Derksen: 'Kluivert loopt naast zijn schoenen'

ArthurV, 19-03-2018 om 21:50, 27897 views, Voetbal Inside |

Bestel jouw sjaal voor het tweeluik met Juventus!

Johan Derksen heeft zich bij Voetbal Inside erg kritisch uitgelaten over de manier waarop Justin Kluivert zijn doelpunt tegen Sparta Rotterdam vierde. Nadat Kluivert afgelopen zondag scoorde, liep hij gelijk op de meegereisde supporters af. Derksen is van mening dat de buitenspeler beter de aangever van zijn doelpunt, Donny van de Beek, had kunnen bedanken.

'Ik vind Kluivert een heel aardig voetballertje', steekt Derksen van wal. 'Maar hij loopt erg naast zijn schoenen en is daarnaast een beetje een eikeltje. Die Van de beek maakte een wereldactie en leverde vervolgens een prachtige assist af. Ga dan niet met de eer lopen strijken. Hij had naar Van de Beek moeten lopen en hem moeten bedanken.'

'En dan vervolgens dat logo aan het publiek tonen', gaat Derksen verder. 'Als ze morgen ergens anders een euro meer kunnen verdienen, dan zijn ze weg. Dit is heel erg kwalijk gedrag voor zo'n snotaap.'

Op wie Derksen ook erg kritisch is, is Frenkie de Jong. De analist ziet het talent in de middenvelder annex verdediger van Ajax, maar is van mening dat zijn kwaliteiten een beetje overschat worden. 'Wanneer hij in het centrum staat en rustig over het veld kan wandelen, dan ziet dat er leuk uit. Maar men zegt vervolgens al snel dat hij heel erg goed is.'

Ten Hag 
Tafelgenoot Valentijn Driessen geeft daarnaast aan erg te balen van het wisselbeleid van de trainer van Ajax, Erik ten Hag. 'Ik vond het erg jammer dat Siem de Jong in de ploeg kwam, in plaats van één van die jonge talenten die op de bank zaten. Want dat is ook Ajax, dat je die spelers even laat ruiken aan het echte werk.'

 

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
gras
Ik neem aan dat Donny in de kleedkamer de volle credits krijgt. Iedereen ziet dat en hij ligt prima in de groep.

Aan de andere kant had het wel chique geweest van Kluivert als hij Donny had bedankt. Maar goed, kunnen zoveel redenen voor zijn. En dat logo gedoe, Tja. Je kunt niet zeggen dat de snor - in zijn veelheid van autistische onzin - ook weleens wat roept dat klopt.

Eerst maar bijtekenen.
0 -1
Remark
Frenkie verkeert in goed gezelschap. Graziano Pellè, Daley Blind, Stefan De Vrij en Virgil van Dijk zijn slechts enkele van de spelers die na door Derksen en z'n vuilbekkende collega werden afgeserveerd en te licht bevonden voor de top en vervolgens de sterren van de hemel speelden. Pellè werd week in, week uit belachelijk gemaakt, maakte vervolgens furore bij Feyenoord, het Italiaans elftal en Southampton Virgil van Dijk was het 'leuk spelertje voor Groningen, maar meer ook niet'. Datzelfde leuke spelertje is nu dus de duurste verdediger aller tijden,
1 0
komopajax777
Derksen weet gewoon niet meer wat hij moet zeggen om het volk te vermaken.Ik kijk er steeds minder na en na deze onzinnige opmerking van hem ben ik meteen gaan zappen.Hij heeft Donny immers echt wel de credits gegeven.
1 0
petwes
Ik heb voetbal inside gezien, en was het hier wel met Derksen eens. Het was duidelijk de actie van Donny van de Beek die voor 90% voor de goal zorgde, zich prachtig vrij speelde, de hele verdediging misleid, en dan de bal panklaar voor Kluivert neerlegt wat de verdediging niet verwacht. Kluivertje en Ziyechje strijken alle eer op, spelen bij vlagen goed, bij vlagen niet. Degene die er het hele jaar al staat, maar soms onzichtbaar omdat hij in dienst speelt, zelfs na het drama met zijn beste maatje, is Donny. Hij verdient alle lof. Op zich vind ik het goed dat hij dit nu niet krijgt, omdat hij in dienst van anderen speelt, want dan blijft hij misschien nog wat langer bij Ajax. Hoe bescheiden hij ook is, vet komt altijd bovendrijven, gaat veel verder komen als Ziyech en Kluivert mits hij zich als persoon verder ontwikkelt, en meer geloof in zichzelf krijgt.

