Derksen: 'Denk niet dat medespelers het pikken'

JesseTH, 20-04-2018 om 21:20, 11639 views, Voetbal Inside | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Johan Derksen ergert zich mateloos aan het gedrag van de groep mensen die de spelersbus van Ajax opwachtten na PSV-uit. De analist, maar ook René van der Gijp, zien verder voor Hakim Ziyech geen transfer naar een échte topclub ontstaan.

'Zo’n jongen zou bij een club als Schalke moeten gaan spelen, een subtopper in Duitsland', is Van der Gijp aan tafel bij Voetbal Inside van mening. 'Als je een speler als Ziyech haalt, dan ben je verplicht om net als bij Sneijder alle ballen naar hem te spelen. Je gelooft toch niet dat Roma dat gaat doen? Die zijn toch niet achterlijk?'

Volgens Derksen zijn het niet zijn voetbaltechnische kwaliteiten die een mogelijk probleem zouden kunnen vormen bij een transfer. 'Bij buitenlandse clubs eisen ze toch een professionele instelling. Ik denk ook dat medespelers in de kleedkamer het niet pikken van hem.'

Ook over de groep mensen die de spelersbus van Ajax opwachtten na PSV - Ajax is Derksen niet te spreken. 'Deze idioten worden te serieus genomen. Iedere club heeft een handjevol van dat soort gekken. Het is bij Ziyech wel een probleem, want hij had het bij Heerenveen, Twente en bij Ajax, dan is er iets mis met je presentatie. De fatsoenlijke supporters vonden het te gênant voor woorden dat die jongen uitgefloten werd en die hebben dat overstemd, gelukkig.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
JanTa
Hoelang word die besnorde fossiel met zijn companen nog serieus genomen?
0 0
Freddy Al
Ziyech is een fantastische voetballer .
Hij zou zich verbeteren als hij zijn acties nog beter weet te doseren en af en toe het spel simpeler houdt.
Ook tegen VVV weer een aantal weergaloze acties gezien.
Hij is geen speler meet een hoge aaibaarheidsfactor en dat heeft te maken met zijn erg gereserveerde houding naar pers en publiek.
Het is aan hem of hij daar iets mee gaat doen een meer spontane open houding zou hem een betere PR opleveren maar zeker geen betere speler van hem maken.
0 0
Leviathan
Het is aan de rest om een voetballer eens op zijn kwaliteiten te beoordelen. De omgekeerde wereld hoor.. De ene is voor de camera nou eenmaal de ideale schoonzoon en de ander niet. Ronaldo wordt vaak ook afgezeken alsof ie niet kan voetballen en een slecht mens is. Terwijl het t tegenovergestelde is.
0 0
Michelinho
Dat walgelijke sujet heeft zichzelf nog maar eens voorgoed gediskwalificeerd met zijn gemaakte mening over Kramer. Die duwde Büttner met zijn voet weg, oreerde de besnorde dwarsligger uit Grolle.
0 0
MichelAngelo66
Zijn er geen andere gespreksonderwerpen meer?
0 0
0184
Ik denk echt dat het een wisselwerking is tussen fans en ziyech
Als hij accepteerde dat gij op een Ajax manier commentaar krijgt staat hij 1-0 voor als daarentegen de fans zijn houding accepteerde dan is Het niet 1-1 maar 2-0 voor Ajax en had je mss wel kampioen geworden
0 0
Ajax412
Ik hoop niet dat ze Ziyech serieus vergelijken met Sneijder, dat zou ze nóg ongeloofwaardiger maken.
1 0
koppendicht
Zyiech is inderdaad beter dan Sneijder, die 2 jaar heeft gepiekt en daarna is weggevallen.
0 -5
Balgobind
hahahahaahhaahahah
0 0
Rujar
Ziyech blinkt uit en de volgende wedstrijd heeft hij het record van het meeste balverlies in een wedstrijd.
0 0
MichelAngelo66
Grapjas
0 0
insectenverdelg
Zeer grappig maar nergens op gebasseerd. .Zityech mocht willen dat hij dit jaar zo had gespeeld als Sneijder t laatste jaar bij Ajax.
0 0
Rsv
Spijker op de kop, het is geen toeval dat Ziyech z'n houding bij drie clubs als vervelend wordt beschouwd.
3 0
Ajax412
Precies, hij krijgt ook overal problemen met supporters. Binnen nu en twee jaar zit daar bijna gegarandeerd een vierde club bij, of hij verdwijnt naar de achtergrond.
0 0
Van Reenen
Jammer dat AS weer een stukje uit de uitspraken van Johan haalt en niet zijn hele uitspraak. AS begin t een beetje op de Telegraaf te lijken.
Wat Johan ook zei en niet onbelangrijk is, is dat van der Sar een statement had moeten maken door die persoon die Ziyech duwde zijn seizoenskaart moest innemen en ook voor volgend seizoen.
Je schaamt je toch heel erg om te zeggen Ajax-Supporter te zijn. Ik wil niet bij dat soort imbeciel en horen.
4 -3
Heiko
Soortgelijk artikel heeft toch al op AS gestaan?
0 0