'Je kan als club niet hard genoeg optreden'

ArthurV, 16-04-2018 om 22:00, 8330 views, Voetbal Inside |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

De heren van Voetbal Inside vinden dat de mensen binnen Ajax de oren niet moeten laten hangen naar de supporters die zondagavond, nadat de Amsterdamse club met 3-0 verloor van PSV, de spelersbus hadden opgewacht. Volgens Johan Derksen moet Ajax waken voor een soortgelijk scenario als bij Willem II en FC Twente, waar gedurende dit seizoen onder druk van de aanhang een trainer de laan uit werd gestuurd.

'Tegenwoordig heeft iedere club wel een achterban van honderdvijftig mensen, die na twee nederlagen de bus opwachten', steekt Derksen van wal. 'Tegen dit soort gasten kan je als club niet hard genoeg optreden.' Ook Valentijn Driessen is niet te spreken over het gedrag van de Ajax-supporters. 'En dan heb je ook nog van die fans die fakkels naar beneden gooien. Wat ze ermee willen weet ik niet. En dan vervolgens die bus op lopen wachten, stelletje mafkezen.'

Een speler voor wie het incident extra vervelend was, is Hakim Ziyech. De woede uitbarstingen die een aantal fans hadden nadat de spelers uit de bus waren gestapt, zouden met name gericht zijn naar de Marokkaans international. De journalist van de Telegraaf is van mening dat Ziyech zelf ook deels heeft meegewerkt aan zijn slechte relatie tussen hem en de supporters. 'Het is natuurlijk geen gelukkig huwelijk tussen die twee, maar als de fans zouden hebben geëist dat hij niet meer meedoet, dan zou je hem Ajax zijnde toch juist op moeten stellen? Want het zou al helemaal van de zotte zijn als de supporters dat ook nog gaan bepalen.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bouke
vermeld dan ook even dat ziyech gespuugd heeft en daarna een zwiep kreeg ... Inter supporters maken hun spelers wel duidelijk hoe het werkt .. die rijden de zogenaamde vedetten klem in de binnenstad .. dwingen ze om uit te stappen en maken ze duidelijk dat trots op het shirt moeten zijn van de club die ze vorstelijk betaald en anders moeten ze gewoon oprotten !! Inter is van hun , Ajax is van de supporters.
1 -3
Adamoost
off: die Derksen riep net dat Kramer geel zou moeten hebben. slaat toch nergens op
4 0
Michelinho
Allemaal deel van zijn campagne tegen Uilenberg en van Egmond en alle scheidsrechters die niet Bas Nijhuis zijn.
1 0
MrPink
Ja, hij ging het even goed praten.

"Hij wou hem wegduwen met zijn voeten" ja, me reet. We weten toch hoe die engnek Kramer is.
4 0
FlyingDutchMan
Volgend scenario wordt dat de supporters de opstelling maken op een briefje aan Ten Hag overhandigen, het moet niet gekker worden lol..
0 -1
Bocarra
Het zijn en blijven farizeeërs maar dit keer moet ik ze wel gelijk geven.
2 0
geronimo
Heeft nu iedereen zijn zegje gedaan?
1 -1
Ruff Rhythim
Dacht je dat?
Het is pas een dag na gisteren he?

Dit gaat nog dagen, weken, maanden door hoor...
0 -1