'Hopen dat Ziyech lekker speelt'

BVeenstra, 14-06-2018 om 14:25, 10068 views, Algemeen Dagblad |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Columnist Willem van Hanegem hoopt dat Ajax-middenvelder Hakim Ziyech een goed WK gaat spelen. De oud-topvoetballer is onder de indruk van de Marokkaans international en rekent dan ook op een goede prestatie van de geboren Nederlander.

Op Ziyech is eigenlijk altijd wel kritiek te leveren en dat is ook nu richting het WK weer het geval. 'Nu hoor ik iedereen zich weer hardop afvragen of Hakim Ziyech op dit niveau eigenlijk wel de lijnen kan uitzetten. Hij legt de ballen neer waar hij wil, is een belangrijke schakel bij Marokko', schrijft Van Hanegem in zijn column in het Algemeen Dagblad.

'Maar moet die jongen Iran, Portugal en Spanje overhoop spelen? Onzin. Hij speelt hangend op rechts, net als bij FC Twente en zoals in zijn eerste weken bij Ajax. Dat vult hij prima in, zag ik tegen Oekraïne en Slowakije', gaat Van Hanegem verder, waarna hij zijn wens voor het WK van Ziyech uitspreekt. 'Laten we hopen dat die jongen lekker speelt. Is ook goed voor de eredivisie, denk ik. Nemen ze ons misschien nog een beetje serieus.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Nouwske
Mag de achtergrond van de site anders? Ik kijk straks nog een keer, zie ik dan weer die club, en landverrader haak ik hier definitief af. Na dat stukje van yesser klaver én dit is de maat vol
1 0
geronimo
Hopen dat Ziyech lekker speelt en Iran wint
1 0
Bensco
Marroko red het toch niet. Ze zitten met Spanje en Portugal in 1 poule. Kansloze missie als je het mij vraagt
3 -1
AltijdGelijk
Ik verwacht juist een heel sterk Marokko die Portugal en Iran pakken, onder leiding van Ziyech!
0 0
zuidzuid
Zou t toch maar even bijstellen
1 0
Bocarra
Ik blijf het toch moeilijk vinden om voor Marokko te zijn. Eerst hoor ik een bondscoach zeggen dat hij hoopt dat Ziyech een mooie club gaat vinden. Daarna hoor ik een speler die alles aan Nederland heeft te danken zo gepassioneerd vertellen wat hij voelt als hij voor Marokko uitkomt. Ten eerste heeft Ziyech al een mooie club. Ten tweede speelt er geen enkele autochtone Marokkaan in het Marokkaans elftal. Het meerendeel komt uit Frankrijk. Het is eigenlijk gewoon een vreemdelinge legioen die heel graag dit toernooi speelt. Het heeft niets met nationale trots te maken maar met keiharde euro’s.
5 -1
Dennis1964
Hup Marokko
Hup Ziyech
3 -8
AltijdGelijk
Zoveel minnetjes??
0 0
Ajacied33
Dan weet je al hoeveel kansloze misgunners hier zitten man
0 0