Kluivert doet het leuk tegen degradatiekandidaten in een competitie die geen fluit voor stelt. Is zeker een groot talent, maar wereldtop in de toekomst, het zou kunnen, maar de kans lijkt me klein. Hij is nog erg jong, maar de grootste talenten waren toch al wat verder, Robben domineerde de Premier League toen hij 19 was, Kluivert is daar nog wel heel ver van af. Maar iets minder dan Robben zou nog steeds fantastisch zijn.
1 -2
MyDreamteam59
Justin heeft gewoon tijd nodig om te groeien fysiek en mentaal.
Hij gaat de opvolge worden van Messi en Ronaldo. De grootste Nederlandse voetballer aller tijden maar heeft hij tijd nodig om fouten te maken wat hem de beste speler aller tijden te laten worden.
Hij heeft zoveel kwaliteit dat iedere voetbalkenner weet dat het een kwestie van tijd is. Daarom moet hij nog minimaal 2 jaar bij Ajax blijven om FOUTEN te MOGEN maken.
Zijn houding soms is ietwat egocentrisch maar is het een knul van 18 die ook niet goed weet hoe hij hiermee moet omgaan. Keuze van Raiola is daarom ZOOOOOO fout....Patrick, gaat je zoon begeleiden! Trap “Don Mino” eruit en ga het zelf doen ...jij weet als de beste wat er nodig is om de top te halen
0 -3
koppendicht
De opvolger van messi en ronaldo? onzin. Voorlopig domineert ie nog niet eens in de eredivisie. Kluivert is een speler die op alle facetten goed scoort maar in geen enkel facet uitblinkt, en daarom gaat ie de top niet halen. Qua snelheid is hij niet beter dan de gemiddelde buitenspeler (maar wel snel), qua dribbels is hij niet vaardiger (maar zijn dribbel is goed), qua doeltreffendheid niet, mentaal niet en fysiek niet. Je moet minstens op 2 aspecten uitblinken en de rest moet goed zijn, anders ga je het niet redden.
0 0
Starkoo
Artikel slaat eerder op de analisten zelfs allemaal beweren PSV is kampioen en zien Ajax niet meer kampioen worden, wat een onzin de kans dat Ajax kampioen word is best wel groot! Winnen wij en Az van ze hoeft alleen angstgener Roda nog punten van ze af pakken!
1 -1
Ajax27
Ik ben een optimist maar nee... dit keer schat ik zelfs de kans klein. AZ heeft vrijwel geen enkele grote pot gewonnen. En ik zie PSV gewoon niet in 3 van de 7 wedstrijden punten laten liggen.
0 0
Michelinho
Ik ben altijd meer optimistisch dan de meesten en zolang het op papier nog kan zal ik daar ook altijd op wijzen. Maar echt groot acht ik de kans niet meer. Naast dat wij van ze moeten winnen moet AZ dat ook en die geven nooit thuis tegen grote clubs. Dan nog scheelt het een punt. Roda is idd een angstgegner voor ze, maar zijn dit seizoen wel érg slecht. En de rest? Hopen op ADO mss? Mwa. Niet onmogelijk, wel onwaarschijnlijk.
Maar de 'kenners' zijn het er collectief over eens dat het een done deal is. Valentijn Driessen spande gisteren echt de kroon: "Ajax maakt geen schijn van kans op het kampioenschap, echt onmogelijk." Laten we die vooral niet vergeten, ook als het uiteindelijk een puntje scheelt.
0 0
Redrum
Nac gaat het voor ons doen over twee weken. Die gaan er tegen alle verwachtingen in heel brutaal met de overwinning vandoor in Eindhoven en dan gaat psv met knikkende knietjes richting Alkmaar. Daar slepen ze volledig onterecht nog een vies gelijkspelletje uit het vuur om vervolgens door ons in eigen stadion op hun plek gezet te worden.
0 0
Michelinho
Ik had stiekem wel op VVV gehoopt en dat ging redelijk volgens plan tot die kutscheids jeuk aan zijn kaarten en fluitje kreeg. Ben bang dat het niet bij Gözübüyük blijft. En dan kunnen wij ook nog tegen een Polletje of Nijhuisje aanlopen.
0 0
Ajacied33
Haha was het maar zo he. Maar ik teken ervoor hoor. Maar ff serieus,denk dat april echt cruciaal wordt. Als PSV gelijk speelt tegen Az en wij daar winnen wordt het nog leuk met 2 punten en zij nog uit tegen Roda en ADO...
0 0
Marcw1972
Ach ADO...die gaan echt niet winnen van psv. Die verliezen liever van psv zodat Ajax geen kampioen kan worden.
0 0
Ajax75Amsterdam
Wat ik al eerder deze weken zij.Het gaat er momenteel niet om wat Ajax en zijn Spelers doen welke beslisingen ze nemen.En of er gewonnen of verloren wordt welke trainer er zit.En nu ook de manier van juichen Ajax is het middelpunt.De media vaart er wel bij met het steeds de ene x dit en andere x dat te zeggen.En de kranten verkopen dan ook top.Als het om Ajax gaat hebben de meeste mensen de oortjes wel groot open staan.En er zijn mensen in de media waar je wekelijks de Teleursteling van het winnen van een wedstrijd van Ajax duidelijk kunt zien.En dan worden er andere dingen naar voren gehaald.Dat was altijd al zo en zal ook zo blijven. Of het nu goed gaat of niet.
0 0
Ajaxvooraltijd
Het meest irritante vind ik nog dat Derksen dit alleen maar iedere keer zegt omdat hij een hekel aan zijn vader heeft op basis van het verleden waar hij het fijne van denkt te weten. Door die ongefundeerde haat richting zijn vader neemt hij het een kind van 18 dan kwalijk door constant op afstand ten overstaan van heel Nederland hem tot de grond gelijk te maken. Zo triest gewoon! Het is een hartstikke liefdevol gezin. Gun die mensen eens wat rust en geniet van die leuke interviews, want als ze alles ingestudeerd hebben is daar weer commentaar op. Heel negatief ingesteld Nederland smult hier natuurlijk weer van want die roepen over iedereen "eraf met z'n hoofd".

