'Younes neemt Ten Hag nooit meer serieus'

BVeenstra, 17-03-2018 om 12:05, 12967 views, NH Sportcafé | Pak 30 procent korting op het uitshirt van dit seizoen .

Journalist Henk Spaan denkt dat Ajax-trainer Erik ten Hag zichzelf in de vingers heeft gesneden door aanvoerder Joël Veltman te passeren en Amin Younes te willen 'belonen' door hem twee minuten voor tijd te willen laten invallen. De Duitser weigerde dat, met alle gevolgen van dien.

'Ik vond de manier waarop Younes reageerde wel superieur. Totale minachting naar de trainer. Younes neemt hem nooit meer serieus, Veltman ook niet. Ten Hag speelt met de sfeer in zijn ploeg', aldus een kritische Spaan bij NH Sportcafé. Ajax-volger Menno Pot vindt dat wanneer je als selectiespeler de opdracht krijgt om in te vallen, je dat gewoon moet doen. 'Maar het wordt wel raar als Ten Hag zegt dat het een beloning was voor een week goed trainen. Een voetballer ervaart vijftig seconden meedoen niet als een beloning voor goed trainen. Ik kan mij de grote ergernis wel voorstellen.'

Rinus Israël, in het verleden voetbaltrainer van verschillende clubs, geeft aan dat hij een dergelijke wissel nooit heeft willen toepassen. 'Kijk, het is natuurlijk dom. Younes is niet tevreden in zijn rol. Als je een speler een of twee minuten voor tijd roept om in te vallen, kun je zoiets verwachten', aldus Israël, die wordt tegengesproken door voormalig keeper Jan Jongbloed. 'Hij is wel onderdeel van het elftal. Ik vind dat de trainer beslist - of het nou wel of niet slim is - Younes moet dan invallen. Vroeger hadden we als spelers niets te vertellen, maar tegenwoordig is dat wel anders.'

  • Bekijk ook
Delen!
Tags
Plaats een reactie

Om een reactie te kunnen plaatsen moet u inloggen of voor een account registreren.

Reacties
TheRiviera
Ik had het al eens eerder gezegd in een ander artikel hierover maar beide kanten hebben een punt. Eerst is het gewoon zo dat Younes moet invallen ongeacht de situatie. De trainer is de baas en hij maakt de regels. Maar als ik Younes was geweest dan had ik wel zelf een gesprek willen hebben met Ten Hag na de wedstrijd om duidelijk te maken dat hij zulke dingen niet weer hoeft te flikken. Het is namelijk geen beloning voor een speler als je maar zo kort mag invallen. Het voelt dan meer dat de trainer medelijden heeft met je want zeer beledigend is naar mijn mening.

