'Ziyech niet belangrijkste speler van Marokko'

SJvanveen, 12-06-2018 om 09:48, 14531 views, Voetbal International | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Süleyman Öztürk is van mening dat niet Hakim Ziyech, maar ex-Ajacied Mbark Boussoufa de belangrijkste man is bij Marokko. Wel denkt de columnist van Voetbal International dat de creatieveling van Ajax zich kan laten zien op het WK in Rusland.

'Voor Hakim Ziyech wordt het WK een mooi meetmoment', schrijft Öztürk. 'Een opvallend toernooi kan de deur openen naar een mooie club', doelt hij op onder meer AS Roma, de Italiaanse vereniging die Justin Kluivert al binnen hengelde en ook geïnteresseerd is in Ziyech. 'De belangrijkste speler van het Marokkaanse elftal is hij echter niet', vervolgt Öztürk. 

'Mbark Boussoufa, die sinds 2016 voor Al Jazira in de Verenigde Arabische Emiraten uitkomt, is de spil van de ploeg. Hij is altijd aanspeelbaar en heeft zich van een balvirtuoos aan de zijkant ontwikkeld tot een regisseur die een balletje lijkt te trappen op een pleintje', wordt er geschreven. Toch is de rol van Ziyech in het Afrikaanse elftal niet onbelangrijk. 'Ziyech is de vrije vogel die met zijn traptechniek voor het verschil kan zorgen. Ook hij heeft zich geschikt in de ploegdiscipline en doet mee aan het collectief druk zetten.' 

 

Süleyman Öztürk is van mening dat niet @hziyech , maar ex-Ajacied @boussoufa_ de belangrijkste man is bij Marokko. 🇲🇦 Wel denkt de columnist van Voetbal International ⚽️ dat de creatieveling van Ajax ❌❌❌ zich kan laten zien op het #WK in #Rusland. 'Voor Hakim Ziyech wordt het WK een mooi meetmoment', schrijft Öztürk. 'Een opvallend toernooi kan de deur openen naar een mooie club.’ Eens met Öztürk zijn mening? 🤔👀 #ajax #wijzijnajax #amsterdam #transfernieuws #worldcup #marocco #marokko #ziyech

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
IkJijHijWijJullieZijnAjax
die gast niet zijn werk beter doen. voor ziyech speelde stelde Marokko niks voor.
Ze spelen nu veel creatiever, aantrekkelijker en zijn onvoorspelbaar door die gekke acties van ziyech.
1 0
Bijgoochem
Voor de liefhebber staat er een grappig verhaal op www.philsverhalen.nl/oranje-leeuwen, om alvast een beetje in de WK stemming te komen. Nederlands elftal wordt gekidnapt in Rusland en de Oranje Leeuwen uit '98 schieten te hulp.
0 0
Ajacied33
Boussoufa heeft een metamorfose onderaan lijkt het wel. Een hele andere speler is het geworden dan in zijn Anderlecht tijd. Vrij logisch ook, voetballers ontwikkelen zich ook. Hij praat ook ontzettend veel op het veld.
2 0
ChelseaMan
Klopt. Ik herken hem zelfs niet meer...heeft in de jeugd bij ajax wel op het middenveld gestaan..bij Anderlecht was hij meer een hangende linksbuiten die de bal perfect kon neerleggen. Vooral tactisch heeft hij enorme stappen vooruit gemaakt.
Erg trots aangezien ik lang geleden Mbark op zijn twee eerste voetbalclubjes in adam heb ingschreven.
2 0
Ajacied33
Mooi man
0 0
marrene
Hij heeft gelijk. Mbark is de spil waarom alles draait.
0 0
ChelseaMan
Boussoufa is voor Ajax een heerlijke VM...een echte leider, een echter amsterdammer die maar al te graag terugkomt naar zijn geboortestad.
1 0
3*stars*3
Ging laatst ff zijn stats zoeken en zijn contract loopt volgende maand af.
Vraag me ook af of hij nog meekan.
Ja in veel Eredivisieduels wel maar topduels en EL/CL?

Maar als hij graag wilt komen zou het mooi zijn en financieel is hij sowieso al binnen.
Zijn club uit zijn stad helpen aan prijzen zou mooi zijn.
0 0
gras
VdBeek - Boussoufa - Frenkie de Jong

Ik teken ervoor. Zeker als De Ligt erachter en Dolberg daarvoor in de as staan.
1 -1
AJAIXIXIXI
Is al 33 jaar, denk je dat die nog mee kan?
0 -1
ChelseaMan
Kan zeker nog 2 jaar mee.. is ook buiten het veld de leider van het marokkaans elftal. Heeft Zyech trouwens ook op zijn plek gezet toen hij vrij arrogant binnen kwam op de eerste training..werd om die reden ook een tijdje niet uitgenodigd.
2 -1
tyzinho
Ajax zou zulke spelers op leeftijd moeten halen ipv Siem de Jong....
1 -1
gras
Ok, ik heb even een doekje nodig om het kwijl weg te vegen. Boussoufa en Ziyech op het middenveld.

En wij hebben Wijnaldum en Strootman.
7 -1
FlyingDutchMan
Pfff, daar wordt je wel droevig van, laat me wel ergens naturaliseren..
0 0
Minsc
Hé hé hé, niet vloeken!
0 0