Ik kan er echt van genieten, zowel van de interviews, zijn voetbal en zijn familieband. Beter dan al die verbitterdheid die je tegenwoordig bijna overal ziet.
3 -1
ajaxinho
Gaat goed met Ajax, dan melden ze dit soort shit.

Comedy van de bovenste plank.
Waar je zuur van wordt als je het serieus neemt.
2 -1
Hagmag
Ffff die "pizzabakker/minkunkel" bellen dat hij zijn schoenen komt vervangen.
0 0
PJK54
Beetje gelijk heeft Derksen wel want niet om het een of ander sla een krant of een blad open en er staat een stukje over Kluivert waarin hij vaak opgehemeld wordt en vervolgens een mindere wedstrijd speelt, oké het is nog een jonkie maar ga je bezig houden met het voetbal ipv interviews geven.

Beste mensen als je je zo ergert aan VI kijk je toch naar iets anders!!! Ik zie het als een soort kroegpraat waarin soms leuke dingen worden gezegd en de andere keer een lulverhaal wat nergens op slaat dan glimlach ik en denk daar heb je de betweters weer. Overigens vind ik het belachelijk om mensen voor van alles uit te maken omdat je het met zijn mening niet eens bent eigenlijk net zo belachelijk als uitfluiten van spelers.
3 -3
Ruff Rhythim
Maar dat Derksen maar te pas en te onpas allerlei mensen voor van alles en nog wat loopt uit te maken heb je geen problemen mee, want dat is "kroegpraat"?