Het lijkt me dan ook wel meer dan logisch dat Younes Ten Hag niet meer serieus neemt en ook wel blij zal zijn als hij niet meer hoeft samen te werken met deze trainer. Maar daar zijn we nog niet en toe die tijd moet Younes gewoon ze best blijven geven voor Ajax.
1 0
MyDreamteam59
Younes kwam van BMG waar hij verpieterde tussen tussen een jeugdteam en U23 en absoluut niet in beeld kwam voor het 1ste team van BMG. Ajax (Overmars) haalde hem als een breedte versterking op de flanken. Younes paste bij Ajax en waardeerde wij hem vanwege zijn inzet, positiviteit, klasse en meer van dat soort zaken. Hij was een speler van Ajax zoals wij, de fans, graag zien. Brutaal, wisselvallig, grillig en in het begin verantwoordelijk voor goals en assists. Daar kwam verandering in toen Bosz vertrok. Younes was Younes niet meer en zijn wekelijkse egoïstische gedrag ging ons irriteren en kwam “kleine” Kluivert eraan. In de winterstop wilde Ajax meewerken aan een transfer (5 miljoen) en ging Amin zich financieel onafhankelijk voetballen bij Napoli.
Toen ging het fout.....Napoli heeft Younes nooit gezien als een speler van Napoli maar meer voor de verkoop! In Napels kwamen Younes en zijn zaakwaarnemer erachter dat Younes zou worden verhuurd en kwamen er andere geïnteresseerde clubs o.a. BMG erachter dat Younes aan het vh seizoen 2017-2018 gratis konden oppikken en gingen de kleine voetjes van Amin in het zand want kon hij terug naar grote liefde BMG. Dus werden er leugentjes verzonnen om weer terug te gaan naar Ajax. De Club die Younes op de kaart heeft gezet is de dupe van het achterbakse gedrag van Napoli en Younes zelf. Geen transfersom en een ongemotiveerde speler kregen wij terug i.p.v. een behoorlijk bedrag waar Ajax recht op had. Wat had Ajax moeten doen? Vast moeten houden aan de afspraak met Napoli en hem nooit meer terug moeten nemen.....of Overmars? Zit het anders?
Waarom is er NOOIT openheid van zaken gedaan? Denk je nou werkelijk dat supporters een zooitje imbecielen zijn?
0 0
PetrusKeizer
HAG mag van mij snel weg, maar heeft verder niets te maken met Younes , die dr n potje van maakt. Met zn gekloot met Napoli en nu weer gevalletje werkweigering. Spaan, je lult nou wel flink, maar de vuilnisman weet met jou wel raad.
3 -1
Ajaxvooraltijd
"Supporters" als jij mogen snel weg. De club heeft daar niets aan en jullie zijn alleen maar een blok aan het been. Geen club vaart wel met dit soort negativiteit van opportunisten zials jij.
1 -1
Duif63
En wie neemt Henk Spaan en Amin Younes nog serieus ?
5 0
geronimo
Die Younes was aan Napels verkocht ik snap niet dat Ajax zomaar 5 miljoen door ge neus laat boren
2 0
TheRiviera
Hij was niet verkocht. Er waren nog geen contracten getekend. Als dat wel zo was geweest speelde Younes nu bij Napoli en had Ajax 5 mil gekregen.
0 0
kaashaas
Dit is gewoon ten hag zijn schuld.... Graaft zijn eigen graf
2 -5
SnakeDoc
Is Younes nou nog niet opgerot?
7 -1
michaellaudrup
Hij traint mee met deD-tjes
0 0
Van Reenen
Ajax adviseer ik om het contact van Younes te lichten en met één jaar te verlengen. Als Younes getekend zou hebben bij Napoli, ontstaat er een rel. Heeft hij inderdaad niet getekend, dan kan Ajax gewoon 5 miljoen vragen.
Voor het salaris dat deze spelers opstrijken, wed ik, dat wij wel 20 seconden voordat de blessuretijd van 4 minuten ingaat, willen invallen.
3 -3
Ozymandias
Ajax kan zijn contract niet verlengen aangezien hij daar zelf niet akkoord mee zou gaan.
2 0
Leviathan
Lekker laten gaan zulke figuren moet je zo snel mogelijk kwijt zien te raken
4 0
Ajaxvooraltijd
Niemand neemt Henk spaan en Younes nog serieus. Neem die Spaan in bescherming tegen zichzelf voordat hij last van zijn rikketik krijgt en ontsla hem.
4 -2
supporter sinds
Wie neemt younes nog serieus ? snap niet dat hij nog bij de selectie zit. Het was toch beleid dat spelers dje niet gingen bijtekenen of einde contract weggaan niet meer op te stellen of zelfs bij de selectie te houden ?
5 0
Pierre Heno
wie neemt jou nog serieus dan? NFB!
0 0
Superjan
Younes zat gisteren lekker met een paar maatjes te eten bij de Libanees in West. Die maakt zich er allemaal helemaal niet druk om.
3 -1
geronimo
Aha
1 0
Babayaka
Youniks is een dwerg en schiet en geeft voor als een fpupil.
Die gast kan r echt geen moer van.
2 -1
Nabil
Ten Hag heeft te maken met een hele groep, Younes is geen kind ofzo.
Als je niet wilt invallen, en je maakt je trainer belachelijk voor de hele groep.
Dan ben je een stoorzender en hoor je niet meer in de kleedkamer.
8 -1
Bocarra
Gekke Henkie is helemaal aan het doorslaan. In iedergeval is duidelijk dat deze salonsocialist en grachtengordel vertegenwoordiger een persoonlijke strijd aan het uitvechten is met de provinciale ten Hag. Arrogantie ten top die gekke Henkie.
5 -1
martin1234
Ik begin Henk Spaan steeds minder serieus te nemen. Je hebt gelijk, deze salonsocialist lijkt altijd spelers te verdedigen van niet Nederlandse afkomst, en dan denk je bijna dat hij dat doet omdát ze allochtoon zijn. Zo van, kijk mij eens 'niet discrimineren en politiek correct zijn'. Dit ondanks vaak aantoonbaar verwijtbaar gedrag van de speler. Er was ook zo'n raar verhaal over Ziyech van hem.
3 -1
Good Luck
Dus Henkie , Pep wordt ook niet meer serieus genomen want hij liet laatst iemand in de 92e minuut invallen.
Het is gewoon gedoe om niets. Younes wordt ook niet betaald voor slechts 88 minuten. Ben benieuwd wat de reactie van Younes en al die kenners als Spaan en onze vrienden van Veijenoord Inside is als iets vergelijkbaars zich voordoet bij de “nieuwe” club van Younes bv Napoli.
3 0
ambtenaar
Minachting naar een ander superieur noemen,dacht dat niet voorkwam bij beschaafde mensen.
4 0
Inhartennieren
T begint zo langzamerhand een mooie klote club te worden.

