'Maakt ook niet echt statement richting Ziyech'

JesseTH, 22-04-2018 om 23:29, 8913 views, Ziggo Sport | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Wim Kieft en Ruud Gullit begrijpen beiden weinig van de manier waarop de supporters van Ajax zich in bepaalde situaties gedragen. Laatstgenoemde hekelt de fluitconcerten aan het adres van Hakim Ziyech, terwijl Kieft zijn zorgen uit over het opwachten van de spelersbus.

'Het is heel bedreigend, je ziet dat die mensen behoorlijk over hun toeren zijn', begint de oud-spits over de situatie aan tafel bij Rondo. 'Het is ontoelaatbaar en je moet de mensen ervoor straffen. Ik las de column van Edwin van der Sar afgelopen zaterdag en hij maakt ook niet echt een statement richting Ziyech. Ik heb eigenlijk heel Ajax er weinig over gehoord en ik ben erg benieuwd naar wat voor maatregelen ze hiertegen gaan nemen.'

Gullit vond vooral het gefluit naar Ziyech tijdens Ajax - VVV Venlo erg pijnlijk. 'Als het stadion niet zo vol is, dan hoor je bijna alles. Ik kon er gewoon niet naar kijken. Ik voelde zó mee met die jongens. Er is niemand die slecht wil spelen en Ziyech is gewoon een geweldige voetballer. De beste die ze hebben. Dat kán gewoon niet.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Lagasj
"Statement" de arme ziel kan het woord niet eens uitspreken.
Weet hij veel.
Je vraagt je waarom degenen die hem kunnen wegsturen dit nog steeds niet gedaan hebben.
Elke minuut telt op dit moment voor Ajax.
1 -1
gras
Ach, deze directie komt met moord weg. Is het niet de dolksteek in de rug van Keizer of Bergkamp of het laten etteren van een conflict dat over niet meer dan bevoegdheden gaat waardoor Jonk weg is, dan is het wel het totale gebrek aan ballen om het voor Ziyech op te nemen.

Kapitaalvernietiging en na het smerige ontslag van Keizer het zoveelste signaal van een totaal gebrek aan empathie en loyaliteit naar eigen medewerkers. Daar staan Sar en Overmars voor. Koud, kil en incompetent.
4 -2
niquedegraaff
Ik denk dat Ziyech ook niet helemaal vrij uit gaat, anders was dat waarschijnlijk wel gebeurd hoor.
1 -4
geronimo
Hij toont ook geen respect voor de supporters die hem wel steunen, het doet hem niets zegt hij zelfst
1 -4
Hagmag
Slappe hap die van de Sar.
Bij die bus stonden alleen maar Aso's.
Dat zag je ook aan hun gedrag, die ben je liever kwijt dan rijk.
Overal hangen camera's, moet toch uit te zoeken zijn wie dat zijn geweest.
Minimaal 5 jaar stadionverbod, voor dat kakkerlak gedrag.
7 -1
Lagasj
Maar nee, meneer doet helemaal niets !
En dat moet een Ajax bestuurder zijn. Hahaha.
0 -1
Babayaka
wat voor statement moet je maken dan ? al die kereltjes lopen met een contract van een andere club onder de armen. De heren anaal listen zijn ook een bijzonder volk, zoals ze praten over het nederlandse voetbal.
4 0
MichelAngelo66
Is iedereen nu aan het woord geweest? Kan dit boek eindelijk een keer dicht?
Ziyech verkopen. Hij blij, wij blij. Klaar.
5 -1
Leprechaun
Blij? Verre van, vriend.

Ik maak me grote zorgen over het imago van Ajax als dit zo door gaat. Welke speler wil nog een transfer naar Ajax maken, als je zo behandeld wordt door supporters en clubleiding?
3 -2
ambtenaar
Bizar dat het weer moet gaan over dat kleine groepje supporters die zich misdragen.
3 -1
PJK54
Ik heb ook het vermoedde dat het merendeel al een stadionverbod heeft en daar ging staan om rotzooi te trappen verder helemaal niets.
1 0
ajaxinho
De enige statement die ik van ze heb gehoord,
is dat ze het wel begrijpen als hij wil vertrekken.
7 0
Biss
'Als het stadion niet zo vol is, dan hoor je bijna alles.’

