Vissers: 'Ajax op moreel niveau gefaald'

SJvanveen, 15-04-2018 om 22:55, 7832 views, Studio Voetbal |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Willem Vissers heeft uitgehaald naar het beleid van Ajax. De journalist van De Volkskrant zei bij Studio Voetbal dat de Amsterdamse club op morele wijze heel slecht gehandeld heeft dit seizoen.

'Ik vind dat Ajax op moreel niveau gefaald heeft dit jaar', begon Vissers bij het praatprogramma. 'Ze stellen Keizer aan, dan gebeurt dat met Nouri, komt er een onervaren trainer die een paar keer slecht wisselt, maar de situatie Nouri geweldig managed, dan gaat het uiteindelijk beter en dan ontslaan ze hem niet in de winterstop, maar een dag voor Willem II omdat ze - als ze 5-0 hadden gewonnen - 'm niet meer konden ontslaan natuurlijk.' 

Kees Jansma is het honderd procent met Vissers eens. 'Ajax had Keizer niet moeten ontslaan', is de presentator stellig. 'Maar wat er daarna gebeurt... Die arrogantie van dat ze het wel gaan redden, die kan ik écht niet plaatsen.' Vissers besluit over Ten Hag: 'Je moet je afvragen of het geen mismatch is. En er zijn nu allemaal boze mensen, nog voordat het nieuwe seizoen begonnen is.' 

 

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
Bocarra
Eerst roept de media dat Keizer te ligt is. Het Nouri effect mocht niet als argument voor de slechte seizoenstart gebruikt worden. Nu had Ajax Keizer moeten behouden en telt het Nouri effect wel. De media zijn een stelletje huigelaars.
3 0
MortenOlsen
Een heleboel hebben het hier over Peter Bosz terughalen maar je moet wel rekenen dat als dat zou gebeuren, hij dan wel een hele lading eisen gaat stellen. Die wil dan alle macht hebben natuurlijk en of je dat moet willen? Hij is natuurlijk geen Ajacied in principe.
0 0
Bocarra
Bosz heeft Ajax in de steek gelaten voor het grote geld. Hij had bij Ajax kunnen blijven als Bergkamp zou vertrekken. Bergkamp staat nog steeds op de loonlijst.
1 -2
Truth
Al vraagt hij om een gouden stoel in de ducout. Ajax zou Peter dankbaar moeten zijn als hij nog bereid zou zijn om weer in die slangenkuil te stappen
0 0
Stroeve
Hahaha, dat zou toch een prachtig gezicht zijn!
0 0
Maxwell_5
Je speelt sinds jaren weer des Ajax. Haalt zelfs een Europese finale. Hoeft in principe maar 3 versterkingen te halen op je zwakste posities... Nee, het ging fout toen Bosz de deur werd gewezen. Alles daarna met (het ontslag van) Keizer en vervolgens ten Hag is bestuurlijk dwalen.
4 0
Gijsje
Het ergste is nog, dat Aad de mos een keer gelijk heeft gehad.Opa liep.
5 0
Patrick78
Een paar keer slecht wisselt? CLOWN!!!!!!!!! Out tegen Nice, out tegen Rosenborg, 2-1 onderuit tegen Heracles, 1-1 tegen ADO, 1-2 tegen Vitesse en Utrecht ( met Ten Hag op de bank ), 3-3 tegen Twente, out in Knvb beker opnieuw tegen Twente.....Keizer was niet goed genoeg voor Ajax
8 -6
waayop
En Ten Hag?
1 0
Ajacied33
EU uitschakeling en Heracles/Vitesse/Utrecht thuis was vroeg in het seizoen en niet onafscheidelijk te zien met Nouri. Vlak voor de winterstop begon het goed te lopen met leuk voetbal en veel goals. Twente uit als je die analyseert was echt niet slecht, veel kansen onbenut gelaten om uit te lopen.Onder TH doet het voetbal gewoon pijn aan de ogen
2 0
ambtenaar
Goeie samenvatting, zijn veel mensen alweer vergeten.

Grootste fout was 2x een onervaren trainer neer te zetten voor de ze selectie, zowel Keizer als ten Hag.
0 -1
BRAMHOUTEN
Jij gaat wel heel makkelijk over nouri heen. Het Europese debacle kan je voor 100% aan het incident met nouri toekennen. Spelers waren er nog niet klaar voor om te spelen, hetzelfde tegen Vitesse. Daarna hebben ze zich gewoon goed herpakt
3 0
insectenverdelg
Ten hag helaas ook niet. Heeft totaal geen grip op de selectie. Onder keizer leek het na Nouri oog weer een team te worden. Onder ten hag heb ik t gevoel dat 7 van de 11 voor zichzelf spelen.
4 0
fanforeffer
Nouri is drama .Het vertrek van Sanches was erg het niet halen van versterkingen (bv een lb en ervaring op niveau ) heeft Keizer ook genekt.
8 0
Bjorn
Het bestuur heeft gegokt en verloren.
2 0
Jeugdtrainer
Eens dat je Keizer niet had moeten ontslaan. Maar we moeten niet doen of het allemaal zo goed was toen. Keizer moest nog zoveel leren. En ik gun dat proces iedereen, maar Keizer had nog veel en veel te leren. Die had niet aangesteld mogen worden.

En we zijn er goed in om het beter te laten blijken dan het was. Ten Hag moet nu van iedereen weg en dan komt het niet goed uit dat Ajax goed speelde tegen Heracles (het is zo lastig kansen kregen tegen een vijfdubbele muur) en ook vandaag gewoon echt heel prima speelt dat eerste half uur. Daarna valt de goal en knakt het.

En daarnaast. Elke trainerswissel kost punten. Had er nou werkelijk iemand gedacht dat we kampioen gingen worden? Daar ging Overmars al de fout in. Niet Ten Hag.
4 -1
AFCA.
En Ten Hag moet nog veel meer leren dan Keizer. Keizer haalde meer punten, scoorde meer, kreeg er minder tegen en lag veel beter in de groep.
En zeggen dat Keizer voort kon borduren op de succesen is maar deels waar. Het drama Nouri gooide Ajax een aantal maanden helemaal plat. En Keizer heeft weer een hele andere visie dan Bosz. Keizer speelde meer des Ajax dan Bosz. Die visie moest hij ook inslijpen.
3 0