K & K: 'Kramer een vreselijk mannetje'

ArthurV, 19-03-2018 om 16:50, 6312 views, AT5 | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Kale en Kokkie zijn op zijn zachtst gezegd totaal niet te spreken over het gedrag van Michiel Kramer. De spits van Sparta Rotterdam had het in het met 2-5 verloren duel met Ajax onder andere aan de stok met Lasse Schöne en vierde daarnaast zijn gemaakte doelpunt op provocerende wijze voor het uitvak van de Amsterdammers. Dit tot groot ongenoegen van het welbespraakte tweetal.

'Wat er klote was? Het aantal kansen dat je weggeeft in de eerste helft', zegt Kokkie tegenover de camera van AT5, waarna hij begint over Kramer. 'Want als die gasten iemand anders in de spits hebben staan, dan denk ik dat je wel een paar doelpunten om je oren had gekregen.' Kale vult aan: 'Wat is die Kramer toch een vreselijk mannetje. Met dat uitdagen voor het publiek. Dat doelpunt hadden ik en mijn grootmoeder samen nog gemaakt.' Kokkie doet er nog een schepje bovenop. 'Hij is met afstand de meest irritante speler van de Eredivisie.'

Wie wel op lovende woorden kan rekenen, is Hakim Ziyech. De middenvelder wist tegen de Spartanen tweemaal het net te vinden. Kale: 'Ik heb de wedstrijd gekeken in een café. En wanneer Ziyech dan de bal verliest, dan hoor je van verschillende kanten kritiek. Vervolgens ga ik dan de discussie aan, want heb je gezien wat hij in één wedstrijd doet? In de Nederlandse competitie is er niemand die ook maar zijn veters mag strikken.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
SnakeDoc
Kramer dacht ook dat het 1-5 was, sukkel haha.
http://www.voetbalinside.nl/item/47048/kramer_mysterieus_over_juichgebaar
0 0
ZwartNazareth
Kale en Kokkie: twee kleuters op safari. Neem nog een kroket,
2 -12
Pierre Heno
Kale ('ga de boter hale') en Klokkie ( 'we nemen d'r nog een'). Wanneer komt de dvd uit heren?! Kunnen we al boeken voor Carré? Humor voor mensen wiens gevoel voor humor zonder verdoving is weggenomen.
0 0
Hagmag
Kramer woonde tegenover die "specie"kuip.
Had seizoenkaart voor vak S.
Dat zijn de ingrediënten voor een kakkerlak met het verstand van een fruitvlieg.
Gefrustreerde idioot die voor zijn kamikaze sprong/actie op Matthijs de Ligt na 10 minuten niet eens geel kreeg van de wazige Higler.
4 0
10Sneijder10
Je kan kramer niks kwalijk nemen. Hij heeft 2 hersencellen waarvan er zelfs 1 niet goed functioneert. Als je zo iemand negeert dan gaat hij vanzelf wel weg.
11 -1
Oliveira
Waar dient die 2de hersencel dan voor als ik vragen mag en is het bewezen dat hij hierover beschikt?
0 -1
Koekepeer
Die was eerst een stukje van de ene hersencel. Maar hield het daar niet meer uit.
1 0
Aspers73
Sorry, maar wat kramer deed was een beetje jennen. Prima toch ? Beetje humor moet kunnen. Kan ik goed begrijpen ook en ik vond Huntelaar net zo irritant, zeker in eerste helft.
3 -8
Pierre Heno
En Kramer is nog maar niveau kleredivisie. De Ligt zal in het internationale voetbal nog wel eens terugverlangen naar Kramer wiens akkefietjes op het veld nog maar een flauwe afspiegeling zijn van hetgeen De Ligt in het topvoetbal aan èchte gemene trucs kan verwachten. Op deze site zitten ook zat figuren die blijkbaar weinig kijk hebben op het er werkelijk aan toe gaat in het topvoetbal. Kramer is een nobody op dat gebied en veel te doorzichtig. Maar ja in de NL klompetitie lijkt het meteen héél wat.
0 -1
Bjorn
Kramer heeft in 6 jaar al 14 ellebogen gegeven aan Ajax-spelers. Vervelende smeelap is het.
7 -1
NielsKster
eens heerlijk dat soort spelers ook al is t tegen ajax
1 -5
AFCAwooz
Precies, ik hoorde ook duidelijk de hele tijd uit het uitvak: kramer is een kakkerlak! Dan mag je toch verwachten dat hij zoiets doet als hij scoort. Niet meer dan logisch.
4 0