Jansen: 'Dat zou de ultieme vernedering zijn'

FinnDekker, 12-04-2018 om 17:06, 11344 views, Voetbal International |

Shop nu het nieuwe Ajax-uitshirt 2020-2021!

Kijkend naar de statistieken van dit seizoen heeft Ajax zondag een streepje voor op PSV. De Amsterdammers wonnen tot nu toe alle toppers dit seizoen. Toch is het PSV dat aankomend weekeinde kampioen kan worden. Voor de camera van Voetbal International legt Freek Jansen de situatie uit. 

'Dat zou de ultieme vernedering zijn voor Ajax', doelt de Ajax-watcher op verliezen in Eindhoven. 'Na dit seizoen, al die jaren zonder prijs en de hunkering naar een kampioensschaal. Je merkt in Amsterdam dat de kans op het kampioenschap minimaal is. Maar het feestje in Brabant willen ze komend weekend in ieder geval komen verpesten.'

'Opvallend als je naar dit seizoen kijkt, is dat Ajax de punten in de toppers gehaald heeft. Feyenoord twee keer van gewonnen, uit en thuis. PSV-thuis weet iedereen nog wel vlak voor de winterstop', gaat Jansen verder. 'In de toppers heeft Ajax prima cijfers te overleggen. Dat geeft ook aan dat er daaromheen te veel averij is opgelopen. '

Delen!
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
ajax4ever01
Als we verliezen zijn de rapen gaar denk ik intern bij Ajax
0 -1
davidsglory
De man die ultiem vernederd is door Johan Derksen. Wat pas een vernedering is, is als Ajax daar 4 - 0 wint. Dan kan PSV kampioen worden met een zure smaak in hun waffel.
0 0
Michelinho
Laatst was bij FC Afkicken een vrouw die een proefschrift had geschreven over clubwatchers. Ze vertelde dat niemand die ze daarvan sprak de club volgt waar ze fan van zijn.
Freek heeft in de jeugd bij de Graafschap gespeeld en dat is ook zijn club. Arme jongen.
Maar goed, wat er uit zijn pen en mond komt over Ajax is niet alleen standaard negatief omdat dat aan het verdienmodel voldoet, je merkt aan alles dat het hem persoonlijk veel genoegen schenkt als het slecht gaat met Ajax.
Ik zie hem al handenwrijvend staan bij de gedachte aan een 'ultieme vernedering'.
1 -1
Genant
Loop toch niet zo slap te lullen Freek. Hou nu gewoon even een paar dagen je mond en maak dan een verslagje zondagavond. Ok?
1 0
Remark
Nee Freek, de ultieme vernedering zou zijn met 10-0 verliezen in Eindhoven.
0 0
aka
Gewoon verliezen ook al
0 0
PJK54
Ach beter van de "kampioen" verliezen als van nummer 18 en dat hebben we ook meegemaakt hoort bij het voetbal. Ik neem aan dat de technische staf de jongens wel een beetje voorbereid op dit scenario.
0 0
Biss
Joh..
0 0
ETM
Een vernedering? Ach, t zou gewoon naadloos passen bij de rest van dit kutseizoen.

Overigens is de kans groter dat Ajax wint, want Ajax is sterker dan PSV, maar het is niet politiek-correct om dat te benoemen omdat Ajax niet boven aan staat.
0 0
trooop
Als cocu humor heeft (heeft 'ie niet, maar probeer het je even voor te stellen) - als cocu humor heeft laat hij psv overal op het veld super agressief druk zetten. Tot onana aan toe. Dat zou pas een vernedering voor ons worden. Zou gelijk het einde van zowel ten hag als van der sar en misschien wel overmars kunnen betekenen. Een scenario waar ik voor zou tekenen.
3 -7
Michelinho
Wat een raar iets om te bedenken en het dan ook nog hier neer te zetten en als klap op de vuurpijl te schrijven dat je hoopt dat het gebeurt. Voor welke club ben jij?
2 -2
masterrr
Dat kan PSV helemaal niet
5 0
3*stars*3
Hoop het niet maar dit is zo'n zwart seizoen en bijna alles gaat fout bij Ajax.
Zo'n afsluiter zou dan ook bij dit drama seizoen passen.
Maar als onze jongens een beetje eer in hun body hebben, laten ze dat vanaf zondag maar weer zien...
2 0