'Hopen dat de directie een back-up-lijst heeft'

JesseTH, 13-06-2018 om 17:15, 39208 views, De Volkskrant |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Volgens voormalig Ajacied Sonny Silooy zou het voor Ajax-spits Kasper Dolberg nog niet verstandig zijn om aan een eventueel vertrek te denken. Silooy beseft echter ook dat een band tussen speler en club tegenwoordig zeldzaam is en er daardoor met alles rekening gehouden moet worden.

'Dolberg moet natuurlijk nog minimaal een jaar blijven, dat zou ook beter voor hem zijn', oordeelt Silooy in een gesprek met De Volkskrant. 'Maar clubliefde bestaat niet meer en de markt is naar de kloten doordat die Engelse clubs krankzinnige bedragen betalen. Tachtig miljoen weiger je niet. Het is te hopen dat de directie een goede back-up-lijst heeft.'

Voor de Deense spits zullen de revanchegevoelens in aanloop naar het nieuwe seizoen groot zijn. Wegens een blessure en de concurrentiestrijd met Klaas-Jan Huntelaar kende Dolberg een teleurstellend verlopen jaar. In de Eredivisie kwam de aanvaller 1141 minuten in actie, wat gelijkstaat aan bijna dertien wedstrijden.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
AJAXTHELEGEND
Zag Casper vd week tegen Mexico invallen voor Denemarken , en vond hem wel goed spelen .
Denk dat hij dit W.K. al van zich doet spreken . Kan zo maar dat er tijdens dit W.K. al verder opgeboden gaat worden op hem .Dan gaat de prijs hoger als de omschreven 80 miljoen , schat ik zo in.
0 0
Bensco
Hoe kan Kluivert met een handjevol goals wel een dikke transfer maken maar Dolberg, het grootste talent wat we hebben, geen interesse hebben? Vind hem een meer potentie hebben dan welke aanvaller dan ook.
1 0
Ajax27
Misschien omdat Dolberg het halve seizoen geblesseerd is geweest? En wat denk je dat zn achternaam doet? Zag je destijds ook bij Jordi Cruijff, daar gingen ook heel wat deuren voor open, puur omdat het de zoon van was. niet omdat het zo'n geweldige voetballer was.
0 0
jaripettersson
Waarschijnlijk heeft die jongen meer vertrouwen in een carrière planning.
0 0
ajax4ever01
De vraag is waar biljven de versterkingen, het duurt opvallend lang.
0 -1
chrisjuhhh
Dolberg ??? de Volkskrant ????

Een verdwaald item , dat jullie kwijtwaren AS ?
0 -1
jaripettersson
Dolberg is jong gehaald en is ingestroomd vanuit de eigen jeugd. Daar zou ik ook de back-up zoeken. Niet gek laten maken.
0 0
Pierre Heno
Hopen heeft alleen zin wanneer je voorbereid bent op het ergste (leegloop) scenario. Be prepared for the worst and hope for the best. Met alleen hopen ga je het beslist niet redden. Nu maar 'hopen' dat Marcus en Edje dat ook eens gaan beseffen.
0 -1
ajaxfan4life82
Sonny Silooy heb ik in 2003, voordat de champions league finale in Manchester begon nog gesproken (finale Milan - Juventus, Milan won na strafschoppen).. Kleine uitleg waarom ik daar was, vroeger had je pingels via amstel bier, kon je kaarten winnen voor de finale.. Amstel betaalde alles voor ons, eten, drinken, de vliegreis, we moesten alleen de reis naar Schiphol zelf betalen.. Maar die dag waren Sonny en Danny Blind ook aanwezig.. Wedstrijd was voorbij, op het vliegveld van Manchester hebben mijn 2 vrienden en ik Sonny goed aan het lachen gekregen.. Sonny en Danny liepen achter ons, dus mijn maat vraagt aan Danny, Danny ff een fotootje.. Dus Danny komt tussen ons instaan, en vraagt; Wie maakt die foto dan.. Mijn maat zegt; Nee Danny, je moet ff een foto van ons maken.. Danny maakte de foto van ons, en Sonny maar lachen, liepen ze achter ons en Sonny maar zeggen, nee Danny, je moet een foto van ons drieën maken haha..
3 0
Maik
Waar gaat het allemaal over joh. Allemaal gastjes die net aan het eerste hebben geroken en nog lang nergens bovenuit steken. Op zn Koemans op de eerste beste trein en dan lekker verhuurd worden
2 0
EVH
Onana - ik vrees van wel
Tagliafico - ik vrees met grote vreze na het WK
De Ligt - onhoudbaar
Ziyech - onhoudbaar
F de Jong - ik vrees met grote vreze
Kluivert (is al weg)

