'Benieuwd waar hij volgend jaar gaat spelen'

SJvanveen, 22-04-2018 om 11:29, 9887 views, FOX Sports | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Hakim Ziyech is zondagochtend ter sprake gekomen bij de Tafel van Kees op FOX Sports. De Marokkaanse Ajacied krijgt veel lof en er wordt schande gesproken van het gedrag in de Johan Cruijff ArenA jegens de spelmaker.

De middenvelder heeft een image en Amrabat heeft Ziyech weleens advies gegeven hoe om te gaan met de camera. 'Ik heb gezegd: je moet niet altijd zeggen wat je denkt. Maar hij is een van de weinige voetballers die zegt wat hij denkt. Dat is niet altijd slim, maar Hakim draait er niet omheen. Hij is een beetje Zlatan-style. Ik vind het wel mooi, maar soms is het niet slim.' 

De image van desinteresse en negativisme die hij mede door zijn mediaoptredens bij sommigen heeft ontwikkeld, is niet conform aan zijn échte persoonlijkheid, stelt Amrabat. 'Hij heeft een fantastische persoonlijkheid. Buiten het veld lacht hij en ik ben heel benieuwd waar hij volgend jaar gaat spelen. Wat hij voor de club doet... Hij is waardevol en geeft ook altijd alles; hij heeft de meeste ballen afgepakt, loopt de meeste kilometers...'

Ondanks de puike prestaties van Ziyech ligt hij onder vuur bij een klein deel van de Ajax-aanhang. Sommigen floten hem in de midweeks thuiswedstrijd tegen VVV-Venlo (4-1) uit, alvorens het overgrote deel van de Johan Cruijff ArenA Ziyech toejuichten. 'Ik vind het mooi dat de meerderheid hem steunt', aldus Amrabat, die bijval krijgt van Henk Fraser. 'Ik vind het een schande dat er zo wordt omgegaan met een topspeler.' 

 

Marokkaans teamgenoot @n_amrabat_official is erg te spreken over @hziyech... 😌 “Hij is een beetje Zlatan-style”, doelt de aanvaller op de mediaoptredens van de #Ajax-smaakmaker. 🎙 Waar de vedette volgend seizoen speelt? “Ik ben benieuwd.” 😏 Wat denken jullie dat de volgende bestemming is van misschien wel de beste speler in de Eredivisie? 👇🏻🧐 #ajax #wijzijnajax #hakimziyech #marokko #morocco

Een bericht gedeeld door Ajax Showtime (@ajaxshowtimeinsta) op

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
MyDreamteam59
Goed, mede Ajacieden...al is de leugen nog zo snel, de waarheid achterhaald hem wel!
Zojuist bekend geworden dat Marcel Brands naar Everton gaat en Lozano EN....tromgeroffel !!!!! Ziyech gaat meenemen.

Dit verklaard een heleboel dat onze Marokkaanse kontenbonker geen ene FUCK heeft gedaan in de wedstrijd tegen PSV. Jij bent goed voor mij dan ben ik goed voor jou...dit was dus al heel lang bekend bij onze begaafde middenvelder! Het maakte Ziyech geen ene reet uit dat Ajax de titel is misgelopen. Hier en daar de boel lopen irriteren en dan zgn de zwarte piet “sorry Sylvana” aan de supporters geven. Vieze rat dat je bent...als ik Ajax mag adviseren, geen verkoop mits er een bedrag van 50 miljoen op tafel komt EN Davy Klaassen voor 0 naar Ajax terug. Plus dat Everton het gehele salaris van Davy, komende 4 jaar, voor rekening gaat nemen. Ik voelde dit al heel lang aankomen, na Younes zijn wij weer in de maling genomen door spelers die niet verdienen om in onze kleuren te spelen. Ik hoop dat je wegrot in Liverpool
1 -4
Nouri34
Ga hulp zoeken!!
0 0
OuweDibbes
Misschien 25 miljoen en Klaassen in de deal betrekken? Nu wilt de directie van Everton het warhoofd Brands volgen, over een half jaar ligt hij eruit.
0 -2
Lagasj
Als Ajax Bosz terughaalt speelt Ziyech waarschijnlijk nog gewoon bij Ajax.
Zo slim is hij wel.
0 -1
OuweDibbes
Ach Henkie, ik vond het een schande hoe je Vitesse tegen Feyenoord verleden jaar het veld in stuurde. Ontopic, als er maar 30 miljoen op tafel komt en het snel wordt afgerond.
1 0
Denees
Ik vind dat geen interessante vraag. Ik ga ervanuit dat we er een goede prijs voor krijgen en dat is alleen van belang. Het is geen dragende en beslissende speler speler, alle pogingen en lofuitingen van Mossou of Spaan ten spijt. Niemand is belangrijker dan de club, zeker Ziyech niet. Ik denk trouwens dat hij fysiek te kort schiet voor de Engelse competitie.
1 -1
FSideMaluku
Ziyech blij met het verlies van de titel van Ajax tegen de Graafschap.
https://youtu.be/sivAZt5cGbU