Echte kroegpraat zie je doorgaans niet op de publieke TV hoor...
Zij noemen het lekker makkelijk kroegpraat, ik noem het stigmatiseren (en daardoor vaak beschadigen) van mensen, voorbeelden zat van te noemen.

En dan gaat het hier ook nog eens over een jochie van 18 wat net komt kijken.
3 -1
PJK54
Wat ik al schreef je hoeft niet te kijken en ja soms denk ik je gaat wat ver maar dat is nu eenmaal zijn doen en laten.

Een jochie van 18 welke in elke krant of blad zijn mening geeft en heeft en zich gedraagt als een volwassene zal daar ook op beoordeeld en veroordeeld worden dat zijn nu eenmaal de consequenties. Ik heb niets tegen Justin vind alleen dat hij zich meer met het voetballen moet gaan bezig houden ipv randverschijnsels zoals de media.
0 0
Ruff Rhythim
Als je met media de 'oude' media bedoelt: die zoekt hij niet op, zij zoeken hem op. Hij mag zijn mening geven, maar hij blijft een spelertje wat net komt kijken. Zoals je weet zijn spelers van die leeftijd niet constant, maar plakken wij er al wel een stempel op alsof het gearriveerde dragende spelers zijn die alles al hebben meegemaakt.
0 0
suske
Moeten we nog woorden vuil maken aan Derksen wat mij betreft niet.
1 -1
AlexIbarra
Mijn God, waar gaat dit over? Het nieuwe juichprotocol?

1) Omhelzing assistgever
2) Handje voor de man die de assist voor de assist gaf
3) 12 seconden bij het uitvak, 5 seconden wijzend naar logo indien contract verlengd
4) Ontvangst felicitaties overige ploeggenoten
5) Terug naar middellijn

Kluivert 97% passing zag ik hier ergens staan, lijkt me veel opmerkelijker dan het juichen.
7 0
Redrum
Ja maar zoiets als passzuiverheid is leuk voor de statistieken, maar dat zijn voetbalinhoudelijke dingetjes en daar houden ze bij VI niet van. VI is inmiddels van een zulk laag voetbalinhoudelijk niveau dat Geer en Goor makkelijk aan kunnen schuiven.
2 0
RusselWestbrook
Haha!
2 0
Juichtoon
VI is Fnoord TV. Ajax en ajacieden bashen is er aan de orde vd dag.
Sinds Frank de Boer er een keer zat en de wijze waarop de heren Frank bejegende, kijk ik nooit meer. Het is FnoordTV in een commercieel jasje.
3 0
Redrum
Ik zal die uitzending nooit vergeten nee, dat was echt tenenkrommend. Derksen was nog wel geïnteresseerd in Frank en stelde hem een aantal goeie vragen, maar Gijp was alleen maar Frank aan het aanvallen en zat verder met een kop als een oorwurm met zijn armen over elkaar afkeurend om zich heen te kijken. Daar werd het ware gezicht van René even goed zichtbaar.
0 0
jackwolf
Een beetje bescheidenheid was meer op zijn plaats geweest inderdaad. Het was maar een intikkertje. En Donnie mocht na zijn wereld acties achteraan sluiten om te feliciteren. Beetje krom toch?
2 -4
Redrum
Ja, maar waarom is dit weer juist het gene dat eruit gepikt wordt? Dat is nou precies het hele probleem. Hoe Ajax ook voetbalt, altijd worden de negatieve bijzaken eruit gepikt en die worden uitvergroot. Waar ben je dan als analyticus of journalist in vredesnaam mee bezig?
6 0
Michelinho
Ik vind 'analist' al een te grote eer voor het gros van die meningmannetjes. 'Analyticus'... nope.
Dat zou betekenen dat er een systeem inzit en onderzoek aan vooraf gaat waar op rationele wijze feiten tegen elkaar afgewogen worden.
0 0
3*stars*3
Daar heb je wel gelijk in.
Gaat daar allang niet meer over inhoudelijk lullen over voetbal maar vooral business en vaak Ajax bashen.
(al was ik het wel eens over het juichen maar dat is gewoon randzaak).

