'Speel maar lekker voor een leeg stadion'

ArthurV, 23-04-2018 om 19:50, 9696 views, AT5 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Supporters Kale en Kokkie snakken naar het einde van het seizoen, zo blijkt uit een gesprek van het tweetal met AT5. Kale geeft zelfs aan zo teleurgesteld te zijn in de instelling van de spelers van Ajax, dat hij besloot het treffen met VVV-Venlo van afgelopen donderdag aan zich voorbij te laten gaan.

'De enige manier om de spelers te laten voelen wat er allemaal wel niet aan de hand is, was om te zeggen: ''speel maar lekker voor een leeg stadion en zoek het lekker uit''.' Hoewel de ras-Amsterdammer in de tweede helft een goed Ajax zag, baalde hij wederom erg van het spel wat het elftal van Erik ten Hag gedurende het eerste bedrijf liet zien. 'Het was echt dramatisch slecht.'

Kokkie is het geheel met Kale eens. 'We hebben dit seizoen zo vaak gezien dat ze eerst op achterstand moeten komen, voordat ze beginnen met voetballen.' Volgens Kokkie moet er schoon schip worden gemaakt binnen Ajax, voordat het weer enigszins beter zal gaan met de club uit Amsterdam. 'Geef ons nou maar de vrije hand, want dan komen we al een heel eind', aldus Kokkie met een knipoog. 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Sammy Sosa
Elke thuiswedstrijd gratis bamischijven voor 50k supporters.
0 0
Oliveira
Zet deze 2 aan het roer en dan weten we zeker dat we binnen 1 seizoen al zowel financieel en sportief failliet zijn.
0 0
mcatarinob
Bosz heeft het geweldig gedaan. Prachtig voetbal, dus kijkplezier, naast een geweldige prestatie. Alleen zijn ze in de finale op tactisch gebied afgetroefd door MU. In die wedstrijd konden op tactisch gebied geen vat krijgen op de tegenstander.
0 0
MáximaZorreguieta
Zelfs na een rotweek brengen deze twee mannen toch altijd weer even een glimlach op het gezicht. Heerlijke kerels!
1 0
Bennyben
Het eerste half jaar van bosz was ook dramatisch slecht blijkbaar hebben sommige trainers meer krediet, je kan ten hag aan het einde van volgend seizoen pas beoordelen.
1 -4
niquedegraaff
Onder Bosz was een duidelijk plan zichtbaar, dat dés Ajax was. Hoe vaak moet dit nou nog gezegd en geschreven worden... sjonge jonge.
1 0
trodat4030
Waarom? Ik kan nu al prima beoordelen dat ik alleen maar een neerwaartse spiraal zie. Bij Bosz had ik zelfs nog minder tijd nodig om te zien dat we een stijgende lijn te pakken hadden. Heb jij daar écht anderhalf jaar voor nodig? Maar als jij volgend jaar graag '5 jaar niks in Amsterdam!' wilt horen, tja...
0 0
GerardAjax26
Van mij mogen ze hoor, maar hadden ze op Zuid 1 niet zo'n regel sinds dit seizoen dat je minimaal zoveel wedstrijden aanwezig moet zijn?
1 0
Redrum
Yup, minimaal 11
1 0
Ajaxvooraltijd
Ik snap best de sentimenten als je het wagenwiel niet uitgevonden hebt maar zo simpel ligt het allemaal niet natuurlijk. Je kunt alles en iedereen weer weg sturen maar daarmee werp je Ajax natuurlijk alleen maar verder terug. Want wie komen er dan voor terug? Zo simpel is het allemaal niet en dat bewijs is wel geleverd nadat er een heel leger aan mensen de afgelopen tijd is vertrokken en weggestuurd. Het lost niets op, het maakt het hooguit alleen nog slechter.
4 -2