Daarom blieft een gedeelte (en wat mij betreft een te klein gedeelte) van de fans hem niet. Mee geven aan de eerste de beste die betaalt wat wij voor hem vragen, kom ik het strikje er om doen.
3 -9
NouriVandeBeek
Je zet jezelf voor schut.
3 0
kaashaas
Herta
0 0
Wesl
Lyon lijkt me wel een leuk team voor hakim
5 -1
MyDreamteam59
Maakt niet uit waar ALS HET MAAR HEEL VER WEG IS
6 -15
AFCA0492
ach ga genieten van het weer en probeer een keer blij te zijn. zal je goed doen
2 0
Wesl
https://www.nrc.nl/nieuws/2018/04/21/parfum-van-racisme-a1600296
0 -6
KennyTeteTuTuTuTu
Eriksen naar Barca. Ziyech naar Spurs
4 -3
Juichtoon
De houding van Ziyech naar het Ajax publiek is en was ook schandalig. Hakims reactie naar de Ajax fans was niet alleen zeer onprofessioneel (je gaat toch niet in discussie over je spel met de fans, wat je trainer vindt is genoeg), maar vooral ook buitenproportioneel (hij straft alle fans terwijl er maar een handvol floten).
Daarbij dienen de supporters zich beter te gedragen maar dat geldt meer in de breedte en niet alleen ivm de opstelling naar Hakim.
1 -3
AntiCatenaccio
Franse competitie verwacht ik.. Lyon, Marseille, Saint-Étienne
3 0
geendagsvlieg
Het minimale transferbedrag wat AS voor Ziyech verlangt is niet te betalen voor de Franse subtop.
1 -1
M.Olsen
Denk dat Valencia hen ophaalt. Misschien Liverpool of Milan
3 -1
aanval86
word Frankfurt ofzo
0 -1
EVH
Everton
0 -3
JanTa
Ik zou het heel jammer vinden als Ziyech vertrekt. Hij is een geniale speler die ook wat ergernis naar zich toe trekt maar dat neem ik op de koop toe. We hebben al genoeg grijze muizen in de eredivisie.
5 -2
fanforeffer
Dat ben ik met j eens. ik stoor mij soms ook mateloos aan Zyech. Maar ik kan ook genieten van zijn geniale spel. Wanneer hij wekelijks en ook tegen grote clubs het laat zien. is hij niet meer te houden. M.I. is het verstandig van hem nog een jaar te blijven.
0 -1
WillyBrokamp
Goed, heeft iedereen nu zijn Ziyech-plasje gedaan ?
0 0
marrene
Hij zegt wat hij denkt. En laat dat nu juist niet zijn sterkste punt zijn.
0 -2
AjaxCitizen
Want? Omdat jij het ermee oneens bent met wat hij zegt, is het gelijk niet zijn sterkste punt?
1 0
marrene
Nee, maar als hem gevraagd wordt wat hij ervan vind dat een groot deel hem steunt en voor hem klapt en hij zegt vervolgens dat hem dat niet interesseert ben je niet alleen dom maar ook verschrikkelijk arrogant.
1 -2
Babayaka
Ajax
1 -3
Bobbaasje
In ieder geval niet naar Everton gaan.
1 0