Toch blijft het een populair programma.
Ergste zijn die gasten die op het forum of in het café zitten en Derksen en Gijp voor 90% nalullen.
Die hebben waarschijnlijk ook een VI boxershort besteld en een Nijhuis boekie...
1 0
Redrum
Vroeger werd het voetbal inhoudelijk ook nog wel eens besproken en dat werd dan opgevuld met leuke anekdotes en opvallende fragmenten uit de wedstrijden. Toen keek ik met plezier en kon ik ook wel lachen om de grappen van René van der Gijp en Derksen. Maar de laatste jaren gaat het programma echt helemaal nergens meer over en lijkt het meer een soort Ajax-bash programma te zijn geworden. Als Ajax verliest worden ze finaal afgemaakt over hoe slecht het wel niet was en dat ze zich kapot moeten schamen met zoveel geld en als Ajax wint gaat het alleen maar over de randzaken zoals het juichen van spelers of het juist niet juichen of het accent van onze trainer. Walgelijk gewoon, echt walgelijk. Maar wat je zegt is inderdaad zo, heel veel mensen die dit programma kijken nemen deze dingen klakkeloos over en het vergroot alleen maar de haat richting Ajax. Dit soort programmas zijn samen met de journalisten verantwoordelijk voor een heel groot deel van de beeldvorming. En dat heeft ook impact op de fans van Ajax zelf. Feyenoord speelt werkelijk schandalig slecht en is hard op weg de slechtste titel prolongatiepoging ooit af te leveren, psv speelt het slechtste en lafste voetbal dat ik ooit gezien heb en ze liggen financieel alweer op hun gat, maar over die dingen hoor je vrijwel niks. Het gaat nog steeds alleen maar over Ajax en als we de verhalen mogen geloven dan komt het nooit meer goed met Ajax. Maar juist Ajax is degene die er eigenlijk het beste voor staat en het beste zijn zaakjes op orde heeft. De komende jaren zullen dat aantonen, want dan worden wij fluitend kampioen.
4 0
3*stars*3
Niets aan toe te voegen.
0 0
Juichtoon
Het is allemaal het negatief framen van Ajax en ajacieden. De schorre stem van de trainer wekelijks op tv nadoen. Van welke andere trainer is dit ook wel eens nagebootst? De trainer van Fnoord, wat denk je?
Dat is echt heel laag bij de grond.
1 0
ajaxminimax
Wat ik dan nu niet snap is dat hij opeens over Frenkie begint notabene iemand die al een paar weken niet speelt wegens een blessure. Vind Derksen echt steeds irritanter worden.
0 0
WesleySonck
Derksen heeft Frenkie al een tijdje niet meer in de samenvattingen gezien, en komt dus tot de conclusie dat het geen goede speler is?

