K&K: 'Bijna iedere supporter blij dat hij oprot'

JesseTH, 13-06-2018 om 16:15, 28004 views, Kale en Kokkie | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Kale en Kokkie balen zichtbaar van het feit dat Justin Kluivert vertrekt bij Ajax en kunnen het dan ook maar moeilijk begrijpen. Waar de jongeling uit de eigen opleiding eerst een van de publiekslievelingen was, ziet het tweetal hem nu omlaag worden gehaald.

'We wilden Kluivert er allemaal bij als buitenspeler en nu heeft die gozer het voor elkaar gekregen dat bijna iedere Ajaxsupporter blij is dat hij oprot', begint Kokkie tijdens een zomerupdate van Kale & Kokkie. 'Welke Ajaxsupporter je nu ook spreekt, al had Ajax tien miljoen gevangen, dan hadden ze nog gezegd: strik erom en weg ermee.'

'Qua uitspraken heeft Kluivert natuurlijk het IQ van een aardbei', vervolgt Kokkie zijn rede. 'Hij zal daar nu ongetwijfeld gaan zeggen dat Roma nooit meer verliest van Juventus of Inter. Financieel doet hij het wel beter dan jij en ik. Je kunt er een leuk kussentje van kopen, want die zal hij nodig hebben. Ik denk dat hij heel veel op de bank zal zitten.

Kale constateert op zijn beurt dat Kluivert in grote wedstrijden nog niets liet zien. 'Hij heeft het tegen Roda, PEC Zwolle en nog een paar clubjes leuk gedaan, dan scoort hij nog eens een keer drie keer. Ik ben bang dat je een soort kettingreactie gaat krijgen. De Ligt staat op de nominatie en wordt in verband gebracht met allerlei clubs en De Jong ook. Voor welke positie gaat Barcelona Frenkie de Jong dan halen?'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
NR9
Ken je die mop van Magallan die naar kwam......
Wat een slagvaardigheid weer van Ajax.
Waar blijven de echte versterkingen......
0 -1
Marcoryn
Een goeie jongen van de club met een vader die ons de CL heeft bezorgd met zijn doelpunt. Jaren in de jeugdteams gespeeld en krijgt nu de kans om bij een club in Italië te spelen.
Uiteindelijk is Ajax voor alle talenten slechts een ‘tussen station’ voor een grotere competitie.
De jeugd is mogelijk de beste ter wereld om te leren, maar de Engelse Spaanse Italiaanse en Duitse competitie zijn voor alle jongens het eind doel en geef ze eens ongelijk. Emmen of Roda uit is niet interessant.

Kluivert krijgt nu de kans om in Italië te spelen. Handig? Ik denk het niet, maar wens hem het beste, blijf hem enigszins volgen en hoop dat hij een grote speler wordt en ambassadeur van Ajax. Misschien keert hij ooit terug als een Rijkaard of Misschien wel Suarez, hoe mooi zou dat zijn.
Ik snap de haat reacties niet zo goed. Als ik voor het driedubbele in Londen aan de slag kan bij een baas, dan zal ik dat zeker overwegen.
1 -1
Boerrigter
Als je vader multi-millionair is en je op je 17e al in een dikke Bentley rijdt lijkt me drie keer zo veel verdienen niet echt opwegen tegen tenminste één jaartje constant presteren in het eerste, en het inderdaad ook eens tegen de grote clubs laten zien. Het is verder zijn keuze natuurlijk maar ik vind het onbegrijpelijk
1 0
chrisjuhhh
http://www.at5.nl/artikelen/183062/ook-ajax-schuldig-aan-wegkopen-jonge-spelers

nu was dat van afgelopen zaterdag , maar ze snappen het nog steeds niet , want het gaat erom hoe hij met Ajax omga en zo gaat Ajax niet om met de jeugd of spelers die zei halen .

Al die mislukte charme offensiefjes
0 0
mistermiyagi
Als Ajax een Pavon er voor terug haalt en nog wat geweld dan ben ik Kluivert zo weer vergeten.

Kluivert is maar een talent er lopen er meer rond met meer potentië als hij.
0 0
De Stift
Het is dodelijk voor Ajax als toptalenten al na een seizoen vertrekken.
2 0
ajaxrulesz
hij heeeft geen enkel in idee bij wat club hij is beland. hij is nl. niet bij de eerste de beste club beland bij italie, maar bij vrijwel een vd grootste van itali!. de kritiek zal daarom niet mals zijn!. Hij komt niet binnen als keine aankoop van Sampdiariaof Genoa of Fiorentina Maar als aankoop van As roma de subtop/top van italie de druk zal giga zijn. IK Blijf erbij hoe men onderschat hoe groot die club is. as roma is bijna vergelijkbar ,met inter die club is giga in italie en men zal direct op het veld resultaten willen zien.
0 0
chrisjuhhh
Inter giga in Italie ???
Val mee hoor , want zelfs AC Milan is in Milaan groter dan Inter !
0 0
3*stars*3
Maar Milan is ook niet zomaar een club.
Dat is wereldwijd nog steeds een hele grote club en gewoon in categorie; Real, United, Bayern, Barca etc.
Tuurlijk hebben ze (ff) geen topteam en is het voetbal anno 2018 veranderd want clubs als City, Chelsea en PSG hebben opeens ook heel veel fans...
Maar soms hoor je mensen roepen dat team X geen topclub meer is en dat is echt onzin.
Er is verschil tussen geen topclub meer zijn ((HSV) en geen topteam hebben.

AC Milan is groter dan Inter maar qua support blijft Inter gewoon top-3 van Italië en volgens mij trekken ze laatste jaren zelfs meer fans dan Milan.

Roma is in Italië ook een grote club maar niet groter dan een Inter of Milan maar ze gaan komende jaren wel grote stappen zetten.
Met Monchi hebben ze een hele goede architect achter de schermen, weggehaald bij Sevilla.
0 0
Duif63
Ik vind het wel jammer dat Kluivert weg is. Hij kan alleen maar beter worden, daarom had ik hem graag nog een paar jaar bij ons gehad. Ik heb ook geen vertrouwen in Overmars om een goed alternatief te vinden.
3 -3
chrisjuhhh
Lijdt jij aan Dementie , omdat jij steeds het woord Overmars herhaald ?
0 -1
Duif63
Zou best kunnen, vandaar dat ik de naam (is geen woord) Overmars waarschijnlijk nog heel vaak hier ga typen als het nodig is. En ik vrees dat dat inderdaad het geval zal zijn.
0 0
chrisjuhhh
Typ dan Over Mars dan klinkt het ergens naar .
0 0
geDaante
Gewoon voor op het middenveld Kale Jack Nicholson, gewoon voor op het middenveld. Als bankzitter beginnen en minuten laten maken, meetrainen op het hoogste niveau, en naar een basisplaats toewerken zal het traject zijn dat Barcelona met hem wil aangaan, lijkt me.

Na het vertrek van Cruijff is Barcelona weer een koopclub geworden, met ook een Barcelona B dat vrijwel volledig aangekochte spelers zijn, maar dit zien ze dan wel weer goed. Helaas voor Ajax, al maakt het weinig verschil, een andere club zou hem dan wel oppikken. Maar hopelijk pas na komend seizoen. liefst na twee seizoenen, maar dat wordt 'm niet.
0 -2