Blijkbaar hoorde je dus niet hoe 90% van de supporters Ziyech toezong en juichte bij ieder balcontact. Wat je ook niet hebt gehoord is hoe Ziyech aangaf na de wedstrijd hier geen moer om te geven. Het ligt altijd aan ‘de supporters van Ajax’ maar wat er werkelijk gebeurd is dat er een paar losers zich misdragen en Ziyech spuugt op de échte fans die hem een hart onder de riem proberen te steken.
Maar waarschijnlijk verkoopt dit verhaal minder dan het gelul waar ongeveer elke verslaggever nu mee komt.
Ben er helemaal klaar mee. Beste voor Ziyech en Ajax dat hij weg gaat, niet omdat hij geen goede voetballer is, maar vanwege alle drama rond zijn persoon. Genoeg drama gehad dit seizoen, tijd voor rust.
15 -3
MyDreamteam59
Nou beste Ruud, ik zal het je uitleggen.
Goed luisteren met die schapekop van je ; Ziyech heeft ons allemaal in de zeik genomen, in de allesbeslissende wedstrijd tegen PSV heeft Haakneus Ziyech geen ene flikker gedaan. Kan gebeuren zou je zeggen...ware het niet beste Ruud, dat zojuist bekend is geworden dat er een kleine link is naar PSV WAAROM Haakneus Ziyech zo erbarmelijk slecht speelde! Haakneus Ziyech gaat namelijk met Marcel Brands mee naar Everton. Brands gaat Ziyech en Lozano meenemen.

Onze breinen in driedelig pak zullen hopelijk wel gewoon de HOOFDPRIJS kunnen vragen voor Haakneus Ziyech en niet dat Haakneus Ziyech een regeltje in zijn contract heeft staan dat hij voor een gelimiteerd transferbedrag weg mag tw 15 miljoen. Dat is namelijk ook al bekend, is te lezen in de Engelse kranten. Daarom was Haakneus Ziyech al zo vast overtuigd dat dit de laatste 2 wedstrijden in het Ajax shirt zullen gaan worden. En dat beste Ruud, noemen wij galbakken. Net zoals jij de heleboel op z’n kop hebt gezet bij PSV (transfer naar A-C Milan) en wat zelfs de kop van Hans Kraay sr heeft gekost. Dus beste Ruud, oogjes dicht en snaveltje toe want heb jij helemaal niets te zeggen over Ajax.
9 -20
Dwergje48
Niet zo denigrerend doen.

Enne.. Geloof jij elke potentiële link en elk gerucht? Hoe weet je dat Ziyech, als het waar is, er al van op de hoogte was ten tijde van PSV - Ajax?
0 0
Michelinho
"Haakneus Ziyech"? Lul met vingers ben je, ga je schamen. De rest ga ik niet eens op in. Bizar dat dit hier al sinds gisteravond mag blijven staan ook, AS!
1 0
Lagasj
Je pilletjes kwijt ?
0 0
BokkieBokstra
Tsss. Treurig dit. Zoek een leuke club in de buurt.
0 0
Ferd
Hebben je ouders jou als baby een paar keer op je hoofd laten vallen?
2 0
Ruff Rhythim
Zelfs dat hielp niet....
1 0
insectenverdelg
Busje komt zo. En dan bedoel ik niet de spelersbus van Ajax dit keer....
0 0
Jari_held
Kneus! Ziyech was de beste ajacied op het veld tegen psv, voor zover die er was!
3 0
Bennyben
AllesBeslissende wedstrijd ?

Volgens mij heb je wat gemist die wedstrijd ging nergens meer om al zouden we hem gewonnen hebben werd je ook geen kampioen hoor PSV had alles zelf in de hand.
0 0
Ajacied33
Droevig....
2 0
ETM
Je begrijpt duidelijk geen flikker van hoe de neus in haak steekt.
0 0
MosesD
Kneus.
3 0
GrandMasterFlex
Randdebiel
5 -1
JanTa
+1
3 0