Kluivert mag inderdaad eerst bijtekenen voordat hij zijn logo kust na het juichen
1 -1
Michelinho
Ja joh, Kluivert speelt ook pas elf van zijn achttien jaar bij Ajax en heeft nog lang dat recht niet verworven. Omdat jij het zegt.
1 0
Broekzak
kan deze van Driessen ingelijst worden? normaal gesproken komt er niet veel zinnigs uit.
1 0
Ajaxvooraltijd
Derksen loopt al bijna een eeuw naast zijn schoenen omdat ie vroeger ooit bij jl ploeg heeft gespeeld en er verstand van denkt te hebben.
0 0
Bep
Hij zegt juist regelmatig dat hij geen verstand heeft van voetbal. Daarom moet je hem gewoon niet serieus nemen.
1 0
Michelinho
Dat zijn van die vrijbriefjes waardoor hij denkt alles maar te kunnen zeggen, net als dat het "satire" is.
1 0
ST
Ik vond het juichen van Kluivertje juist prachtig. Als Ziyech niet juicht is het niet goed, als Kluivertje te uitbundig juicht is het ook niet goed. Waar maken we ons druk over. Ik ben blij met deze jongens!
4 0
ST
Valentijn heeft helemaal gelijk. Jammer dat Derksen steeds negatiever wordt over Ajax. Ik volg Derksen al een jaar of 20 en die was vroeger veel positiever. Het is een beetje een bromsnor en zure pruim geworden. Jammer.
0 -3
Ajacied33
Begin echt een hekel te krijgen aan die Derksen,wat kan die man onzin uitkramen zeg. Laat een jochie van 18 lekker een jochie zijn. Wat doet Kluivert nou verkeerd? Hij staat de media altijd netjes te woord en op het veld bluft hij wat,ja en? Daar zijn wij Ajax voor,uitdagen,bluffen. Als het maar niet doordraaft in misplaatste arrogantie. Wat een zuur leven moet je hebben als Derksen zijnde kan,elke uitzending iemand totaal afmaken
5 0
Babayaka
nu pas ? Dat er nog mensen naar dat programma kijken.
0 0
Juichtoon
Het is bedoeld voor Fnoord fans. Die kijken er het meeste naar. En er zitten ook vrijwel alleen maal oud Fnoord spelers aan tafel, en een enkele Amsterdamse nestbevuiler (Kieft, Driessen), want dat laatste doet het ook altijd goed.
0 0
Leviathan
De rest is positief over Kluivert dan voelt Derksen zich geroepen om negatief te doen natuurlijk
1 0
ETM
Voorspelbaar Derksen gezanik. Dat Kluivert een jochie is met een omhooggevallen ego is al lang en breed duidelijk dus waarom daar steeds over vallen?
Was het,even, vergeten van Donny zo verrassend?
Betekent verder overigens niet dat het een nare jongen is ofzo. -Is wel de zoon van een superster die opgroeit in een tijd van 1 en al zelfverheerlijking (social media etc), met ook juist een hele gevoelige sociale omgeving waarin hij contstant op een weegschaal ligt etc etc... niet erg opmerkelijk al met al zijn gedrag, of wel?

En boven alles boeit het niet zo als hij zn voetbaltalent maar goed ontwikkelt en die ontwikkeling valt of staat vervolgens echt niet bij hoe hij zn doelpunt viert.

Ook het kussen van het logo; waarom daar weer zo cynisch over? Dat die jongen daarmee denkt de supporters een plezier te doen zou bijvoorbeeld een ontschuldige motivatie kunnen zijn, en zeer denkbaar. (die gast is 18! ) Daarnaast zal hij best wat met Ajax hebben hoor, als kind van de club (uitleg Donny vd Beek), wat idd weer niet betekend dat hij blijft, maar daarom moeten we het maar hypocriet vinden ofzo? Wat een negativiteit toch weer..

Qua Frenkie, ja absoluut dat die erg wordt opgehemeld, maar sinds wanneer is Derksen een tegenstander van ophemelen? En uberhaubt, wat is er zo verkeerd aan als mensen wat doorslaan in hun enthousiasme tov een bijzonder talent? Dat genieten van talenten, dat rest 'ons' in de eredivisie toch juist ook?
Als Derksen meer serieuze journalistiek wilt, dus geen ophemel/afkraak media, waarom dan dat programma doen?

