'Als je ze zo tegen krijgt, vraag je erom'

ArthurV, 16-04-2018 om 17:05, 6047 views, Alles op Swart |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Sjaak Swart heeft tegenover Alles op Swart aangegeven de absolute wil om te winnen bij de spelers van Ajax te hebben gemist. De Amsterdammers verloren afgelopen zondag met 3-0 van PSV, waardoor de landstitel definitief uit het zicht verdween. 

'Omdat PSV kampioen kon worden, hoopte ik zondag extra graag van ze te winnen', steekt Swart van wal. 'Dat heb ik echter niet gezien bij de spelers en dat valt mij zwaar tegen.' De rechtsbuiten van weleer geeft aan een Ajax te hebben gezien dat op elk punt gefaald heeft. 'Bij het derde doelpunt van PSV had ik het idee dat ik naar de amateurs zat te kijken.'

Toch voelt de 3-0 nederlaag tegen de Eindhovenaren voor Swart niet echt als een vernedering. 'Als je zo de doelpunten tegen krijgt, dan vraag je er gewoon om.' Over PSV was Swart echter ook niet onder de indruk. 'Die hebben ook niets laten zien en enkel op de counter gespeeld.'

Nadat de selectie van Ajax afgelopen zondag teleurgesteld huiswaarts keerde, werd de spelersbus opgewacht door een deel van de Amsterdamse aanhang. Swart baalt erg van het incident. 'De supporters moeten het goede voorbeeld geven en denken: ''dit mag nooit gebeuren.'' Je hebt hier namelijk helemaal niks aan.' De teleurstelling van de fans kan de clublegende wel begrijpen. 'Vroeger werd je op je reet geslagen met een mattenklopper als je niet presteerde. Misschien hebben de huidige spelers dat nu ook nodig', aldus Swart met een knipoog.

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Van Reenen
Sjaaaak, met kleuters win je geen landskampioenschap en er lopen meer kleuters bij Ajax dan bij een topteam in het buitenland. Daar spelen over het algemeen spelers van 24 jaar of ouder en niet van net 18 jaar geworden en die af en toe een aardige actie in huis hebben.
0 0
T.reckveugel
Sjaak, je zit in de Champions Lounge naast vGaal. Die zette tijdens de revolutie Sturkenboom in om namens Hennie Henrichs en consorten alles stuk te maken. Zie wat dat heeft opgeleverd.
Is er dan helemaal niets meer heilig? Schande. Schaam je, samen met de bestuursraad, allemaal dankzij Cruijff geïnstalleerd, allemaal mede verantwoordelijk.
Opdat we niet vergeten
0 -1
RoodWit
Kan mij wel vinden in de woorden van Sjaak.
1 0
AFCAHOOLIGAN
laat Sjakie alsjeblieft trainer worden!!!
0 0
Ruff Rhythim
Deze club krijgt sportief momenteel wat het verdient en waar het om gevraagd heeft...
1 0
amthree
"Vroeger werd je op je reet geslagen met een mattenklopper als je niet presteerde. Misschien hebben de huidige spelers dat nu ook nodig'' Nou de spelers van tegenwoordig hebben wel meer nodig dan alleen dat.!!
1 -1
afcas
daarom snap ik niet dat iedereen loopt te klagen over het opwachten van de bus. iedereen roept dat ze iets nodig hebben zodat het tot ze door dringt, maar als er dan actie ondernomen wordt de eerste zijn die klaagt dat het niet goed is. dat ze aan spelers hebben gezeten is natuurlijk ook niet goed, maar dat ze de bus opwachten is vrijwel de enige mogelijke manier die nog over was om de boodschap dat ze beter moeten spelen en meer inzet moeten tonen over te krijgen.
1 -1