Ik geloof niet dat het dit seizoen al n week rustig is geweest bij Ajax.
2 -6
Redrum
Ja en komt dat door Ajax zelf of door de media? Het gaat in NL al een week over een wisselspeler van Ajax die weigerde in te vallen, is dat serieus Ajax zijn schuld denk je? In de week nadat psv een tering schandalig pak slaag van een degradatiekandidaat heeft gekregen klagen alle 'kenners' steen en been over een wissel van Ajax, dat met 4-1 won.. Dan lijkt het mij duidelijk dat er sprake is van een hetze tegen Ajax.
5 0
3*stars*3
Ach, als het rustig is dan begint media weer te mengen of dingen blijven herhalen.
Kan mij herinneren dat Locadia niet kwam opdagen op de training omdat hij niet meer als linksbuiten wou spelen.
Media gaf daar max 2 dagen aandacht aan en gingen verder.

Ajax isnatuurlijk de grootste maar het is irritant dat ze maar blijven hangen bij iets en het constant herhalen en proberen te vergroten.
2 0
atalantanio
Begint echt een obsessie te worden voor Spaan. Slaapt hij nog wel?
8 0
FissaDeGekste
Mooi dat AS tactisch bij Israel gezet heeft 'in het verleden trainer bij verschillende clubs', was gewoon een kakkerlak in de tijd van Cruijff haha
2 -1
RusselWestbrook
Het is alsof deze mensen nog nooit eerder profvoetbal hebben gekeken. Dit soort wissels gebeuren elke week, op elk profniveau.

Gejank om niks dit. De enige die kritiek verdient in deze kwestie is Younes zelf.
11 -1
Redrum
Het is ook net alsof heel veel mensen graag Ajax bekritiseren
7 0
3*stars*3
Mee eens want niemand is groter dan de club.
Moet er wel aan toevoegen dat uitspraak van Ten Hag niet handig was over belonen.
Maar Younes moest zijn reet opstaan, invallen en maandag maar onder 4 ogen bespreken met Ten Hag.

Je weet dat dit bij Ajax altijd uitvergroot gaat worden.
2 0
zwollie
Ten hag neemt youness ook nooit meer serieus
6 0
martin1234
De Ajax fans nemen Younes ook niet meer serieus. Hij begint de meest gehate speler in de selectie te worden, lijkt het.
9 -1
Leviathan
Dat is hij al ongetwijfeld en terecht.
2 0
aka
Op zich jammer, maar hij heeft t zelf gedaan
1 0
Michelinho
Drie dagen geleden werd hier een artikel geplaatst met diezelfde Spaan over hetzelfde onderwerp. Hou eens op.
6 0
BRAMHOUTEN
Lekker boeiend, nog 2 maanden en is younes weg. Ten hag is niet geliefd bij de journalisten
5 0
3*stars*3
Yup en vooral Spaan heeft duidelijk iets tegen hem en gaat niet 1, 2, 3 stoppen hoor.
4 0
GerardAjax26
Types als Kieft en Spaan hebben het er maar druk mee. Dat wissel incident is van een week geleden en ze lullen er nog zowat iedere dag over. Een paar dagen geleden heeft Spaan al aangegeven in het Parool wat ie er van vond, om nu tegen een ander medium nog maar een keer te vertellen dat ie totale minachting naar de trainer superieur vindt. Hij lijkt wel geobsedeerd door Ten Hag.
4 0
Sunstridr
Het laatste jaar zit Younes niet serieus te spelen, waarom zou dat veranderen als hij Ten Hag ook niet serieus neemt?

En over Veltman ben ik het niet mee eens, zelfs als hij gefrustreerd is, denk ik dat Veltman zal gewoon doorgaan met trainen en waarshijnlijk ook spelen.
3 0
Suarez16_
Boeie. Wissel die over 2 maanden weg is.
2 0
AFCA-B93
Ik neem Younes nooit meer serieus. Eigenlijk al niet toen hij de Duitse Sjaak Swart wilde worden. En dat hij zegt niets te hebben getekend bij Napoli valt al helemaal te betwijfelen
7 0