Derksen is imo al heel lang geleden enorm afgegleden. Vroeger toen zn blaadje nog goed was vond ik zijn mening best boeiend. Inmiddels is t allemaal een herhaling van de Derksen-act, voorspelbaar, zelden scherp en zelfs zelden humoristisch. Dat weet hij zelf denk ik trouwens ook. Toch wekt hij reacties op zoals deze van mij. Dat is zijn succes :)
3 0
DannTheDon020
Als Derksen een speler neer haalt is ie daarna vaak erg goed! Dus Frenkie wordt een wereldtopper!
2 0
Barra
Ik heb helemaal niets tegen analisten die wat nuance proberen aan te brengen of kritisch kijken naar de talenten, maar dit is gewoon overal tegen aantrappen en zeiken om het zeiken. Alles is kut en niemand kan er wat van met hier en daar een grapje
5 0
iammike
Heb me ook dood geërgerd aan het kussen van het logo. Hoe naïef ben je als je daar als supporter nog in trapt..
8 -7
ETM
Maar erger jij je dan aan die naieve supporters of aan Kluivert? Jij denkt dat Kluivert denkt: 'zo, laat ik die supporters even flink in de maling nemen? '
Het leuke van Ajax is natuurlijk dat Ajax met veel eigen jeugd speelt, waardoor er daadwerkelijk spelers in het team komen die een band hebben met de club. Wat ik zelf denk is dat Kluivert vooral dacht dat supporters dat leuk zouden vinden.
Verder koopt Kluivert er namelijk ook niets voor.
Behalve gezeik zo blijkt..
0 0
3*stars*3
Sorry drukte met mijn dikke duim op min.
Als dit een voorteken is en hij een nieuwe contract gaat tekenen, prima.
Maar niet gaan wijzen naar het logo en niet verlengen.

Donny deed het ook tegen PSV maar is sowieso een echte.
4 -2
3*stars*3
Eens met Driessen maar niemand begreep het gister.
Ook eens met Derksen over manier van juichen maar niet alleen van Kluivert maar van meer spelers, als een teamgenoot een assisy geeft en zeker na een intikker.
Ergste was die Inzaghi...

Verder lult hij maar weer want we moeten blij zijn met types als Frenkie maarja tegenwoordig zijn de lopers en/of fysieke jongens hot in NL en vooral geen risico nemen hoor!
Daarom is NL ook ver weggegleden.
1 -3
afcamuc
wat een niveau zeg, kan daar in derksen zijn plaats niet iemand zitten met verstand van voetbal? het enige wat die doet is spelers, trainers en bestuurders beledigen en een beetje de clown uithangen, walgelijke man
5 0
Dexy
Tja, Derksen. Die waait met alle winden mee en boort zo'n beetje iedere speler de grond in.
6 -1
foensai
het enige waar ik hem gelijk in moet geven is ten hag zijn wissel met siem. je had ook Noa kunnen brengen voor Neres en Bakker voor tagliafico
1 0
Joseph
Eerst zeggen dat Barcelona in je hart zit en dan naar het Ajax logo wijzen als je scoort, daar bedank ik voor. Zal toch echt moeten bijtekenen voordat hij dat logo waard is! Nu alleen nog een verwend snotjoch dat een paar goede wedstrijden speelde tegen het rechter rijtje, dan heb je Ajax nog niks gebracht..
2 -10
Leviathan
Doorgaans hebben 18 jarige weinig tot geen wedstrijden gespeeld voor Ajax. Snap niet waarom eigen jeugd altijd zo afgezeken wordt.. Kluivert is waar Ajax voor staat
4 -1
Web
Derksen een lul verhaal over Frenkie en Kluivert
Normaal loop je direct naar de man die een assist geeft, maar Kluivert was zo blij en entosiast dat hij dit later deed, totaal geen verkeerde bedoeling bij.

Met Frenkie grote onzin, ja hij loopt het middenveld in, maar geeft bijna altijd een goede voortzetting. Hij gaat zich moeiteloos aanpassen op een hoger nivaue.

Ajax heeft vier spelers spelers die het heel ver gaan schoppen, de Ligt, Frenkie, Dolberg en Kluivert. Mist Kluivert een goede beslsing neemt en nog niet naar het Buitenland gaat.

