Dijk van een wedstrijd gaan spelen.
0 -1
SjaakWolfs
Redelijk gefrustreerd mannetje. Word je onzeker van lesbische vrouwen, pikkie?
0 0
AFCA Leiden
Open deur? Vast ja, maar wat moet ze dan zeggen?
0 0
Keizer020
Gewoon niks
0 0
Rolleman
Wordt eeen beetje moe hiervan.
0 0
Aeter
#OpenDeurVanDeWeek
1 0
Ajax412
Er is altijd een kans, dat is waarschijnlijk de mentaliteit waardoor Sturm Graz met meer intensiteit gaat voetballen dan Ajax. Het is zo lastig, maar dit soort redenaties moet je in de top gewoon om kunnen draaien. Dat je als favoriet er net zo hard op klapt dan wanneer je underdog was geweest.
0 0
chloorbestendig
Straks even lekker een tosti eten denk, glaasje melk erbij.
3 0
marrene
Waarom wordt dit vreselijk schepsel als "kenner" uitgenodigd bij een praatprogramma. Ze is "de dochter" van, anders had nooit iemand van dit niveauloos meisje gehoord.
2 -6
Sterretje73
Pardon ??? Ik ken Bar al 30 jaar en kan je verzekeren dat ze absoluut niveau heeft, een partij kan voetballen waar jij in je beste dromen nog niet aan kan tippen en daarnaast hulp van Frits gehad heeft maar verder werkelijk alles op eigen kracht bereikt heeft. Naast dit alles is het een “wereldwijf” met humor, oprechtheid en een enorm groot hart. Als je iemand niet kent anders dan van TV moet je je domme gezwets lekker voor jezelf houden kerel.
0 0
Ferd
Ze weet meer over voetbal dan jij, kan ook beter voetballen dan jij. En heeft meer niveau dan jij.
7 -1
Hans Kraay Jr.
En kan beter likken dan jij, was je even vergeten.
0 0
gras
Haha, touche Ferd.
0 0
Bocarra
Het is echt komkommer hè.
0 0
Broekzak
inderdaad. een heel artikel met telegraaf achtige titel gebaseerd op de volgende twee woorden: " volgens mij". (klapt in zijn handen)
0 -1
Bensco
maar ze is maandag wel bij Ajax geweest... hoe was de rondleiding?
3 0
Simon1
De deur stond al open...
0 0
KlasseLasse
echt nutteloze informatie dit kon een kind van 4 ook vertellen
1 -1