Ik ben bang dat bovengenoemden eind augustus / begin september allemaal vertrokken zijn.

En dan maar hopen en bidden dat Van den Beek en Neres er nog zijn, wanneer de grote clubs met dikke knaken gaan wapperen eind augustus...
2 -2
chrisjuhhh
Ik vrees alles wat met Ajax te maken heeft .
Ik zou zeggen ga een andere hobby zoeken , want doemdenken is slecht voor je gesteldheid .
0 -1
jaripettersson
Niet alleen vrezen. Er staan weer nieuwe jongens op, als we zorgen dat de jeugd het Harvard van het voetbal blijft. We hebben steeds toppers, en maken zo altijd weer een klein kansje, europees, als een selectie op z'n plek valt. Het seizoen er na zijn de toppers weer pleite. Wen er aan maar vrees het niet. Als je spelers voor langer wilt hebben koop je een Botthegin of een Toornstra.
0 -1
Zuiderling
Stel Dolberg valt in tijdens het WK en speelt de sterren van de hemel. Dan vrees ik ook met grote vreze !
0 0
ARUCAMBA
we spreken hier niet meer over een lijst maar een heel boekwerk
1 0
X-RaY
Dolberg gaat knallen aankomend seizoen!
0 -2
michaellaudrup
Mag eens tijd worden.
0 0
Hagmag
Tja plan B, daar heeft het nog wel eens aan ontbroken.
Ik weet niet wat de "heren" allemaal met dat geld willen doen ?
Maar met zo veel geld op de bank, zou het salarisplafond toch ook wel omhoog kunnen en MOETEN als je mee wil doen om de schaal in NL.
Ik ben benieuwd.
1 -4
Ferd
Pfffff moet het echt nog 100 keer worden uitgelegd? Het salaris kan niet omhoog vanuit het eigen vermogen, dat is niet toegestaan. Salarisplafond kan alleen omhoog bij een hogere omzet omdat je anders de ffp regels overtreedt
0 0
strafschop
Hoeveel geld heeft Ajax eigenlijk op de bank?
1 0
ajax4ever01
Meer dan op het veld ooit komt te staan
0 0
RusselWestbrook
Elke keer als iemand erover begint komt er een paar miljoen bij, dus het zal inmiddels een half miljard zijn.
2 -2
Hans Kraay Jr.
Nee, want met het eigenvermogen gaan we het salaris plafond omhoog gooien en tekengeld betalen.
0 0
voorkennis
nu Dolberg ook weg ??
Wat een jaarlijkse soap bij ajax........voor iedere speler wordt nu 15-70 miljoen geboden, prachtig allemaal...maar weten die clubs ook dat we al 4 jaar geen prijs gewonnen hebben ?
1 -3
chrisjuhhh
En dat vind jij erg of raar en maak jij je druk om ???
Echt waar niveau zakt met de dag hier .
0 0
Hans Kraay Jr.
Dacht dat jij voorkennis had.......
1 0
vincent_DV
Wauw... Ik snap echt helemaal niets van dit bericht.... Vrijwel iedereen wordt in verband gebracht met een transfer behalve Dolberg en de Volkskrant gaat aan Silooy vragen of Dolberg moet blijven.
9 0
433metdepuntnaarlinks
Tags: leegloop afc ajax ... Beetje sensatie van Silooy, inderdaad op niks gebaseerd.
0 0