Donny ook een prima talent, maar toch iets minder, gisteren stond hij voor de rust veel te diep.
Naar de rust speelde hij goed.
4 -3
afcas
valt me ook op dat ten hag vorigeweek zei dat het beter liep toen donny op linkshalf stond en ziyech rechts, maar dat ze deze wedstrijd weer gewoon omgekeerd stonden...
0 0
3*stars*3
Denk ook dat Onana en Neres het ver gaan schoppen.
1 0
JanTa
Goed verwoord.
2 -1
Michelinho
Je zal toch maar het clublogo kussen als je al van jongs af aan bij Ajax speelt, "schande!"
Maar goed, ze waren weer op het oorlogspad. Half voetballend/coachend Nederland was binnen tien minuten afgeserveerd.
Kon er nog wel eens om lachen en nog steeds zitten er wel leuke momentjes bij, maar ik heb (weer) een gezonde afkeer ontwikkeld van die zelfingenomen opportunisten met hun niets of niemand ontziende tirades.
En nee, het is geen satire zoals zij het willen doen voorkomen. Het is goedkoop scoren voor de kijkcijfers en als de publieke opinie iets op ze aan te merken heeft is het "grapjeee".
Niet meer kijken? Check.
3 -1
Juichtoon
Het Ajax logo kussen vinden Fnoord fans heel vervelend. En wie kijken er het meest naar VI denk je? Precies, Fnoord fans.
0 0
Inhartennieren
Deze mensen worden door de voetbalwereld al lang niet meer serieus genomen.
1 -1
Boer Gijs
Ik ben ook kritisch op Kkuivert maar dit slaat zoals wel vaker bij Derksen nergens op. Het was gewoon een hele vrolijke manier van juichen bij het uitvak. En een beetje clubliefde heeft Kluivert heus wel met zijn eugdopleiding bij Ajax, mooi dat hij dat laat zien.
3 -1
Inhartennieren
Frenkie de Jong vind ik echt heel goed, misschien wel de beste speler van de ere divisie
2 0
Turbo
Hij bedankte vdBeek ook. Uitgebreid zelfs.

En dat over Frenkie gaat helemaal nergens over.
8 -1
Bjorn
Helemaal eens met Driessen. Schandalig.
2 -4
10ajax10
Die tering fossiel Derksen, die gewoon letterlijk in slaap valt tijdens wedstrijden om vervolgens te zeggen dat jongens slecht spelen (letterlijk gebeurd, kwam op televisie), moet zijn grafmuil is een keer dicht houden.

De man heeft zelf bij Cambuur Leeuwarden, MVV en Haarlem gespeeld. Niveau van FC Bal op dak 28, maar zit aan tafel met een houding van een international die drie eindtoernooien heeft gewonnen. Valse nicht, alles voor de kijkcijfers. Net als zijn maatje Valentijn die ik wekelijks betrap op zijn hypocriete uitspraken. De ene dag moet Ajax volwassen spelers halen omdat het alleen met de jeugd niet lukt en zodra Overmars het doet, loopt ie te janken dat de jeugd geen kans meer krijgt en er een nieuwe koers is.

Kon ik maar een keer aan die tafel zitten, had deze debieltjes meteen met de grond gelijk gemaakt. Hypocriete one liner specialisten. Bleghhhh
7 -8
GerardAjax26
Ik ben ook geen groot liefhebber van dit programma, hoewel ik er een aantal jaar geleden (rond 2010) wel van kon genieten. Maar kom op, wat doet het er toe waar Derksen zelf heeft gespeeld? De meeste voetbal fans hebben zelf nooit op niveau gevoetbald, ik ook niet, maar we weten het allemaal beter dan de trainer.

Verder heeft Driesen toch gewoon gelijk hierin? Ajax zou inderdaad wat meer volwassen spelers moeten halen, die een toegevoegde waarde hebben zoals een Tagliafico. Dat betekend niet dat er helemaal geen jeugd meer moet zijn.. die jeugdspelers moet je inderdaad lekker laten wennen aan het eerste door ze in te laten vallen bij een ruime voorsprong.
5 -1
Good Luck
Derksen wil alleen grappig zijn. Dit is allemaal (slechte) satire. Gewoon nooit meer kijken!!
2 -5
godenzonenssuper
Veeg je het schuim wel van je mond?
5 -5